Jeszcze troche I bedzie ponizej wartosci mojego sklepu spozywczegoNiezle tu utopilem widze.Coz I tak nie sprzedam mowi sie trudno.Pozdrawiam akcjionariuszy
to jest moment kiedy się kupuje, a nie sprzedaje. Im więcej tu naganiaczy, tym większe szanse na wzrost. Ja czekam do jutra na wyniki i jak będą ok, to dobiorę z 200k
Duża dźwignia ,inwestorzy udają ,że spółki nie ma,a tu niezły hazard się szykuje na spółce.Moje warianty wyniki dobre = wzrosty= 30gr wyniki słabe = spadek o grosz dwa odbiór wyniki b.słabe = 10gr i odbiór No jest jeszcze czwarty wariant jak strata będzie rekodowa
Tu bardzo coś nie gra. Kurs leci na łeb na szyje. Firma prezentuje dane całkiem przyzwoite jak na tak trudnym rynku chociaż nie należy oczekiwać poprawy w najbliszych kwartałach. "W przeciągu ostatnich kwartałów, sytuacja na rynku public była trudna dla wszystkich podmiotów realizujących usługi. Stan ten miał istotny wpływ na przychody Grupy INDATA. Spółka przewiduje, że te niesprzyjające warunki utrzymają się i wpłyną na wyniki całej Grupy w przyszłych kwartałach"
Czas trudny dla całego IT.Ale ten kurs to przesada. A akcjonariusz sprzedający? Albo zostawił trochę akcji i mu zdjeli albo przypalil glupa i kupował taniej.
tutaj podobna sytuacja z przeplywami a do tego pisza ze w najblizszych kwartalach nie przewiduja poprawy. kto im pozyczy kasy do lepszych czasow? tylko bandyckie emisje akcji po nominale pozwola na przetrwanie?