• Info w sieci Autor: ~Informer [145.239.80.*]
    Puścili nowe info w obieg link jak to oceniacie? Może jakieś zwiększenie obrotów.
  • Re: Info w sieci Autor: ~xxx [109.173.218.*]
    Spokojnie cierpliwi beda wynagrodzeni. Obroty sie zaczynają duzo pojawia się na kupi wycena porównawcza w stosunku do innych 8 zł także przyjdzie czas na ferrum. Mam akcje od 3..... i wiem jedno tutaj będą zyski i chleb też będzie. Pzdr
  • Re: Info w sieci Autor: ~Max [188.146.177.*]
    Ciekawe kiedyś może to nastąpi.pozdro.
  • Re: Info w sieci Autor: ~xxx [37.128.106.*]
    Nastąpi nastąpi i tylko cierpliwi będą wynagrodzeni. Pzdr
  • Re: Info w sieci Autor: ~tata1 [188.146.166.*]
    Dnia 2017-11-28 o godz. 08:18 ~xxx napisał(a):
    > Nastąpi nastąpi i tylko cierpliwi będą wynagrodzeni. Pzdr

Te Wyswiechtane dyrdymaly o cierpliwosci i nagrodzeniu, na tym papierze ,to czytam juz od co najmniej 8, jak nie wiecej lat , bo zapomniałem kiedy było ostatnie PP Niestety jeszcze trzymam ten wyjątkowy walor. Szkoda ,ze kiedyś karku tego nie przejął, byłby tu może jakiś lad.
  • Re: Info w sieci Autor: ~xxx [37.128.106.*]
    No racja 8 lat temu mówiono o możliwości zakupu Ferrum przez Alchemie, mając takie doświadczenie nie trzeba było kupować powyżej 10. A co do K R K coś mi mówi że kończą się jego czasy, a czy byłby ład wątpie popatrz na Alchemie. Pzdr  
  • Re: Info w sieci Autor: ~tata1 [83.23.130.*]
    Bardzo dobra rada , patrząc w wstecz i takie tam inne !! Łatwo o takie wnioski patrząc w wstecz ! Spodziewałem się jakiejś merytoryki w temacie. Proszę podać choć trzy powody dla których Ferrum mogło by powrócić do normalnej wyceny Jeden mogę sam podsunąć - obecność w akcjonariacie banku oraz Mittala.Prawdopodobnie przejeli akcje po cenie nominalnej
    - ?
    -?
    To co obecnie sie dzieje przypomina płatny rozbiór firmy. Kompletny brak kasy na dzialalnosc operacyjna wiec i kolejne wpisy hipoteczne, nie myślę żeby były to dobre informacje
    Obym sie mylil , bo mam troche kasy w tych papierach. Cierpliwi beda nagrodzeni brzmi jak groteska
[x]
FERRUM 0,98% 4,12 2024-09-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.