Bo prognozy biura wyglądają tak że jak zarobisz 50 baniek a nie 100 baniek to jest źle, ku..wa jest zysk a nie strata o co chodzi, co mnie obchodzą załoźenia jest zysk i to się liczy.Wygrałem w lotto 50 baniek to mam stratę bo nie 100 baniek
Ja zakładam jutro +6%.Pomyślcie co robicie i kogo słuchacie,a dopiero narzekajcie na amice
Albo jutro moja stratą pogłębi się o kolejne parę % a do piątku o kilka lub kilkadziesiąt %. Już raz przerabiałem coś takiego na trakcji -20%w dwa dni,w tydzień -30%. K...a trzeba było sprzedawać tydzień temu po 142 zł i święty spokój by był. Jutro się okaże. Wszystkim życzę powodzenia.
Jutro pewnie zjadą do ok 130zł,wyniki na wieczór wiec będzie potco spadać, w czwartek się okaże czy idziemy w górę czy w dół. Patrząc na sytuację swig 40 to po nawet bardzo dobrych wynikach kurs może podskoczyć ale niewiele jeśli wogóle,ostatnio co było?wyniki dobre kurs na chwilę +5,9% a chwilę później zjazd,przez parę dni ze 168 na 153. Tak było oby sytuacja się nie powtórzyła.
Nie snuj tak czarnych scenariuszy amica nawet jakby miała złe wyniki to i tak są one w cenie akcji, a dno jest już uklepane na około 129 zt,a wyniki będą bardzo dobre i tego się trzymajmy
Czyli co? jutro przy ok 130zł uśredniamy?A co tam jest ryzyko jest zabawa,najwyżej zamrozimy kasę na długi czas,kiedyś odbije. Jak spadnie to dokupuje.
Ja też mam po 162 i nie oddam a cały czas dokupuje.Jak mówią czas to pieniądz kiedyś to odrobie i nie liczę na tygodniowy zarobek jestem cierpliwy a pieniądz to lubi
Dno to zobaczysz jak będzie 80 zł za parę tygodni. Te słabe wyniki to dopiero pierwszy sygnał spowodowany negatywnymi czynnikami, jak niekorzystne relacje PLN do walut, rosnące koszty pracy i polityka, czyli wojenki PiS-owckiego rządu z resztą Europy...
Wyniki za trzeci kwartał Amiki Wronki na poziomie EBITDA, EBIT i zysku netto okazały się gorsze o około 20 proc. od oczekiwań analityków. Zgodne z konsensusem PAP Biznes były natomiast przychody producenta sprzętu AGD.