https://www.bankier.pl/wiadomosc/GLG-PHARMA-S-A-Zawarcie-istotnej-umowy-w-zakresie-realizacji-Projektu-TNBC-7509898.html 06.12. mija termin odpowiedzi na pkt. 2 Umowy.
dokładnie, ja czekam z zakupami na 2,5zl, niech sypia z tym marnym zarobkiem , swoja droga komu oni przydzielili te akcje ? , jakimś groszołapom, po co wogole ta umowa z TFI trigon skoro nie wzięli całej puli.
rob jak uważasz ale zauwaz ze ci co objeli za wszelka cene chcą sprzedać, po co im ulatwiac zadanie? jeszcze raz powtorze skad spolka wziela ten akcjonariat nie mam pojęcia, te lolki mysla ze sprzedadzą i obejma w nowej emisji znowu po 2,3 zl i tu popelniaja ogromny blad.
Zlodziejstwo i tyle, emisja by uzyskac takie drobne tyle co dwa domy są warte, żenada....... co ze współpracą ze sky line, wygląda to na zlodziejstwo... coz trzeba bylo zmyjac po 7 zl ale człowiek głupi, stary i glupi
Chyba dajesz się ponieść emocjom, i na to liczą sypacze groszołapy. Perspektywy obiektywnie się nie zmieniły, wszystko idzie zgodnie z harmonogramem, otwierają się nowe projekty. Tu trzeba zimnej głowy. Obecna wycena na poziomie dwudziestu kilku mln to jak dla mnie śmiech na sali, więc dobieram. Buhaha, żeby to określić, to za mało.
Sypacze mają za mało akcji, żeby utrzymać nisko kurs. Za dobry papier. Za dużo świadomych. A Ty wez antydepresanta albo prześpij ten dołek, bo takimi tekstami nieświadomie grasz do tej samej bramki co sypacze.
Może tak może nie...... pogadamy w Sylwestra, obyś miał rację, a i tak nie jestem jeszcze najgorszy bo nie sypię....także zwieracze mi jeszcze trzymają
Schodzimy coraz niżej a popytu dalej nie widać , co sie dzieje? Niby takie perspektywy a totalne dno na kursie , groszolapy dalej sypia , do 2,3 zł maja zarobek .
Jakby to wszystko takie oczywiste było ze jak ktoś sypie to spada, a jak na k jest 1mio to wszyscy kupują to ogólnie ludzie by nie pracowali tylko na giełdzie grali :D
Dokładnie , po co sprzedają jak ma być tak dobrze ? Ale Ok to mogę zrozumieć na Mikołaja potrzebują ale co z popytem? Nie ma go wogole , konferencja , za 1 kw rozpoczęcie badań , potencjalna dotacja na 22 mln zł i co ? Wielkie nic , zero zainteresowania .
To wie póki ci wąska grupa ludzi :) to jest naprawdę startup nie typowa spółka. Tu trzeba sie wystawiać ze swoją firma i robić hype inwestorski, być może oni to już robią i dyskutują z partnerami o większych pakietach natomiast to nie beda transakcje przez rynek główny
Dnia 2017-11-29 o godz. 13:20 ~Bo napisał(a): > To wie póki ci wąska grupa ludzi :) to jest naprawdę startup nie typowa spółka. Tu trzeba sie wystawiać ze swoją firma i robić hype inwestorski, być może oni to już robią i dyskutują z partnerami o większych pakietach natomiast to nie beda transakcje przez rynek główny
Prezes podawał informacje na temat obecnej wartości projektu przed wdrożeniem, ale dodał, że nie są tym zainteresowani gdyż po badaniach klinicznych i dobrych wynikach cena projektu będzie o wiele wyższa. Wolą zainwestować w dalsze badania znając wartość w przyszłości. Z tego wynika że są już firmy zainteresowane dalszym rozwojem tego tematu, a skoro tak to i pieniądze się znajdą.
Pewnie masz racje kolego, natomiast nie każdy musi wiedzieć i traktować ten projekt powaznie, do tego trzeba politykę informacyjna prowadzić, swoją droga widać ze ktoś zaczął z ukryciaka zbierać..