• [Analiza] - Eurotel Autor: krispek [95.108.20.*]
    Od dawna powtarzam, że jest to spółka bardzo stabilna i warto mieć ją w długim terminie w portfelu.
    Teraz jest też całkiem dobra okazja do kupna, co sądzicie?
    link 
  • Re: [Analiza] - Eurotel Autor: ~Tomasz [37.109.33.*]
    Ja "technikiem" byłem przez wiele lat i szczerze powiem że to pic na wodę (moje zdanie tylko)... ale faktycznie wg. mojej wiedzy przytoczona analiza jest OK. Po tych wielu latach stałem się "fundamentalistą"... Eurotel to naprawdę solidna spółka. Czy kurs szybko wzrośnie niewiem, ale jeśli Zarząd bedzie działał jak dotchczas na duższy termin jest to przysłowiowa perła. Za III kw. powinni dostać butelczynę nejlepszej whiskey :).
  • Re: [Analiza] - Eurotel Autor: krispek [85.221.216.*]
    Tomaszu zgadzam się z Tobą. Moje początki były podobne do Twoich, z tym że ja jeszcze wpakowałem się w coś takiego jak Forex. Przez 2 miesiące byłem Panem i władcą. Później tylko stres, nerwy, wściekłość na samego siebie.

Z giełdą trzeba ostrożnie. Czasem zdarzy się tzw. "złoty strzał" np. CD Projekt po 12 zł, ale nawet wtedy najważniejsza jest cierpliwość. Eurotel to moim zdaniem świetna spółka, z kompetentnym Zarządem. Nawet balansując w granicy 19-23 zł, ale płacąc dywidendy są dla mnie świetnym dopełnieniem portfela.

Pozdrawiam i sukcesów życzę!
  • Re: [Analiza] - Eurotel Autor: ~Romano74 [94.254.147.*]
    Właśnie takich (świadomych) inwestorów nam trzeba, a nie "szybkostrzałowców", którzy zarobią 10 groszy i uważają się za rakiny na GPW :)

Panowie, jestem z Wami. Fundamenty i cierpliwość to podstawa w tym biznesie.

P.s.
    Na IMMOBILE mam to samo :)
  • Re: [Analiza] - Eurotel Autor: ~Pytek [85.128.101.*]
    Jesli chodzi ci o GKI, to wskaźniki tego nie potwierdzają.
[x]
EUROTEL 0,00% 27,80 2025-12-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.