• wynagrodzenia Autor: ~kon_polski [87.99.47.*]
    Dostalismy kase za pazdziernik (za te 12 dni po sanacji). 12 dni spoznienia, nie jest zle ;)
  • Re: wynagrodzenia Autor: ~pracownik [84.212.218.*]
    Jest bardzo dobrze, i spółka będzie miała się dobrze.
  • Re: wynagrodzenia Autor: ~Były_pracownik [37.47.28.*]
    Też dziś rano wpadł mi przelew za pracę w kostce za końcówkę października. Nie wierzyłem, że dobrowolnie cokolwiek zapłacą. Od wielu miesięcy w końcu jakiś pozytyw.
  • Re: wynagrodzenia Autor: ~GrubyOddawajKAse [80.55.243.*]
    to jeszcze niech odda kase byłym pracownika i bedze kwita
  • Re: Badźcie ostrożni wobec siebie, by nie niszczyć lepszego Autor: ~az [31.42.12.*]
    http://niezalezna.pl/209531-zobacz-ten-film-zanim-znow-go-usuna-marsz-niepodleglosci-kontra-antifa-wstrzasajace    ,                       https://www.facebook.com/1651181648445266/videos/2019804051583022/   
  • Re: wynagrodzenia Autor: ~misia [78.133.207.*]
    Były pracowniku, dowcipny jesteś.
    Pracownicy dostali tylko kasę za czas od wprowadzenia sanacji. Firma wisi im jeszcze kasę za wszystkie zaległe wypłaty i w pierwszej kolejności to będzie regulowane.
  • Re: wynagrodzenia Autor: ~Były_pracownik [37.47.17.*]
    To nie jest dowcip. Najpierw musza uregulowac sprawy biezace, dopiero beda regulowac sprawy zalegle. Polecam skontaktowac sie z syndykiem w tej sprawie, udzieli informacji o tym jak to rozliczaja i w jakiej kolejnosci. Numer telefonu i adres mailowy jest dostepny na stronie syndyka. Rowniez mam nadzieje na wyplacenie kasy za okres przed sanacja. Ciekawe kiedy dotrze do mnie swiadectwo pracy, bo jeszcze do tej pory go nie otrzymalem.
  • Re: wynagrodzenia Autor: ~Jak_myślicie [37.47.31.*]
    Ciekawe czy pieniążków starczy na wypłaty za listopad
  • Re: wynagrodzenia Autor: ~znafca [213.127.99.*]
    po to ta podbitka, żeby właśnie starczyło, ludzie sie tylko muszą zrzucać
[x]
CUBEITG 0,33% 0,20 2019-05-06 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.