Nie mowcie że kurs zwalą do 1.2 po takich wynikach. To naprawdę byłby szczyt. Kto w takim razie zebrał tyle tysięcy przez dwa dni. Bo z ostatniego zachowania kursu to raczej nie ulica bo oni poniżej 1.20 bali się wziasc
Dnia 2017-11-16 o godz. 10:59 ~tyfus napisał(a): > Wycisnęli kółkowiczów z akcji i zaraz odjazd -------------------------------------------------------------------- Kolego jaki odjazd, do 1,5 leży koło 50k akcji tu szybciej znów 1,2 zobaczymy :(
Dnia 2017-11-16 o godz. 11:12 ~Alek napisał(a): > Lover ty to widzę g jesteś. Już grasz na drugą stronę. Co już się wysyłałeś. > > A właśnie powinni odebrać kolkowiczom i pociągnąć i odciąć ich ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sam chyba grasz, nie obrażaj bezpodstawnie koleś, mam akcjenie sprzedałem ani sztuki i bedę trzymać dalej ale juz mnie irytują te gierki i od momentu infa od szkopika wylewam frustracje i tyle.
Chyba jednak jest lipa z kursem. Po takich wynikach powinno być przynajmniej kilka dni wzrostu minimum +5 / +10% a tymczasem na S pojawiło się dziś pełno zleceń po 1500-2000-3000 akcji w cenach do 1.5. To będzie się jeszcze długo kisić..
no właśnie w tym rzecz, możliwe że są po to by blokować kurs-a dlaczego kurs jest blokowany? jeżeli ktoś rzeczywiście blokuje kurs to to nie ruszy dopóki ten ktoś na to nie pozwoli miałem nadzieję że Alek się myli, że to po prostu brak zainteresowania spółką ale..
Tak sobie czytam Wasze dywagacje i czytam, i zastanawiam się, czy da się w jakiś sposób potwierdzić te opinie (blokowanie, grupa Szkopka itd.). Wg mojego "głupiego" rozumowania: wczoraj i przedwczoraj obrót po ponad 100 tys. akcji (razem 211 tys.). Kupował ktoś z Was? Jeśli nie, to ktoś inny zaczął kupować Aleję lub ktoś inny dokupował. Dlaczego dziś już nie kupuje? Przecież można kupić poniżej wczorajszego maksimum 1,46-1,47. Może już brak kolejnych zainteresowanych? Kupujcie - to pójdzie do góry i odbierzecie akcje tym "blokującym", a jak nie będziecie kupować to powoli część drobnych zacznie sprzedawać i tak jak poprzednio kurs będzie się obsuwał.
tak tylko że teraz jest konkretne potwierdzenie fundamentów kurde prawie 10-krotny wzrost przychodów za 3 kwartały i poszło ledwie 25% w górę? i to przy maximum bo teraz już nawet 20% nie ma
najbliżej prawdy jest radzio- bynajmniej to moje zdanie ;) bądź co bądź jeden z nielicznych, którzy tu siedzą długo i trafnie oceniają sytuacje ;) sylwester jeszcze dobre treści wstawia, jak chociażby z inwestorem ;) radzio jakbyś chciał wymienić kiedyś poglądy w prywatnej atmosferze daj znać ;) jak ktoś ma wątpliwości niech prześledzi tematy wstecz kto jakie wypowiedzi dawał :)