Żebyś nie był kolejnym mądrym inaczej na tym forum, to byś wiedział że tak jak nie ma kosmitów, tak nie ma też tych co kupili PP. Więc równie dobrze możesz się wyśmiewać z kosmitów >>>>>>>>>>>>
Jestem pare lat na giełdzie.Duzo miałem, dużo straciłem,ale generalnie prawie na zero.Wysiudala mnie tez pani Siudyla na magnifico tez na nc. Moze o nc nie mam dobrego zdania,ale...
Kupiłem parenascie tysięcy akcji po 19 groni i takie pp miałem. Wykupiłem je po 10 groni. Uśredniając wyszło po 14 groni.Nie uważam żebym stracił bo nawet jeśli kapitalizacja/przez ilość akcji to tak wychodzi.Wszystko zależy jak Macro bedzie traktować akcjonariuszy żeby nie mieć ich w du.., WKM jeśli zwiększył np. akcjonariat po pp do 30% to będzie dobre info i każda wydana aplikacja tez
nie dziwi mnie Twoja historia. raczej dziwi mnie że popełniasz te same błędy. czy wy na prawdę nie widzicie że to gruby wałek za waszą kasę z kolejnej emisji?
bez spinki......tutaj kurs jest zdolowany i kwestia czasu jak odbije od dna. zasięg 30-50 groni jak najbardziej realny......ale to bedzie zalezec od wagi info.....mówi to Wam leszczu od 9 lat na giełdzie