• Moto
  • Alert
  • Notowania
  • Kursy walut
  • Centrum Finansowe
  • Bankier.TV
  • Newsletter
  • Zaloguj się
Bankier.pl - Polski Portal Finansowy
  • Rynki
    • Depesze PAP
    • Komentarze rynkowe
    • Kryptowaluty
    • Giełda
    • Kryptowaluty
    • Waluty
    • Gospodarka
    • Surowce
    • Fundusze
    • Narzędzia
    • Wiadomości z rynków
    • Wywiady ze spółek
    • PPK
    • Binance (serwis partnera)
  • Twoje finanse
    Jak zarządzać Twoimi finansami?
    • Tanie konto
    • Oszczędzanie
    • Jak wziąć kredyt?
    • Mieszkanie na kredyt
    • Pożyczki pozabankowe
    • Nieruchomości
    • Moto
    • Ubezpieczenia
    • Emerytury
    • Domowe finanse
    • Narzędzia i kalkulatory
  • Biznes
    • Prowadzenie firmy
    • Podatki i ZUS
    • Płaca i kariera
    • Finansowanie
    • Windykacja
    • Technologia
    • Narzędzia
    • Konta firmowe
    • MamBiznes.pl
  • Porównywarki
    Porównaj produkty finansowe Logotyp Smart.Bankier.pl
    • Kredyty gotówkowe
    • Konta osobiste
    • Kredyty hipoteczne
    • Pożyczki na raty
    • Konta oszczędnościowe
    • Lokaty
    • Karty kredytowe
    • Konta firmowe
    • Promocje bankowe
    • Kredyty firmowe
    • Kantory internetowe
    • Kalkulator OC i AC
    • Ubezpieczenia turystyczne
    • Chwilówki
    • Kredyty konsolidacyjne
    • IKE i IKZE
  • Forum
    • Giełda
    • Jak grać na giełdzie?
    • Dzienniki giełdowe
    • Forex
    • Złoto
    • Gospodarka i polityka
    • Jak zacząć inwestować?
    • Banki
    • Chwilówki
    • Kryptowaluty
    • IKE/IKZE
    • ETF
  • Forum
    • Giełda
    • Jak grać na giełdzie?
    • Dzienniki giełdowe
    • Forex
    • Złoto
    • Gospodarka i polityka
    • Jak zacząć inwestować?
    • Banki
    • Chwilówki
    • Kryptowaluty
    • IKE/IKZE
    • ETF
  • Forex
    • Forum
    • Dodaj wątek
    • Moje posty
    • Obserwowane

Forum

• Giełda
  • Jak grać na giełdzie?
  • Dzienniki giełdowe
  • Forex
  • Złoto
  • Gospodarka i polityka
  • Jak zacząć inwestować?
  • Banki
  • Chwilówki
  • Kryptowaluty
  • IKE/IKZE
  • ETF

Warto wiedzieć

• Regulamin Forum Bankier.pl
  • Zgłoś naruszenie
  • Zgłoś skargę
  • Najczęściej zadawane pytania
  • Podatek giełdowy

Twoje Forum

• Obserwowane wątki
  • Twoje posty

Archiwum

• Podatki
  • Prowadzenie firmy
  • Ubezpieczenia i emerytury
  • Po godzinach
  • Nieruchomości
Forum Forex powrót do głównego postu
  • Inwestycje w waluty dla początkujących - zapraszam Autor: ~Daniel [188.121.0.*] 2017-11-16 18:41
    Hej! Mam na imię Dany i od dwóch lat interesuję się opcjami binarnymi. Jest to inwestowanie w akcje. Mieszkam w Poznaniu i każdego dnia spędzam kilka godzin na inwestowaniu. Uważam iż jest to dobry sposób na zarobek. Polega to na tym, że musimy podjąć decyzję co się stanie z danym aktywem w przeciągu kolejnych 15 minut. Jeżeli podejmiemy dobrą decyzję to zgarniamy profit, który u większości maklerów wynosi 80%. By zacząć swoją przygodę jako inwestor trzeba zainwestować. Większość maklerów wymaga wpłaty na poziomie 250 dolarów.

link 
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 7 5
  • Re: Inwestycje w waluty dla początkujących - zapraszam Autor: ~rjg66 [31.1.21.*] 2017-11-16 19:20
    Koniecznie muszę spróbować.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 2 3
  • Re: Inwestycje w waluty dla początkujących - zapraszam Autor: ~Marzena [93.105.30.*] 2018-04-24 18:26
    Ja znam fajne forum walutowe,chłopaki pomocni,pomogli w co sporo. Miałam dolary ,zbierałam na mieszkanie,w czas sprzedałam , po 4,18 a teraz odkupiłam po 3,36 i fajnie jest. Dojdzie dolar do 3,60 i mam chałupkę. Wymiana wiedzy na tematy i poglądy kursu walut - www.waluty.fora.pl Nie trzeba Maklerów ,możemy być sami sobie maklerami. Kolego nie napisałeś jeszcze , ile statystycznie osób zarabia a ile traci ?
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 3
  • Re: Inwestycje w waluty dla początkujących - zapraszam Autor: ~szuler [178.217.195.*] 2018-04-24 19:44
    a te metody co podajecie to na dziadka, czy policjanta?

Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 2
  • Re: Inwestycje w waluty dla początkujących - zapraszam Autor: ~szuler [178.217.195.*] 2018-04-24 19:46
    a te metody to na dziadka , czy policjanta?
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 0
  • Re: Inwestycje w waluty dla początkujących - zapraszam Autor: ~stren [93.105.30.*] 2018-04-27 03:57
    Dnia 2018-04-24 o godz. 18:26 ~Marzena napisał(a):
    > Ja znam fajne forum walutowe,chłopaki pomocni,pomogli w co sporo. Miałam dolary ,zbierałam na mieszkanie,w czas sprzedałam , po 4,18 a teraz odkupiłam po 3,36 i fajnie jest. Dojdzie dolar do 3,60 i mam chałupkę. Wymiana wiedzy na tematy i poglądy kursu walut - www.waluty.fora.pl Nie trzeba Maklerów ,możemy być sami sobie maklerami. Kolego nie napisałeś jeszcze , ile statystycznie osób zarabia a ile traci ?

To forum jest naprawdę ciekawe
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 1
  • Re: Inwestycje w waluty dla początkujących - zapraszam Autor: ~Ali [93.105.30.*] 2018-05-18 19:56
    Dnia 2018-04-27 o godz. 03:57 ~stren napisał(a):
    > Dnia 2018-04-24 o godz. 18:26 ~Marzena napisał(a):
    > > Ja znam fajne forum walutowe,chłopaki pomocni,pomogli w co sporo. Miałam dolary ,zbierałam na mieszkanie,w czas sprzedałam , po 4,18 a teraz odkupiłam po 3,36 i fajnie jest. Dojdzie dolar do 3,60 i mam chałupkę. Wymiana wiedzy na tematy i poglądy kursu walut - www.waluty.fora.pl Nie trzeba Maklerów ,możemy być sami sobie maklerami. Kolego nie napisałeś jeszcze , ile statystycznie osób zarabia a ile traci ?
    >
    > To forum jest naprawdę ciekawe

dziękuję za info,fajne forum
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 2
  • Re: Inwestycje w waluty dla początkujących - zapraszam Autor: ~prezesskielski [185.246.208.*] 2019-07-16 11:23
    Praca online dla każdego 52.300zł/miesięcznie za 3-4 godziny pracy
    zapisz się tu:  http://systemzarabiania.pl
    Sygnalista zdradza, w jaki sposób inwestorzy zarabiają duże pieniądze na spadających cenach bitcoina. Teraz każdy może!
  • Re: Inwestycje w waluty dla początkujących - zapraszam Autor: ~janek194 [31.182.228.*] 2019-07-16 14:05
    Zapomniałeś dodać,że jak nie trafisz z przewidywaniem to tracisz zainwestowaną kwotę.
  • Re: Inwestycje w waluty dla początkujących - zapraszam Autor: ~Ordon [46.29.20.*] 2021-12-27 14:43
    A nie myśleliście o zainwestowaniu w złoto? To jest jednak najbardziej stabilna w tym dziwnym czasie forma "przechowywania" gotówki.
    Albo nieruchomości, mieszkania. Lokale usługowe w czasach home office już raczej nie są zbyt pewne

Konta oszczednościowe i lokaty też rosną:
    https://www.tanie-konto.pl/ranking-lokat/ 

Można sprawdzić sobie w tym rankingu.
  • Re: Inwestycje w waluty dla początkujących - zapraszam Autor: gimcrack [162.158.233.*] 2022-01-17 06:46
    Inwestowanie na rynku Forex jest łatwiejsze niż na jakimkolwiek innym rynku finansowym. Są brokerzy, którzy pozwalają otworzyć konto handlowe za jedyne 10 USD.
  • Re: Inwestycje w waluty dla początkujących - zapraszam Autor: huzzah [122.173.28.*] 2022-01-31 06:02
    Pójdę z handlem forex. Nie jesteś zobowiązany do używania określonej kwoty do handlu. To zależy od Twojej przystępności i apetytu na ryzyko.
  • Re: Inwestycje w waluty dla początkujących - zapraszam Autor: shortfig [*] 2022-02-05 09:14
    To prawda, zacząłem handlować z zaledwie 50 $ z turnkey forex, dopiero po nabraniu pewności siebie zwiększyłem rozmiar mojego konta.
  • Re: Inwestycje w waluty dla początkujących - zapraszam Autor: shortfig [23.106.56.*] 2022-02-07 06:39
    I think Forex trading is more affordable. It's okay to go with as much money as you can afford. I started with just $ 5 in my account.
  • Re: Inwestycje w waluty dla początkujących - zapraszam Autor: eribzoetic [122.173.31.*] 2022-02-21 05:52
    Prawdopodobnie wybiorę forex zamiast innych rynków, ponieważ jest dostępny 24/5 i nie ma ograniczeń co do kwoty, którą muszę handlować.
  • Re: Inwestycje w waluty dla początkujących - zapraszam Autor: thermograph [89.33.193.*] 2022-03-07 07:32
    Zdecydowanie! To świetna okazja do zarobku, ale każdy powinien być świadomy tego ryzyka, zanim zrobi krok dalej.
  • Re: Inwestycje w waluty dla początkujących - zapraszam Autor: isabellemoussa [196.245.164.*] 2022-04-11 09:25
    To zdecydowanie dobry sposób na zarabianie pieniędzy, jeśli jesteś w pełni świadomy ryzyka i tego, jak je zminimalizować.

Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 1
  • Re: Inwestycje w waluty dla początkujących - zapraszam Autor: stachsgh [88.220.131.*] 2022-04-13 10:27
    A jakie masz rady dla kończących ??
    https://www.youtube.com/watch?v=oVrdIXQ2g30
  • Re: Inwestycje w waluty dla początkujących - zapraszam Autor: sabineyamamoto [45.95.116.*] 2022-04-15 09:15
    Dla mnie forex zawsze był łatwiejszą opcją, ponieważ oferuje wiele niezrównanych korzyści, takich jak łatwe wejście i wyjście, niskie opłaty transakcyjne, dźwignia finansowa i wygoda w handlu w dowolnym momencie.
  • Re: Inwestycje w waluty dla początkujących - zapraszam Autor: dithere [122.173.25.*] 2022-04-15 15:19
    Rynek Forex jest dość dostępny, istnieje wielu brokerów o niskich depozytach, takich jak coinexx, paxforex, lmfx, dzięki którym wejście na rynek forex jest bardzo łatwe dla początkujących.
  • Re: Inwestycje w waluty dla początkujących - zapraszam Autor: proctor [122.173.30.*] 2022-04-28 09:34
    Handlowcy handlują lepiej, gdy znajdują brokera, który spełnia ich wymagania. To zależy od tego, co chcesz uzyskać od swojego brokera.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 0
  • Re: Inwestycje w waluty dla początkujących - zapraszam Autor: autotomy [185.164.137.*] 2022-04-28 09:38
    Jest tak wielu brokerów forex. Najlepsze oferują niskie koszty transakcji, elastyczne warunki handlowe i bezpieczeństwo danych.
  • Re: Inwestycje w waluty dla początkujących - zapraszam Autor: chersonese [185.164.137.*] 2022-04-28 09:41
    W przypadku niektórych brokerów dokonywanie wypłat jest dużym problemem. Musisz upewnić się, że nie musisz handlować z takim brokerem.
  • Re: Inwestycje w waluty dla początkujących - zapraszam Autor: lfshammuhaft [192.71.144.*] 2022-04-22 06:49
    Na nieprzewidywalnych rynkach finansowych nic nie jest gwarantowane. A jeśli ktoś próbuje sprzedać Ci pomysł z gwarancją, może to być oszustwo.
  • Re: Inwestycje w waluty dla początkujących - zapraszam Autor: nomenclature [185.164.137.*] 2022-05-06 08:22
    Możesz zrobić wszystko, jeśli masz wiedzę. Nie spiesz się na rynku, jeśli chcesz jak najlepiej wykorzystać zachodzące ruchy cenowe.
  • Re: Inwestycje w waluty dla początkujących - zapraszam Autor: gilderoy [165.231.35.*] 2022-05-20 10:20
    To doskonałe podejście do zarabiania pieniędzy, jeśli rozumiesz ryzyko i wiesz, jak je łagodzić.
  • Re: Inwestycje w waluty dla początkujących - zapraszam Autor: chitchat [122.173.26.*] 2022-05-26 11:19
    Jeśli rozumiesz zagrożenia i jak sobie z nimi radzić, jest to świetny sposób na zarabianie pieniędzy.
  • Re: Inwestycje w waluty dla początkujących - zapraszam Autor: cubiform [122.173.31.*] 2022-06-20 07:08
    Rozważ handel na rynku Forex. Będziesz mógł wykorzystać najdrobniejsze ruchy na rynku, aby na nich zarabiać.
  • Re: Inwestycje w waluty dla początkujących - zapraszam Autor: porcelain [122.173.27.*] 2022-07-01 06:08
    Forex zawsze był dla mnie najłatwiejszą alternatywą, ponieważ ma wiele niezrównanych korzyści, takich jak łatwe wejście i wyjście, niskie opłaty transakcyjne, dźwignia i możliwość handlu w dowolnym momencie.
  • Re: Inwestycje w waluty dla początkujących - zapraszam Autor: fandangle [122.173.27.*] 2022-07-05 08:43
    Handel na rynku Forex nie jest tak łatwy, jak mogłoby się wydawać. Istnieją zyski, straty, ryzyko i wyzwania, o które musisz zadbać podczas handlu. Ucz się dobrze, aby być dobrze przygotowanym.
  • Re: Inwestycje w waluty dla początkujących - zapraszam Autor: crottle [122.173.30.*] 2022-07-19 12:25
    Cóż, to od Ciebie zależy, co chcesz zrobić. Handluję forex ze względu na łatwą dostępność i niskie koszty. Poza tym chodzi o moje zainteresowanie rynkiem forex, które trzyma mnie na dobrej drodze.
  • Re: Inwestycje w waluty dla początkujących - zapraszam Autor: junket [185.164.137.*] 2022-07-28 07:06
    Handel na rynku Forex jest moim ulubionym. Nie dlatego, że jest to łatwe, ale dlatego, że mogę zarabiać nawet wtedy, gdy narażam bardzo małą kwotę.
  • Re: Inwestycje w waluty dla początkujących - zapraszam Autor: pharology [82.118.230.*] 2022-07-29 08:23
    Twój wybór musi być zgodny z Twoimi potrzebami finansowymi. Ponieważ nie mogę sobie teraz pozwolić na większe ryzyko, forex wydaje się być dla mnie lepszą opcją.
  • Re: Inwestycje w waluty dla początkujących - zapraszam Autor: holocryptic [122.173.24.*] 2022-08-01 08:53
    Wszystko zależy od twojego zainteresowania. Od dzieciństwa fascynowały mnie międzynarodowe pary walutowe, dlatego postanowiłem zostać traderem na rynku forex.
  • Re: Inwestycje w waluty dla początkujących - zapraszam Autor: doodlesack [196.245.161.*] 2022-08-16 12:36
    Forex wydaje mi się świetną opcją, ponieważ zawsze interesowałem się międzynarodowymi walutami i tak się tu znalazłem.
  • Re: Inwestycje w waluty dla początkujących - zapraszam Autor: setline [196.245.159.*] 2022-08-17 09:33
    Jeśli chodzi o handel i inwestowanie, zawsze musisz wybierać aktywa, które pasują do Twojego budżetu i mogą przynieść Ci zyski. Wybrałem forex i idzie świetnie.
  • Re: Inwestycje w waluty dla początkujących - zapraszam Autor: skelder [122.173.31.*] 2022-08-19 13:00
    Handel na rynku Forex jest bardzo ryzykowny i może szybko wyczerpać twoje pieniądze, jeśli nie masz dobrej wiedzy rynkowej i umiejętności do handlu.

• Re: Inwestycje w waluty dla początkujących - zapraszam Autor: albertopolis [122.173.31.*] 2022-08-26 14:04
    Handel na rynku Forex może wydawać się świetną karierą, ale jeśli nie będziesz ciężko pracował, zepsujesz swoje transakcje i możesz nawet nie być w stanie nadążyć za swoimi oczekiwaniami. Tak więc, zanim podejmiesz jakiekolwiek kroki, zaplanuj.
  • Re: Inwestycje w waluty dla początkujących - zapraszam Autor: paysage [122.173.25.*] 2022-08-30 10:19
    Jeśli zamierzasz przejść z giełdy na handel na rynku Forex. to życzymy powodzenia. Ze względu na Twoje wcześniejsze doświadczenie, łatwiej będzie Ci zrozumieć koncepcję handlu na rynku Forex.
  • Re: Inwestycje w waluty dla początkujących - zapraszam Autor: jarrettncolon [109.69.109.*] 2022-09-01 12:43
    Handel na rynku Forex wydaje się dobrym sposobem na zwiększenie moich ogólnych dochodów. Pracuję w ciągu dnia, a wieczorami handluję na rynku Forex. Naprawdę dobrze jest mieć forex jako drugie źródło dochodu.
  • Re: Inwestycje w waluty dla początkujących - zapraszam Autor: lucriferous [122.173.27.*] 2022-10-07 13:36
    Twój wybór musi być zgodny z tym, co rozumiesz lub chcesz osiągnąć. Wolę handel na rynku Forex od innych ze względu na niskie koszty.
  • Re: Inwestycje w waluty dla początkujących - zapraszam Autor: gasiform [122.173.27.*] 2022-10-12 12:56
    Myślę, że warto zainwestować w forex, ponieważ jest to bardzo dochodowy rynek. Inwestycja w walutę to coś, co nigdy nie zawiedzie, ale na pewno przyniesie mi zwrot.
    Na razie moją ulubioną parą walutową jest EUR/USD, ponieważ wydaje mi się, że jest to dość łatwe do przewidzenia.
  • Re: Inwestycje w waluty dla początkujących - zapraszam Autor: provocative [122.173.24.*] 2022-10-17 07:37
    Nigdy nie handluj forex bez przygotowania się z wiedzą i praktyką. Jest to niestabilny rynek i większość traderów traci, dlatego ważne jest, aby pozostać skupionym i zdyscyplinowanym.
  • Re: Inwestycje w waluty dla początkujących - zapraszam Autor: gramor [122.173.24.*] 2022-10-17 07:41
    Tak, inwestowanie w różne waluty i handel to dobry sposób na zarobienie dużych pieniędzy. Jeśli nie masz dużego doświadczenia w tej dziedzinie, najlepiej zacząć od nauki podstaw i przećwiczenia handlu papierami.
1
  • Kurs Euro
  • Kurs dolar
  • Kurs frank
  • Kurs funt
  • Wiron
  • Przelicznik walut
  • Kantor internetowy
  • Kalkulator wynagrodzeń
  • Umowa zlecenie
  • Kredyt na mieszkanie
  • Kredyt na samochód
  • Kalkulator kredytowy
  • Revolut
  • Winiety
  • Jak grać na giełdzie?
  • Jak wziąć kredyt hipoteczny?
  • Rejestracja samochodu
  • Jak rozwiązać umowę z Orange
  • Program pit
  • Rozliczenie pit
  • pit 37
  • Pit 36
  • Pit 36L
  • Pit 28
  • Pit 11
  • Ulgi i odliczenia podatkowe
  • Koszty uzyskania przychodów
  • Sesje elixir
  • PB weekend
  • RRSO co to jest?
  • Blogbank.pl
  • Promocje bankowe - zgarnijpremie.pl
  • Stopa procentowa
  • SMART Bankier
  • Pieniądze na dowolny cel
  • Wygodne oszczędzanie
  • Prawo i pieniądze
  • Porady w finansach
  • Średnia krajowa 2023
  • Kalkulator zdolności kredytowej
  • Pożyczki na raty
  • Sklep Bankier.pl
  • ePIT
  • O nas
  • Reklama
  • Redakcja Bankier.pl
  • Patronat Bankier.pl
  • RSS
  • Centrum Prasowe
  • Produkty Finansowe
  • Kontakt
  • Zgłoś błąd
  • Mapa serwisu
  • Zarządzanie zgodami
Bonnier Business Polska Bankier.pl – Portal Finansowy – Rynki, Twoje finanse, Biznes Puls Biznesu pb.pl - rynek, akcje, spółka, przedsiębiorca, budżet Pulsmedycyny.pl - Portal lekarzy i pracowników służby zdrowia Smart Bankier.pl - Porównaj oferty pożyczek i kredytów Spotdata - Wizualizacja i analiza danych ekonomicznych Arslege - Platforma do nauki prawa przez Internet

Korzystanie z portalu oznacza akceptację regulaminu. Polityka cookies | Polityka prywatności |