• W Posce nik się nie interesuje PLAZĄ Autor: ~iro [185.122.99.*]
    Dzwoniłem do swojego biura maklerskiego by coś dopytać to nawet tego badziewia nie obserwóją. Facet był zdziwiony i zapytał mnie to Pan to ma???? a ja ap ap ap. a co mówić, żeby ktoś to kupował. U mas w kraju nie ma chętnych na te akcje i do póki BM nie zaczną ich promować i zachęcać do zakupu to będą nici.
  • Re: W Posce nik się nie interesuje PLAZĄ Autor: ~karlsmen [37.249.134.*]
    Witam Szanownych Panów....

Największy z Największych.... :) Banki, Fundusze, Udziałowcy, Obligatariusze.....

Macie miliony jak nie mld zł..... Czy Wy naprawdę nie macie dobrych pisarzy takich z polotem ....
    Przecież wszyscy Ci którzy piszą na spółce to jakaś porażka..... Jedynie co potrafią napisać to bankrut, warzywniak itp....
    Zwykły człowiek z ulicy składniej coś umie napisać i bardziej rozwinie jakąś myśl....
    Kolego iro.... taka moja skromna rada ...... skoro stać Cię na konto maklerskie, telefon i rozmowy to zapewne znajdziesz 10 zł w swoim potężnym portfelu i zainwestuj w słownik orograficzny....
    Kolego iro..... jeżeli już piszesz o reklamie.....jesteś w błędzie i to dużym....
    Cały Świat finansowy codziennie czyta o Plazie .. , ale skoro w biurze maklerskim Ci tak powiedziano to pewnie mają rację .. HA HA HA

• Re: W Posce nik się nie interesuje PLAZĄ Autor: ~Xawery [94.254.158.*]
    ~iro [185.122.99.*] - a jak Ci wyszło nagananie na zakup na Resbudzie po 0.71 zł " kupować tanio sprzedawać drogo. Autor: ~iro [185.122.99.*]2016-08-11 21:41 --Dziś i jutro raniutko czas zakupów (kupować po 0,71 a sprzedawać po 1 zet) to jest biznes już trzeci raz tak robią a ja z nimi .

A Plaze jeśli w Polsce się nikt nie interesuje to możesz kupić za granicą np w Izraelu.

• Re: W Posce nik się nie interesuje PLAZĄ Autor: ~RYSIEK [89.229.195.*]
    Ale  szybko   skasowali    tekst    o zwycięzcach ,  Lisie   I  Karzełku   .   Karlsmen    ,  chyba  jeszcze   szybciej   jak Twój   .   Menadżerowie    wielkich   funduszy   ,  bankierzy   wielcy    ......tak  gdzieś     na wykładach  akademickich   nadmienić ,  jak  to  finansiści    boją      się   lisa   i karzełka   z  bajki      ,   to  by  nikt  nie  uwierzył  ?    Milionami  obracają   a   lisa  i karzełka   się   wystraszyli    .    Twórco  Labiryntu  ,   to  gdzie  jest  Czarny  Konik   ?   Lis  i Karzełek   wie  jeszcze  ,  gdzie   tu jeszcze    jest   taki   drugi  konik    , ale         historyczny     ,    taki   , co wojownicy   zostawili    na  brzegu   morza   w  wielkim   darze    ,  tym  których  pokonać      nie  mogli   .......
  • POCHWAŁA Autor: ~karlsmen [81.210.22.*]
    Witaj Rysiu....
    Z Wielką radością i satysfakcją Jako uczeń muszę Cię Pochwalić.... " Mistrza Rysia" za bardzo szybko skasowany wpis który miał miejsce dziś przed południem....
    Widocznie ktoś " poczuł " się bardzo " urażony " tym wpisem lub jest bardzo nerwowy i mocno wpłynęło to na jego psychikę..... :)
    Rysiu wczoraj poruszyłem temat braku dobrych pisarzy u Nas na forum..... czy nie odnosisz takiego samego takiego wrażenia...??? Taka prężnie działająca Spółka, Tak prężnie działające Banki i Fundusze.... i co to się dzieje Panowie.... Czyżby na rynku rzeczywiście nie było osób o takich kwalifikacjach..... :)
    Rysiu zawsze na każdej spółce są dwa konie..... "czarny koń " i ten " mityczny koń " ........ one zawsze idą ze sobą w parze .... i tak jak pisałeś w Bajce o Złotej Rybce ... Szczęśliwy i Nagrodzony będzie tylko ten kto nie będzie Chciał Zostać Bogiem.....
  • NA ARENIE Autor: ~RYSIEK [89.229.195.*]
    Do  zoltara     ............I  tak  na  arenie   wystąpią    dwa    wielkie   konie    Czyli    pierwszy     Czarny  Koń    , który  jest  ukryty   i    kapie   od  złota     i   drugi   ogromny   historyczny  koń  ,   taki  , który  nie  mieścił się    w  bramie  ,    przy   wprowadzaniu   jego  do miasta   przez   niezwyciężonych   wojowników  .  I jak  wszyscy   wiemy , był  to  symbol  sprytu   .   Lis    i  Karzełek     nazywają    to  prosto  ,  czyli  ==wilcza  przysługa   ==....A nikt  tak   nie   zna  się   na  wilczych  obyczajach  jak   lis   .   A  więc ,  po paroletnim   oblężenie     kursu   ,  dwa  koniki   sprawią    ,  ze  wystąpią   wielkie   zmiany   ruchu   cen  .   Ale  niech    nikt nie myśli  , ze  te     koniki   będą    walczyć    ze  sobą  na  wielkiej    arenie     .   Koniki   były  już  od dawna  przygotowywane       .  Te  dwa  koniki    będą    współdziałać    ze  sobą  ,  w  myśl   powiedzonka  ,  które   już tu było  napisane   , ze nic  tak   nie  łączy   przyjaciół     , jak wspólny  udany  interes   .   Lis    i Karzełek    zajęli   już   najlepsze  miejsca  ,  czyli  na    wysokim  drzewie   ,  by  móc    obserwować    niezwykły   występ   ,  który  przejdzie   do  historii   .  Mądra   sowa   , szepnęła    dla  lisa na ucho     , ze  to   Zamkowy  Smok    zasponsorował    to wielkie   artystyczne      wydarzenie    dla   ludu  ,   przed  zaproszeniem   ich na wielką   obiecaną   ucztę  i  której  nigdy   nie  zapomną  . 
  • Re: NA ARENIE Autor: ~Waldek [188.146.32.*]
    Plaza to jest nasz czarny koń,postawiłem na niego i wiem że wygrałem
  • Re: NA ARENIE Autor: ~re [185.46.169.*]
    nowy forumowy gluopek
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.146.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~RYSIEK [89.229.195.*]
    MAR   nie  ma jak    ,  a  czemu   ?    Lis   i  Karzełek   nie  wierzą ,  W  NIEWIDZIALNĄ   RĘKĘ   RYNKU   .   A  jak  nie  ma rąk   to  i  nie  ma jak   ......MAR     .a      dla  ciebie    wkrótce    tekścik   .  O  tym    jak mar    wybrał    się  do  domku   pod czerwoną   latarenką    [  inaczej    ----lata   ręka]       
[x]
PLAZACNTR 0,13% 1,58 2026-05-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.