Witam pisze powaznie mam blisko 5% akcji jesli ktos z wiekszych to czyta czy to Panstwo Wisniewscy czy Cagara to moze zwolamy razem walne i cos zdzialamy? Depend zwolal na grudzien tego roku NWZA po 2latach od wyrzucenia z gieldy i moze doprowadzi do wznowienia notowan. Moze i nam sie uda, czy juz firmy nie ma? Moj kontakt: bercik161616@gmail.com
już nikomu nie zależy na odzyskaniu zagrabionej kasy - ani wiśniewscy ani cagara nie przejawiają chęci do pozytywnego działania - widać Bercik, że oszuści wygrali i już nic z tego nie będzie
Dnia 2017-11-20 o godz. 16:01 ~kos napisał(a): > już nikomu nie zależy na odzyskaniu zagrabionej kasy - ani wiśniewscy ani cagara nie przejawiają chęci do pozytywnego działania - > widać Bercik, że oszuści wygrali i już nic z tego nie będzie
Co myślisz ,że oni odpuścili wtopioną kasę ?? nie chce mi się w to wierzyć , ile baniek spuścili w kanał ? . Nie4 , nie ma mowy o odpuszczeniu. Cierpliwości. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co ??? debil moder skasował mój post ???? , czy to jest demokracja pana Tuska ? . Jeszcze raz napiszę mam 4 tyś papierków i pomogę odzyskaniu notowań . !!!!!!!!!!!!!!!
zważywszy na to, że Wiśniewscy z Cagarą zrobili ten wałek i każdy na każdego ma haki, to powodzenia w odzyskiwaniu notowań życzę. Ale oni zrobią wszystko by nie musieć przedstawiać żadnych papierów.
Jest tu ktos kto by sie podjal zwolania walnego, powolania nowej RN itd. i wznowieniu notowan? Ja sie na papierkach i na prawie nie znam, moge udzielic ppelnomocnictwa na swoje 54285 akcji + kilka osob tu i mamy ponad 5%akcji i mozemy dzialac.
Dnia 2017-11-17 o godz. 23:00 ~Szansa napisał(a): > Witam pisze powaznie mam blisko 5% akcji jesli ktos z wiekszych to czyta czy to Panstwo Wisniewscy czy Cagara to moze zwolamy razem walne i cos zdzialamy? Depend zwolal na grudzien tego roku NWZA po 2latach od wyrzucenia z gieldy i moze doprowadzi do wznowienia notowan. Moze i nam sie uda, czy juz firmy nie ma? Moj kontakt: bercik161616@gmail.com
Macie po tyle papierków , to dlaczego nie sprawdzicie , czy spółka w ogóle istnieje , dlaczego nie skontaktujecie się z p. Cagarą ? mając 60 tyś warto zadziałać. !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Imsig z dnia dzisiejszego: Sąd Rejonowy Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego, ogłasza, że wobec przedsiębiorcy: FORMUŁA8 SPÓŁKA AKCYJNA, o numerze KRS 0000359270, ostatni ujawniony adres siedziby spółki to: ul. ŻEROMSKIEGO nr 90 lok. 15D, 64-920 PIŁA, zostało wszczęte na podstawie art. 25a Ustawy z 20.08.1997 r. o Krajowym Rejestrze Sądowym (Dz.U.2018.986 j.t.) postępowanie o rozwiązanie ww. podmiotu bez przeprowadzania postępowania likwidacyjnego, które toczy się pod sygnaturą akt PO. IX Ns-Rej. KRS 14847/18/215. Sąd Rejonowy Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu wzywa wszystkie osoby, których uzasadniony interes mógłby sprzeciwiać się rozwiązaniu wskazanego podmiotu bez przeprowadzania postępowania likwidacyjnego i jego wykreśleniu z Krajowego Rejestru Sądowego, do zgłaszania okoliczności przemawiających przeciwko rozwiązaniu - w terminie 3 miesięcy od dnia niniejszego ogłoszenia. W przypadku stwierdzenia, że wyżej wymieniony podmiot nie posiada zbywalnego majątku i faktycznie nie prowadzi działalności, tutejszy sąd rejestrowy może orzec o rozwiązaniu tego podmiotu bez przeprowadzania postępowania likwidacyjnego i zarządzić jego wykreślenie z Krajowego Rejestru Sądowego.
"których uzasadniony interes mógłby sprzeciwiać się rozwiązaniu wskazanego podmiotu bez przeprowadzania postępowania likwidacyjnego i jego wykreśleniu z Krajowego Rejestru Sądowego"
Obawiam się tylko, że akcjonariusze machną na to ręka. I nikt nawet nie raczy wysłać sprzeciwu. A potem będą pretensje i płacz, ze nikt sprzeciwu nie wysłał ale wtedy będzie już za późno.
Według mnie każdy nawet najmniejszy akcjonariusz np. *baca* może napisać sprzeciw. Masz akcje a więc część firmy. I masz też interes aby twoje pieniądze nie przepadły na zawsze. Trzeba to tylko odpowiednio, mądrze uzasadnić i wysłać póki nie będzie za późno. Można też w kilku konkretnych zdaniach opisać sytuacje w której znaleźli się mniejszościowi akcjonariusze. A te *orły* które mają blisko 5% tym bardziej powinny napisać.
Panowie..konkretnie,a nie jakies nerwowe docinki. mam 7 tys akcji i chetnie sie dolącze ,ale moze niech ktos sprobuje sie tym zjac ,jesli moze i wie co i z czym sie to je.
Czytając powyższy wpis niejakiego ~zztop wychodzi, że trzeba by swój sprzeciw wysłać pod ten adres: Sąd Rejonowy Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego Jeśli się mylę to proszę mnie poprawić.
ok ale co nalezy w takim sprzeciwie napisac? i czy musi bc minimalna ilosc akcji,aby to mialo sens i odnioslo skutek? panowie zróbmy cos,bo moze jest nadzieja!