Wy ostatni tutaj broniliście jak lwy tej spółki. Może powiedzcie nam co macie teraz do powiedzenia w związku z zawieszeniem notowań? Czy takie zagrania wykonuje dobra i zdrowa spółka?
Dnia 2017-11-15 o godz. 21:49 ~Przypomnienie napisał(a): > Wy ostatni tutaj broniliście jak lwy tej spółki. Może powiedzcie nam co macie teraz do powiedzenia w związku z zawieszeniem notowań? Czy takie zagrania wykonuje dobra i zdrowa spółka?
trójca ....w jednej osobie? .... :))) ale kolego Przypomnienie o jakim zawieszeniu tutaj bredzicie w kilku wątkach to nie rozumiem....dlaczego piszecie o tym to już nie trudno się domyślić....:)) powodznia
Zeby grac na gieldzie to trzeba miec jaja ktorych ci najzwyczajniej brakuje...odsylam do bierek...jak to opanujesz to moze bedziesz mogl grac na gieldzie..przewidywac..pisac..wypowiadac sie..jestes pzrypadkowym klikaczem..ktory mysli , ze ..pozniej sie okazuje ze to iluzja wytworzona przez ciebie..taki twoj wymysl..szkoda mojego czasu na wymiane zdan ...za duza wiedze psiadam by tracic prad..
Dnia 2017-11-15 o godz. 22:42 ~Wolf napisał(a): > Zeby grac na gieldzie to trzeba miec jaja ktorych ci najzwyczajniej brakuje...odsylam do bierek...jak to opanujesz to moze bedziesz mogl grac na gieldzie..przewidywac..pisac..wypowiadac sie..jestes pzrypadkowym klikaczem..ktory mysli , ze ..pozniej sie okazuje ze to iluzja wytworzona przez ciebie..taki twoj wymysl..szkoda mojego czasu na wymiane zdan ...za duza wiedze psiadam by tracic prad..
ha ha ha no nie mogę, niezły koleś z ciebie. Ok, skoro jesteś taki mądry i doświadczony to dlaczego nie wiedziałeś że ci akcje zawieszą? Lubisz mieć w portfelu zawieszone akcje?
P.S. po tonie wypowiedzi widzę, że jesteś chyba troszeczkę zdenerwowany, czy może mi się tylko wydaje?
Mam tez albatrosa i to duzo akcji..myslisz ze przejmuje sie akcjami zawieszonymi..wiesz ile mam spolek w portfelu? .ja juz zaplacilem frycowe na gieldzie ..i odrobilem lekcje zycia..k9mu poradzilem krezusa za 0.90 zarobil krocie ...pojawiam sie na spolkach na ktorych sie zarabia...wiec...patrz qumak ....ale pewno widzisz tam lawine tak samo jak na pbg ..prawda? ..przyjemnego wieczoru...pamietaj ..spotkamy sie tu powyzej 0.40 dalej bedziesz pisal ze ...tak juz jest
Dnia 2017-11-15 o godz. 23:06 ~Wolf napisał(a): > Mam tez albatrosa i to duzo akcji..myslisz ze przejmuje sie akcjami zawieszonymi..wiesz ile mam spolek w portfelu? .ja juz zaplacilem frycowe na gieldzie ..i odrobilem lekcje zycia..k9mu poradzilem krezusa za 0.90 zarobil krocie ...pojawiam sie na spolkach na ktorych sie zarabia...wiec...patrz qumak ....ale pewno widzisz tam lawine tak samo jak na pbg ..prawda? ..przyjemnego wieczoru...pamietaj ..spotkamy sie tu powyzej 0.40 dalej bedziesz pisal ze ...tak juz jest
że komu poradziłeś krezusa? A wracając do Mgames to po ile kupowałeś? I czy dalej jeszcze zamierzasz kupić o ile odwieszą?
PS co do spółek które wymieniłeś to nie mam zdania, nic o nich nie wiem. Natomiast pamiętam niejakiego gracza o nicku Wolf z forum Present24 (koleś dość mocno umoczył), czy to może ty?
Zgadza sie ..caly czas tam jestem..o jakim piszesz umoczeniu..przy obecnym kursie mam tam tam 170 procent zarobku..a wiesz o co wogle tam jest gra...? Ze siedze tam od roku..wiem wszystko o tej spolce ..co z kim i dlaczego..sam wiesz jezeli czytales..ja wchodzilem gdy lala sie krew..0.05 0.06..
Widze ze na forum coraz wiecej ubranych flustratow..placzkow ktorzy spekulacyjne wskoczyli w spolke duzo wyzej...i teraz gorzkie zale...typowe polaczki martwiace sie o nieswoje porfele..
Zobaczymy czy dotrzymaja dzisiaj slowa z raportem. A swoja droga, najpierw powiadamia sie organ nadzorujacy a potem wrzuca info do kanalu espi. Zapomnieli o kolejnosci? Czekam na roztrzygniecie
Dnia 2017-11-20 o godz. 23:11 ~WlodekzGdyni napisał(a): > Nie wszystkich stać na kompensację małego ... dużym samochodem... niektórych tylko dużymi literami...
To jest chłopie śmiech przez łzy ;).....BUHAHAHA UWAŻASZ ŻE CO MAŁYM DRUCZKIEM POWINNO BYC TO SKOMENTOWANE?!!!!!
Przychody ze sprzedaży: spadek o 36.80% r/r Zysk ze sprzedaży: spadek o 208.96% r/r Zysk operacyjny (EBIT): spadek o 202.61% r/r Zysk przed opodatkowaniem: spadek o 215.80% r/r Zysk netto: spadek o 224.96% r/r