Zaznaczam , że to co piszę ma się raczej nijak do sytuacji na papierze. Tak , dzisiaj złamałem świętą zasadę nie uśredniania w dół. Powiedzmy , że to jest część kwoty , która powinna była być przeznaczona na objęcie nowej emisji - ale sytuacja była dla mnie na tyle niepewna , że sobie odpuściłem. Pomimo zawieruchy , jaką sami sobie robicie na tym forum , wszystko gra. BBM robi swoją działeczkę, RG swoją , a MGS swoją . Dla nas akcjonariuszy najważniejsze , że mają plan zapasowy, jeśli emisja się nie powiodła. Tyle wiem . Jeśli chcecie więcej ,napiszcie do nich bez wylewania pomyj tj na tym forum. Na rzeczowe pytania na pewno odpowiedzą tj mi. Pozdrawiam i powodzenia P.S. Wybaczam trollom , taka ich praca...
Dnia 2017-11-20 o godz. 11:04 ~Przypomnienie napisał(a): > :-)) no proszę mamy nowego marzyciela :-) > > Powiedz nam gdzie jest teraz siedziba spółki i na ile ją wyceniasz?
z marzycielem raczej nie ma nic wspólnego....wystarczy zobaczyć wątek "ICO"....
Dnia 2017-11-20 o godz. 11:22 ~koralina napisał(a): > Dnia 2017-11-20 o godz. 11:04 ~Przypomnienie napisał(a): > > :-)) no proszę mamy nowego marzyciela :-) > > > Powiedz nam gdzie jest teraz siedziba spółki i na ile ją wyceniasz? > > z marzycielem raczej nie ma nic wspólnego....wystarczy zobaczyć wątek "ICO"....
stop to dotyczyło Zxc :)) a amator ........marzyciel faktycznie masz rację Przypomnienie....do tego "znany" ostatnio" celebryta :))) bo to nie jeden jego nick....ale mnie to nie interesuje
Moja odpowiedź Cię - Was nie usatysfakcjonuje: 1. Siedziba się zmieniła. 2. Co do wyceny , jak dużo wcześniej pisałem zdaję się na nieomylny rynek. 3. Co do kursu , kiedy 5 groszy? Obiecywano 12 - jest ( fakt , że teoretycznie to niekorzystne dla spółki ale jest - target wykonany) . Teraz po cichu czekam na kolejnej Waszej prognozy. Jakkolwiek moja odpowiedź nie jest zachętą do dalszej dyskusji na te tematy, z racji braku doświadczenia na tym polu - sugeruje to mój pseudonim Amator. Nie podszywam się pod nikogo i liczę na wzajemność. Ciao.