• redukcja 56% Autor: ~mkenwoo [185.46.212.*]
    a przynajmniej mi tyle zostało na rachunku po odpowiedzi na wezwanie
  • Re: redukcja 56% Autor: ~białoczerwony [91.202.175.*]
    Czyli te pakietówki z wczoraj to były inne akcje chyba...
    link 
    Być może WBK chciał wszystko oddać, a po redukcji dogadał się z kimś i ktoś resztę od nich odkupił po cenie wezwania...
    Bez komunikatu to tylko luźne domysły.
  • Re: redukcja 56% Autor: ~wowa [37.47.32.*]
    Póki co pozamiatane.free float chyba zszedł poniżej 30%?
  • Re: redukcja 56% Autor: ~Białoczerwony [94.254.163.*]
    Gdyby Tomek zebrał wszystko ( a tak jest w przypadku redukcji) i te pakietówki także on by wziął więc miałby ponad 66% i musiałby ogłosić wezwanie na całość.
    Więc albo z tą redukcją to fejk, albo te pakietówki ktoś inny wziął albo czeka nas wezwanie
  • Re: redukcja 56% Autor: ~jan [78.8.159.*]
    albo bedzie pogoda albo bedzie padac ,tak ?

bialoczerwony wiesz co to jest dywersyfikacja ?

Jesli masz MCI to musisz miec tez PKOBP i BITCOINA :)))
  • Re: redukcja 56% Autor: ~Białoczerwony [94.254.227.*]
    Trollu Janie, pogoda jest zawsze, więc chciałeś błysnąć a tu figa...

Zarabiaj na PKO bierz lewar i zarabiaj chłopie nie trać czasu na pisanie...
  • Re: do baloczerwonego Autor: ~jan [78.8.159.*]
    Rozumiem poirytowanie naczelnego manipulanta i inwestora nieudacznika w jednym :)
    2 -3 lata dywagacji ,sażnistych "elaoboratow" ,rozmyslań ,polemik i dalej nic nie wiesz gosciu ,tabula rasa .
    Po prostu nie nadajesz sie do tej gry ,sam to zreszta wiesz najlepiej.
    Jesli chciales sie popisac tu na watku znajomoscia rzeczy to polegles z kretesem .
    "O" intuicji biznesowej ,no bo jak sie siedzi wsrod ksiazek i papierow na urzedniczym etacie co co sie wie o biznesie,nieprawdaz (?)
    Z jednosobowego Think Tanku najlepiej sprawdzilbys sie w Tank owaniu C2H5OH.:)))
  • Re: Jan... Autor: ~białoczerwony [91.202.175.*]
    link
    Różnica między nami: nie latam i nie dowartościowuję się na spółkach których akcji nie mam, wisi mi co tam się dzieje czy ktoś zarabia czy traci, choć wolałbym by ludzie zarabiali...
    Mam wiele ciekawszych zajęć niż pisać do akcjonariuszy np PKO BP i dawać im rady kiedy mają sprzedawać a kiedy nie i wyznaczać śmieszne targety tak jak ty trollu na MCI.

• Re: redukcja 56% Autor: ~dd [89.64.48.*]
    Dnia 2017-11-28 o godz. 17:00 ~mkenwoo napisał(a):
    > a przynajmniej mi tyle zostało na rachunku po odpowiedzi na wezwanie

Jak ci zostało 56% na rachunku to redukcja była 44%.
  • Re: redukcja 56% Autor: ~HiperbessaMCI [188.146.107.*]
    A ja mam Primamode i 35 procent zysku po 7miesiącach inwestycji, wartość portfela 60 procent. I z obserwacji widzę że lepiej kupic abc date na 3miesiące nic mci bo tu nie ma żadnej pewności na zysk w klejnym kwartale.
    Dziś powinien być komunikat ile ostatecznie nabył.
    Prawdopodobnie prawie wszystko nabył w dużych pakietach od instytucjonalnych bez redukcji.Resztki zostały do podziału dla drobnych i to im zredukowano zlecenia,których i tak musiało być niewiele.Bez tych pakietówek wynik wezwania byłby b.słaby.
  • Re: redukcja 56% Autor: ~białoczerwony [91.202.175.*]
    Dnia 2017-11-29 o godz. 12:13 ~wowa napisał(a):
    > Prawdopodobnie prawie wszystko nabył w dużych pakietach od instytucjonalnych bez redukcji.Resztki zostały do podziału dla drobnych i to im zredukowano zlecenia,których i tak musiało być niewiele.Bez tych pakietówek wynik wezwania byłby b.słaby.

Możesz mieć rację, o tym akurat nie pomyślałem...
[x]
MCI 1,14% 26,70 2026-03-25 16:18:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.