• -90% na TKO !!!! Autor: ~RysioPysio [77.65.22.*]
    o matko
  • Re: -90% na TKO !!!! Autor: ~Io [94.254.150.*]
    No 21 zl
  • Re: -90% na TKO !!!! Autor: ~kamil [94.254.131.*]
    a Ty co tak z rana pajacujesz pod różnym Nickiem?
  • Re: -90% na TKO !!!! Autor: ~Tuio [94.254.150.*]
    Nawet notowania nie ruszyły.. ale wałek... To się nadaje do prokuratury
  • Re: -90% na TKO !!!! Autor: ~Yut [94.254.165.*]
    Wiluszami powinna zainteresować się KNF i prokuratura za wprowadzenie w błąd inwestorów przy IPO
    Wyrok gwarantowany
  • Re: -90% na TKO !!!! Autor: ~ka-czy-sen [89.70.38.*]
    Dnia 2017-11-16 o godz. 09:05 ~Yut napisał(a):
    > Wiluszami powinna zainteresować się KNF i prokuratura za wprowadzenie w błąd inwestorów przy IPO
    > > Wyrok gwarantowany

To zgłaszaj ,zamiast szczekać tutaj.
  • Re: -90% na TKO !!!! Autor: ~Jan [94.254.150.*]
    Oszukali inwestorów
  • Re: -90% na TKO !!!! Autor: ~george [77.253.254.*]
    Mieli takie ładne wyniki i prognozy do momentu wejścia na giełdę . Jak sprzedali swoje akcje to nagle wszystko się popsuło, wszystko zaczęło przeszkadzać (kurs dolara raz za niski potem za wysoki).
    W tym wałku uczestniczył też DM BZWBK który dawał rekomendacje na ponad 80 zł -strzeżcie sie takich firm i takich doradców
  • Bardzo TANIO! Autor: ~mms [212.191.80.*]
    To nie jest bankrut ale bardzo dobra spólka technologiczna. Bardzo mały dług (8,5 mln) przy kapitałach własnych 58 mln to tyle co nic, wiec nic złego się nie dzieje. Wspólczuje ludziom którzy brali w IPO ale teraz jest wielka okazja i jak macie kase to wchodźcie po tej cenie bo jest bardzo TANIO
  • Re: Bardzo TANIO! Autor: ~Prezes [94.254.160.*]
    Dnia 2017-11-16 o godz. 11:08 ~mms napisał(a):
    > To nie jest bankrut ale bardzo dobra spólka technologiczna. Bardzo mały dług (8,5 mln) przy kapitałach własnych 58 mln to tyle co nic, wiec nic złego się nie dzieje. Wspólczuje ludziom którzy brali w IPO ale teraz jest wielka okazja i jak macie kase to wchodźcie po tej cenie bo jest bardzo TANIO

nie naganiaj - będzie taniej
  • Re: Bardzo TANIO! Autor: ~sir [89.64.57.*]
    A wg mnie też jest bardzo tanio. Ja kupiłem. Rzadko tu się udzielam, ale nie mogę patrzeć jak ktoś teraz nagania na sprzedaż. To bez sensu. Wg mnie to okazja, ale może sie mylę. Mimo wszystko wszedłem (wcześniej za 26 też).
  • Re: Bardzo TANIO! Autor: ~tomek [31.0.122.*]
    Cena zachowuje się jakby do wczoraj rynek wierzył, że w tym roku będzie 17mln zysku.
    Tylko że wczoraj była cena 26,5 a nie 59.
    Prognoza zysku obniżona o 7mln czyli 7/2,7= 2,5 zł na jedną akcję- kurs akcji spadł o 37zł.
    Chyba lekkie przegięcie. Przy dzisiejszej cenie i obniżonym zysku P/E= 5,8 nic tylko sprzedawać i liczyć na P/E=3?
  • Re: Bardzo TANIO! Autor: ~george [77.253.254.*]
    Jeszcze na początku października zarząd podtrzymywał prognozę -17 mln zysku netto w tym roku Teraz nie masz gwarancji że to będzie 10 mln . To są oszuści albo ignoranci
  • Re: Bardzo TANIO! Autor: ~mms [212.191.80.*]
    Czytajcie raport bo jest bardzo pozytywny:

Zobowiazania r/r spadły z 34 mln do 8,5 mln

Sródki pieniężne r/r wzrosły z 4,2mln do 16,7 mln

To jest bardzo dobra spólka. Kto skorzysta z okazji zarobi krocie
  • Re: Bardzo TANIO! Autor: ~rex [79.184.14.*]
    mms Ty chyba sam nie wierzysz w te brednie co wypisujesz. Kupiłem te g... no parę  dni temu i patrzę -30% na koncie. Czytam okazuje się że zarząd okłamał akcjonariuszy , czytam forum niejaki mms wypisuje jaka to dobra spółka,  Nie no faktycznie rewelacja  w takim tempie spadania  za tydzień będzie cena jednocyfrowa. Bo wielcy gracze nie wybaczą oszustom i na pewno pokarzą gdzie ich miejsce.
    Zgoda w tym że zarząd ściemniał ale biznes jest zdrowy i dochodowy. Nigdy nie wstrzelisz sie w dołek ale można próbować łapać. Krew się leje mimo że spółka jest bardzo zdrowa. Zarząd się nie popisał i zrobił ludzi z IPO w bambuko. Kupiłeś w złym momencie i dlatego masz żal co nie zmienia faktu że fundamentalnie spólka bardzo dobra .Miej pretensje do spekulantów że ją tak uwalili dzisiaj. Po raporcie za 2Q było pewne że nie uda się zrealizować prognoz więc ich odwołanie to żadna niespodzianka. Jak dla mnie obecny poziom cenowy to super okazja ale na 10 zł też mogą spuścić bo nie wiem co planują. Ja dziś kupiłem pierwszy pakiet i zamierzam akumulować w zależności od sytuacji.
  • Re: Bardzo TANIO! Autor: ~Sieciowka [83.24.168.*]
    A w sieciowkach telefony maxcom idą jak ciepłe bułeczki. Wiem to bo sam je upycham.
  • Re: Bardzo TANIO! Autor: ~sir [89.64.57.*]
    Polska giełda jest dziwna, jak coś spada to w 80% ulica dowiaduje się o trupie jak jest ubrana, w 20% dzieją się jakieś dziwne rzeczy z kursem, ale nie wiadomo dlaczego. Skoro kupowali po 55, zyski spadły o niecałą połowę (liczę że będą w kolejnych kwartałach rosnąć), to ta cena chyba jest bardzo w porządku, prezes dokupował po 30. FF jest dosyć mały. Nie wiem kto tym sypie. Kolejny Elemental.
    Jest pierwsza jaskółka - świeca doji na dużym wolumenie. Jeśli jutro bedziemy mieli długą białą kończymy na razie spadki. Moim zdaniem gra na spadki skończona. Do raportu rocznego można potrzymać
    No i poszlo zgodnie z planem. Teraz rozpocznie sie gonienie króliczka. Zagrozenie dla dalszych wzrostów bedzie zejscie kursu ponizej dołka z czwartku 20,05. Najblizszy cel wzrostów - domkniecie luki czwartkowej 26,59
  • Re: Bardzo TANIO! Autor: ~tomek [31.0.125.*]
    Nie ma pod co rosnąć mimo, że rzeczywiście jest tanio.
    Może pozostać na tych poziomach, aż do wyników za IV kw- a to jeszcze bardzo daleko.
    Jak jest tanio to sie kupuje. Nie chce spadać, będzie rosło. Jakby było 40-50 zł to mogłoby się pokisić do wyników. Zaczynamy poważne odreagowanie. Spadki trwały 4 miesiace. Moim zdaniem wystarczy
[x]
MAXCOM 1,54% 5,28 2025-11-13 10:25:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.