• napięcie Autor: ~Ja-n [89.64.47.*]
    Rośnie bo brak jest konkretnych danych z ZARZĄDU!!,nie wiadomo co szykują ?.Na razie robią porządki,wyjaśniają
    finanse,konkretyzują zarządzanie,prowadzą rozmowy handlowo-produkcyjne,krajowe i zagraniczne.Jak zostaną
    przedstawione plany krótko i daleko perspektywiczne to będzie BOMBA!!! na mikołaja.
  • Re: napięcie Autor: ~Kapitan [37.47.51.*]
    Popieram
  • Re: napięcie Autor: ~Pandora [83.31.146.*]
    napięcie to mają kobitki, cyklicznie :)))
  • Re: napięcie Autor: ~zeus [89.64.57.*]
    :)

Wy myślicie ,że jak Prezes wyjdzie i przedstawi strategię , to będzie bomba ? Bomba to już jest w firmie , bo dwóch grubasów którzy w to weszli kminią ,jak z tego wyjść, jak najszybciej...Oni wyjdą na swoje tylko jeśli posprzedają marki i zapełnią konta swoich firm doradczych :)))
    Ps.
    Prezes wyjdzie i może "ożywi" strategię o kremie wybielającym dla murzynów ? :))) Tutaj strategii już było pełno ,ale rzecz polega na tym ,aby sprzedawać kosmetyki ,a nie opowiadać bajek..."Leszcz" już tego nie kupi .

Ostatni gasi światło.
    Zeus

jaką miesięczną wielkość sprzedaży musi mieć Mirka żebyś był zadowolony?
  • Re: napięcie Autor: ~Kapitan [37.47.51.*]
    Przecież widziałaś że Zeus reprezentuje magazyny - on będzie zadowolony jak zobaczy puste półki
  • Re: napięcie Autor: ~bywalec [79.133.193.*]
    niech Was nie zmyli ten spadek, sorki ktoś przytulil, bo wiekszosc co puscilem dziś to do lewej, potrzeba chwili, żeby jedno cholerstwo dokupić, ciągle pakiet plusowy mam i czekam na grudzień, może dadzą troszkę więcej zarobić, niż teraz,
    pzdr
  • Re: napięcie Autor: ~Zeus [89.64.57.*]
    Padorko ,

Ustaw się z kupnem na 1,00 zł ,dobrze Ci radzę :)

Przypomnę się...

:)
    Zeus, 3,60 zl do końca roku :) i ja sprzedaje, potem odkupię na korekcie :) może być po 1 zeta...
    Nie odpowiedziałeś na pytanie jaka wielkość sprzedaży jest dla Ciebie satysfakcjonująca? 2 mln czy więcej?
  • Re: napięcie Autor: ~Kapitan [92.63.45.*]
    Kra kra kra :)
[x]
MIRACULUM 0,00% 0,68 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.