• do znawców: "przypomnienia" i "karoliny" Autor: ~5złotych [84.10.156.*]
    Widzę, że wiecie, o czym piszecie na temat spółki, stąd mam pytanie, gdzie, waszym zdaniem, podziały się miliony akcji MGS bo w arkuszu ich nie znajduję ?
  • Re: do znawców: "przypomnienia" i "karoliny" Autor: ~koralina [176.9.136.*]
    Dnia 2017-11-20 o godz. 13:02 ~5złotych napisał(a):
    > Widzę, że wiecie, o czym piszecie na temat spółki, stąd mam pytanie, gdzie, waszym zdaniem, podziały się miliony akcji MGS bo w arkuszu ich nie znajduję ?

mgames..........nawet porządnie nicków nie potrafisz napisać......siedzisz tutaj już tyle czaaaaaaasu (dłużej ode mnie) znawcą zatem powinieneś być ty ........ja bynajmniej nie jestem ale z chęcią przeczytam jakąś kolejną twoją teorię :))
    na marginesie koleżko dalej jesteś na "+"
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-dlaczego-nizej-nie-spada,23613225.html

• Re: do znawców: "przypomnienia" i "karoliny" Autor: ~Luz [5.172.255.*]
    Koralko, skoro nie wiesz, to masz dobry temat na nowy wątek: "Gdzie są miliony akcji?!!!"
  • Re: do znawców: "przypomnienia" i "karoliny" Autor: ~5złotych [84.10.156.*]
    Dnia 2017-11-20 o godz. 13:38 ~koralina napisał(a):
    > Dnia 2017-11-20 o godz. 13:02 ~5złotych napisał(a):
    > > Widzę, że wiecie, o czym piszecie na temat spółki, stąd mam pytanie, gdzie, waszym zdaniem, podziały się miliony akcji MGS bo w arkuszu ich nie znajduję ?
    >
    > mgames..........nawet porządnie nicków nie potrafisz napisać......siedzisz tutaj już tyle czaaaaaaasu (dłużej ode mnie) znawcą zatem powinieneś być ty ........ja bynajmniej nie jestem ale z chęcią przeczytam jakąś kolejną twoją teorię :))
    > na marginesie koleżko dalej jesteś na "+"
    > https://www.bankier.pl/forum/temat_re-dlaczego-nizej-nie-spada,23613225.html
    >

Po tej odpowiedzi doskonale widać kim jesteś i po co tu jesteś. Dziękuję. Bez odbioru.
  • Re: do znawców: "przypomnienia" i "karoliny" Autor: ~Przypomnienie [37.47.11.*]
    Jak to gdzie, na rachunkach ulicy. Część pewnie wystawiło ukryciaka trochę wyżej a część czeka na odbicie.
[x]
MGAMES -29,81% 13,00 2024-11-25 11:08:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.