• Prosty test co tu się dzieje Autor: ~Greg [37.47.129.*]
    1. Wytypujcie wszystkie spółki które są w tej grupie
    2. Zbieracie namiary na a) sprzedaż b) hr w tych firmach
    3. Zadzwońcie raz jako potencjalny klient który chce serwis web i aplikacje Mobile zrobić za 400k pln a drugi raz jako programista Java lub Ruby.

Sami zobaczycie czy w tej grupie coś się dzieje czy nie.
  • Re: Prosty test co tu się dzieje Autor: ~Technik-AT [77.65.22.*]
    Mam prostszy test - odpalasz wykres, oglądasz ostatnie 2 lata - wiesz wszystko.

Dziękuje za uwagę
  • Re: Prosty test co tu się dzieje Autor: ~a_tak [77.114.34.*]
    I z wykresu widać że jakiś rysownik rysuje wykres porównując to z wynikami za ostatni okres
  • Re: Prosty test co tu się dzieje Autor: ~Re [188.146.0.*]
    To nie jest duża spółka i na podstawie kursu według mnie nie można zbudować prawdziwego jej obrazu. Rynek małych spółek w tym roku jest bardzo słaby. Do tego sektor IT jest słaby. Dwa fixingi to następny katalizator spadku.
  • Re: Prosty test co tu się dzieje Autor: ~a_tak [77.114.34.*]
    Ewidentnie oszuści pomagają spółce spadać. Taki spadek nie ma fundamentalnego uzasadnienia.
  • Re: Prosty test co tu się dzieje Autor: ~wolf [188.146.3.*]
    tak się zastanawiam panowie i panie ,,od czerwca wiadomo ,że planują scalenie ,,wiec dlaczego wylewacie gorzkie żale,,??
    papier wtedy chodził po 0,60,,średnio rozumny inwestor wie ,że papier musi dojść do nominału czyli 0,10,,widze ,że wylewacie gorzkie żale a przecież sami sobie winni jesteście,,ja wyskoczyłem z papieru w okolicach 0,50 groszy,,tak to jest jak ludzie wskakują w spółki  w baranim czy też owczym pędzie  a później pretensje,,,pozdrawiam myslących
  • Re: Prosty test co tu się dzieje Autor: ~Segandith [164.127.102.*]
    Ja jeszcze nie widziałem spółki, która nie jest w upadłości lub ze stajni Patrowicza i była handlowana po nominale.
[x]
INDATA 0,00% 0,31 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.