Przelomowe beda dwa infa. Pierwsze zarejestrowanie nowej emisji. Drugie wazniejsze o starcie w pierwszym przetargu publicznym. I to bedzie baba cenotworcza. Pzdr
Bo Alku wciagneli ponad 200 tys do 1.47. Odpuscili i grawitacja sprowadzi powiedzmy do 1.3 i znow sobie pociagna na 1.47 i znow kupia z 200 tys. Po co placic wiecej jak widza ze w dobrych cenach sie da. Ale pozytyw jest taki ze bedzie mniej akcji miala ulica. Zbiora tyle ile chca i odpali na nienotowane dotad poziomy. Tylko czas i czas. Pzdr
a pier..... to , mam troche czasu , przejde sie do tego KNF i osobiście wezme sie za to , bo to nierealne jest poprostu , nie bedzie mi tu zadna grupa spekulantów mieszała
Nie bój. Jak zadzialam i się w końcu wezmą za ten syf to nie będzie już takich zagrań. Przecież to tak widać że ślepy by zobaczył że te zlecenia miały na celu zbicia kursu. Ale nic. Numery transakcji zapisane i zobaczymy co się będzie działo. Zgłaszanie przez internet nic nie daje więc zobaczymy czy da coś interwencja osobista. W końcu od czegoś tam są no nie
własnie che sie przekonac czy oni w ogole do czegoś sa przydatni , w końcu za cos kase biora, chyba nie pracują tam same bladynki co za ładne oczy wszystko
koledzy spokojnie... jak dla mnie to wyglądało na wysyp przez kogoś zniecierpliwionego marazmem....
na dziennym w zaszłym tygodniu mieliśmy 2 szpule sygnalizujące niezdecydowanie rynku... jak ktoś tu sypnął i przeskoczył na Fluida lub Minox to co KNF chcesz zawiadamiać???
tu bardziej lekarz jest potrzebny na gorące głowy.... przyjdzie czas to urośnie...
PS. PMPG 10 mln zysku się kroi w tym roku a wycena 35 mln... okazji rynkowych jest b.dużo. na tak płytkim i bez kasy rynku...
tak kolego tylko że tu nonstop jest ta sama sytuacja, ja w to nie wierze, wczesniej po 1,5 nikt nie chciał sprzedac a teraz nagle tyle niecierpliwych , takie rzeczy tylko w erze
Panowie jednak kurs historycznie sporo urósł a na spadkach można promocyjne dokupić. Jeżeli spółka nie zwolni tempa wzrostu to będzie dużo droższa. Tak mysle
tak zgadzam sie i dlatego sa obecnie takie cyrki, nie sadze bowiem by ci nawet którzy graja na pare groszy nie zdazyli wyjsc powyzej 1,4 zrobili to własnei wtedy obecnie widac hamskie zbijanie
no mnie już to trochę męczy, nie mam presji może sobie to leżeć i pół roku jeszcze ale jednak równie dobrze te pieniądze mogłyby gdzieś indziej pracować
nie wiem jak wy, ale jak mam 5-6 spółek w portfelu i widzę że któraś z nich bez powodu spada jak aleja dzisiaj (zapewne realizacja zysku przez niecierpliwych) to sprzedaję częściowo jakąś ( teoretycznie) słabszą pozycję i dobieram :) dzisiaj było jeszcze za drogo więc czekam spokojnie na dalszy bieg wydarzen