• indata nie dopuscic do scalenia !!! Autor: ~ReksioDusiciel [213.7.55.*]
    Ludzie zbojkotujcie scalenie musicie miec ilosc akcji niepodzielna przez 10 to gpw nie dopusci do scalenia !!
    Dla przykladu 49.897 akcji . Ja nie mial bym nic do scalenia w normalnej sytuacji ale ewidentnie zarzad ma swoje plany w uwaleniu kursu wiec powiedzmy NIE dopuki jest taka cena !! robia scalenie a z drugiej strony strasza nowa emisja !!!!!!!!!!!
    Poza tym bedzie latwiej podbic kurs o 50gr jak o 5 zl !!! BOJKOTUJCIE SCALENIE DOSYC WYZYSKIWANIA AKCJONARIUSZY

• Re: indata nie dopuscic do scalenia !!! Autor: ~ReksioDusiciel [213.7.55.*]
    Dodatkowo chomnik czy jak mu tam sprzedaje po takiej cenie bo dostanie nowe akcje po 10 gr z nowej emisji jak zaznaczono emisja akcji z wyloczeniem akcjonariuszy !!!!!!!!!!! wiec drukuja dla siebie nie dajcie sie krecic tym cwaniakom Bojkot Scalenia to najleprzy sposub do zmuszenia tych cwaniakow aby zaczeli sie liczyc z akcjonariatem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przypominam musicie miec ilosc akcji nie podzielna przez 10 dla przykladu 60213
    BOJKOTUJCIE SCALENIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    MUSICIE MIEC ILOSC AKCJI NIE PODZIELNA PRZEZ 10 DLA PRZYKLADU 995 JAK BEDZIE NAS SPORO TO GPW
    NIE ZEZWOLI NA SCALENIE !!!!!!!!!!!!!! PO TYM WALKU CHOMIKA NALEZY SIE IM KARA ONI MAJA MILIONY AKCJI WIEC BEDZIE BARDZIEJ BOLALO JAK NAS )))

BOJKOT SCALENIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: indata nie dopuscic do scalenia !!! Autor: ~Patryk [94.254.227.*]
    Naucz się ortografi, a potem pisz!!!
    JA mam w nosie ortografie to nie forum dla polonistow !! jak nie masz akcji albo jestes chomikiem to znaczy ze bardzo ci zalezy na dalszym dojeniu akcjonariuszy BOJKOTOWAC SCALENIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DO WSZYSTKICH POSZKODOWANYCH
    BOJKOTOWAC SCALENIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaki interes ma chomik wywalac teraz akcje skoro mogl to robic po 90 gr !!!!!
    No taki zeby sobie dodrukowac po 10 gr nie wspominajac juz o obligacjach koniec dojenia

Bojkot Scalenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: indata nie dopuscic do scalenia !!! Autor: ~Teoś [88.151.143.*]
    Tu będzie masakra na kursie
    wszystkie dzialania prezesa wskazuja na chec zwalenia kursu
    1 dywidenda w sytuacji podobno braku gotowki to ewidentne dzialanie na szkode spolki !!
    2 miesiac po miesiacu od dywidendy prywatna emisja obligacji na 8% w skali roku
    3 miesiac pozniej kolejna emisja obligacji oczywiscie prywatna na 8%
    4 po spatkach notowan do okolicy 35 gr zaczyna sie sypanie akcjami chomika przy malym volumenie kilkoma akcjami mozna latwo zwalic kurs !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    5 komunikat o morzliwej emisji po 10 gr oczywiscie prywatnej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    6 komunikat o scaleniu to co chca scalac akcje zeby sobie dodrukowac po 10 gr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

To jest walek BOJKOTOWAC SCALENIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: indata nie dopuscic do scalenia !!! Autor: ~BAT [37.7.234.*]
    ReksioDusiciel - czyli kolejne wcielenie OSZUSTA NATANA
    --------------------------------------------------------------------------------------------------
    Indata jest info !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! $$$$$$$$$$$$$$$$4 0 0~ReksioDusiciel 2017-11-15 19:29 IP 213.7.55.*
    Wywalac z rana PKC bo chce kupic milion po 10 gr
  • Re: indata nie dopuscic do scalenia !!! Autor: ~wojtek [78.8.159.*]
    Dnia 2017-11-24 o godz. 07:19 ~ReksioDusiciel napisał(a):
    > Ludzie zbojkotujcie scalenie musicie miec ilosc akcji niepodzielna przez 10 to gpw nie dopusci do scalenia !!

Kolejny madry inaczej :)
    Sad juz zatwierdzil scalenie, a spolka musi znalesc dawcow darmowych akcji by uzupelnic niedobory .
    GPW nie zablokuje scalenia, nie ma takiego prawa.
    Spolka PROSI o wyrowanie ilosci na kontach, by jak najmniej "doplacic" do tej operacji.

• Re: indata nie dopuscic do scalenia !!! Autor: ~Re [188.146.183.*]
    Co to znowu za kampania pozbawiona sensu. Na dwóch fixach robi ktoś co chce z kursem i nie dopuścić do scalenia? Tylko ten kto stoi za tym zdolowaniem chce tego.
  • Re: indata nie dopuscic do scalenia !!! Autor: ~wojtek [78.8.159.*]
    Do poczytania o scaleniu

https://prawainwestora.pl/2013/06/18/scalanie-akcji-cos-za-darmo-i-jeszcze-bez-podatku/

jakim interesem jest scalenie akcji dla akcjonariuszy skoro strasza nowa prywatna emisja po 10 gr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ewidentnie dzialaja na szkode akcjonariuszy zaslaniajac sie dobrem spolki to po co byla dywidenda skoro nie maja kasy !!!!!!!!!!!!!
    Ja mysle ze scalenie nie dojdzie do skutku jak nie bedzie mozna podzielic akcji !!!!!!!!!!!!
    Mam juz dosc tych kombinatorow i takich ludzi jest zdecydowanie wiekszosc akcjonariuszy !!!!!!!!!!!!1
  • MODERATOR - NATAN - nie obcinaj swojego postu Autor: ~BAT [37.7.234.*]
    ReksioDusiciel - czyli kolejne wcielenie OSZUSTA NATANA
    -------------------------------------------------------------------------------------------------
    Indata jest info !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! $$$$$$$$$$$$$$$$4 0 0~ReksioDusiciel 2017-11-15 19:29 IP 213.7.55.*
  • Re: MODERATOR - NATAN - nie obcinaj swojego postu Autor: ~ReksioDusiciel [213.7.55.*]
    tak ja to napisalem bo mam juz w nosie jaka jest obecna cena akcji mam akcje po 68 gr wiec chetnie usrednie po 10 gr choc wolal bym oddac obecne po 3 zl a teraz to niech zgnija a ja ich nie oddam takich jak jest wiekszosc tu nikt nie zarobil !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • OSZUST NATAN i jego wpisy jako ReksioDusiciel Autor: ~BAT [77.113.91.*]
    ------------------------------------------------------------------------------------------------
    CAŁY WPIS OSZUSTA NATANA (ReksioDusiciel) jest pod linkiem - https://m.bankier.pl/forum/temat/5684797
  • Re: MODERATOR - NATAN - nie obcinaj swojego postu Autor: ~ReksioDusiciel [213.7.55.*]
    Nie kupjcie akcji niech spadnie do 1 gr I bojkotowac scalenie
    wiec nie bedzie scalenia i nie beda mieli komu sprzedawac chomiki oblesne
    O co tobie chodzi BAT bo mnie o powstrzymanie tych kombinatorow na dojeniu akcjonariuszy !!!!
    Napisz cos konstruktywnego albo nie pisz bo jak dotychczas to belkoczesz bez jakiego kolwiek sensu
  • Re: MODERATOR - NATAN - nie obcinaj swojego postu Autor: ~BAT [77.113.91.*]
    Kostruktywnie to ReksiemDusicielem powinien się zająć prokurator
    Ty bat ty chyba jestes pod skrzydelkami chomika BOJKOT SCALENIA I SPRAWA DO KNF ZA DZIALANIA SPOLKI NA SZKODE AKCJONARIUSZY ZAPRASZAM WSZYSKICH PROKURATOROW DO KONSTRUKTYWNEJ DYSKUSJI

REKSIO DUSICIEL
  • Re: MODERATOR - NATAN - nie obcinaj swojego postu Autor: ~BAT [77.113.91.*]
    REKSIO DUSICIEL ZAPOMNIAŁEŚ DODAĆ - W CELI
  • Re: MODERATOR - NATAN - nie obcinaj swojego postu Autor: ~Bonzo [217.153.136.*]
    Cypryjski wałek. Spółki zarejestrowane na Cyprze nie dostaną żadnych zleceń od spółek z udziałem SP - pewnie dlatego akcjonariusze się ewakuują
  • Re: MODERATOR - NATAN - nie obcinaj swojego postu Autor: ~aytor [193.240.185.*]
    będzie scalenie i emisja, po 0,1zł. Kurs uwalony bo ci co są wyznaczeni sprzedadzą akcje po więcej niż 0,1zł a później i tak dostaną je po cenie emisyjnej 0,1zł. Czysty zysk, dlatego będę kupował po 0,09, żeby trochę uszczknąć dla siebie z tego tortu.

Umoczonym też polecam dobierać po 0,1zł
[x]
INDATA 0,00% 0,31 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.