• Adam Kruchy Autor: ~grzechu [89.75.136.*]
    wczoraj napisał o mb ze swojego bloga ale moder widzę usunął bo ewidentnie było to manipulacją na rzecz spadków aż tak manipulować się nie powinno. A dziś przełomowy dzień na mb jeszcze komuś może parę sztuk wpadnie po 8gr a później delikatnie w górę do piątku 15gr radzę pomyśleć by nie zostać na peronie
  • Re: Adam Kruchy Autor: ~bolek [37.47.39.*]
    Dnia 2017-11-28 o godz. 09:19 ~grzechu napisał(a):
    > wczoraj napisał o mb ze swojego bloga ale moder widzę usunął bo ewidentnie było to manipulacją na rzecz spadków aż tak manipulować się nie powinno. A dziś przełomowy dzień na mb jeszcze komuś może parę sztuk wpadnie po 8gr a później delikatnie w górę do piątku 15gr radzę pomyśleć by nie zostać na peronie

no grzechu czekamy az pokazesz klase pokaz jak sie wciaga 9-10 a nie tylko piszesz widze ostro 1szt wciagneles skoro ma byc 15gr to czemu nie bierzesz 9-10 zaczynaj dawaj grzechu
  • Re: Adam Kruchy Autor: ~grzechu [89.75.136.*]
    no dobrze napisze po twej myśli do piątku 6gr ....... mam nadzieję że lepiej się poczułeś.
  • Re: Adam Kruchy Autor: ~bolek [37.47.39.*]
    Dnia 2017-11-28 o godz. 10:21 ~grzechu napisał(a):
    > no dobrze napisze po twej myśli do piątku 6gr ....... mam nadzieję że lepiej się poczułeś.

nie o to mi kolego chodzi tak klepiesz to czemu nie bierzesz 9gr a od pisania kurs nie urosnie pokaz jak sie wciaga 9gr-10gr wtedy bedziesz wiarygodny ale ty juz grosza nie masz na zakup
  • Re: Adam Kruchy Autor: ~andre [89.64.43.*]
    Dobre obroty dzisiaj, jak na razie :)
  • Re: Adam Kruchy Autor: ~cienkibolek [37.47.15.*]
    adas cienki bolek jest i nie kuma o co chodzi he he a przekonamy się o tym na dniach.
  • Re: Adam Kruchy Autor: ~Grzechu [89.75.136.*]
    Jak on uderza tzn że należy na odwrót robić.
  • Re: Adam Kruchy Autor: ~Grzechu [89.75.136.*]
    Do piątku 15gr .....
  • Re: Adam Kruchy Autor: ~sicario [37.47.38.*]
    a gdzie jest Adaś ze swoimi wróżbami he he?
  • Re: Adam Kruchy Autor: ~Roger [94.254.129.*]
    Jutro będziecie zmuszeni szarpać z prawej he.
[x]
HORNIGOLD 40,33% 0,04 2023-05-31 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.