Dzwoniłem do swojego biura maklerskiego by coś dopytać to nawet tego badziewia nie obserwóją. Facet był zdziwiony i zapytał mnie to Pan to ma???? a ja ap ap ap. a co mówić, żeby ktoś to kupował. U mas w kraju nie ma chętnych na te akcje i do póki BM nie zaczną ich promować i zachęcać do zakupu to będą nici.
Największy z Największych.... :) Banki, Fundusze, Udziałowcy, Obligatariusze.....
Macie miliony jak nie mld zł..... Czy Wy naprawdę nie macie dobrych pisarzy takich z polotem .... Przecież wszyscy Ci którzy piszą na spółce to jakaś porażka..... Jedynie co potrafią napisać to bankrut, warzywniak itp.... Zwykły człowiek z ulicy składniej coś umie napisać i bardziej rozwinie jakąś myśl.... Kolego iro.... taka moja skromna rada ...... skoro stać Cię na konto maklerskie, telefon i rozmowy to zapewne znajdziesz 10 zł w swoim potężnym portfelu i zainwestuj w słownik orograficzny.... Kolego iro..... jeżeli już piszesz o reklamie.....jesteś w błędzie i to dużym.... Cały Świat finansowy codziennie czyta o Plazie .. , ale skoro w biurze maklerskim Ci tak powiedziano to pewnie mają rację .. HA HA HA
~iro [185.122.99.*] - a jak Ci wyszło nagananie na zakup na Resbudzie po 0.71 zł " kupować tanio sprzedawać drogo. Autor: ~iro [185.122.99.*]2016-08-11 21:41 --Dziś i jutro raniutko czas zakupów (kupować po 0,71 a sprzedawać po 1 zet) to jest biznes już trzeci raz tak robią a ja z nimi .
A Plaze jeśli w Polsce się nikt nie interesuje to możesz kupić za granicą np w Izraelu.
Ale szybko skasowali tekst o zwycięzcach , Lisie I Karzełku . Karlsmen , chyba jeszcze szybciej jak Twój . Menadżerowie wielkich funduszy , bankierzy wielcy ......tak gdzieś na wykładach akademickich nadmienić , jak to finansiści boją się lisa i karzełka z bajki , to by nikt nie uwierzył ? Milionami obracają a lisa i karzełka się wystraszyli . Twórco Labiryntu , to gdzie jest Czarny Konik ? Lis i Karzełek wie jeszcze , gdzie tu jeszcze jest taki drugi konik , ale historyczny , taki , co wojownicy zostawili na brzegu morza w wielkim darze , tym których pokonać nie mogli .......
Witaj Rysiu.... Z Wielką radością i satysfakcją Jako uczeń muszę Cię Pochwalić.... " Mistrza Rysia" za bardzo szybko skasowany wpis który miał miejsce dziś przed południem.... Widocznie ktoś " poczuł " się bardzo " urażony " tym wpisem lub jest bardzo nerwowy i mocno wpłynęło to na jego psychikę..... :) Rysiu wczoraj poruszyłem temat braku dobrych pisarzy u Nas na forum..... czy nie odnosisz takiego samego takiego wrażenia...??? Taka prężnie działająca Spółka, Tak prężnie działające Banki i Fundusze.... i co to się dzieje Panowie.... Czyżby na rynku rzeczywiście nie było osób o takich kwalifikacjach..... :) Rysiu zawsze na każdej spółce są dwa konie..... "czarny koń " i ten " mityczny koń " ........ one zawsze idą ze sobą w parze .... i tak jak pisałeś w Bajce o Złotej Rybce ... Szczęśliwy i Nagrodzony będzie tylko ten kto nie będzie Chciał Zostać Bogiem.....
Do zoltara ............I tak na arenie wystąpią dwa wielkie konie Czyli pierwszy Czarny Koń , który jest ukryty i kapie od złota i drugi ogromny historyczny koń , taki , który nie mieścił się w bramie , przy wprowadzaniu jego do miasta przez niezwyciężonych wojowników . I jak wszyscy wiemy , był to symbol sprytu . Lis i Karzełek nazywają to prosto , czyli ==wilcza przysługa ==....A nikt tak nie zna się na wilczych obyczajach jak lis . A więc , po paroletnim oblężenie kursu , dwa koniki sprawią , ze wystąpią wielkie zmiany ruchu cen . Ale niech nikt nie myśli , ze te koniki będą walczyć ze sobą na wielkiej arenie . Koniki były już od dawna przygotowywane . Te dwa koniki będą współdziałać ze sobą , w myśl powiedzonka , które już tu było napisane , ze nic tak nie łączy przyjaciół , jak wspólny udany interes . Lis i Karzełek zajęli już najlepsze miejsca , czyli na wysokim drzewie , by móc obserwować niezwykły występ , który przejdzie do historii . Mądra sowa , szepnęła dla lisa na ucho , ze to Zamkowy Smok zasponsorował to wielkie artystyczne wydarzenie dla ludu , przed zaproszeniem ich na wielką obiecaną ucztę i której nigdy nie zapomną .
MAR nie ma jak , a czemu ? Lis i Karzełek nie wierzą , W NIEWIDZIALNĄ RĘKĘ RYNKU . A jak nie ma rąk to i nie ma jak ......MAR .a dla ciebie wkrótce tekścik . O tym jak mar wybrał się do domku pod czerwoną latarenką [ inaczej ----lata ręka]