• 2 PLN Autor: ~Mucha [83.31.173.*]
    Jak uda mi sie wyjść z innej spółki to 2 PLN zobaczycie juz niedługo a sypacz sie zdziwi;)
  • Re: 2 PLN Autor: ~Gordon [178.43.174.*]
    z jakiej spółki tak ciężko wyjść ?:)
  • Re: 2 PLN Autor: ~Wolus [46.149.223.*]
    np z Minoxa jak nie zdążył w porę.
  • Re: 2 PLN Autor: ~Gordon [178.43.174.*]
    A to już inna sprawa :) bardziej chodziło mi o spółki niezawieszone :) ale jak jesteśmy przy minoxie to niezły cyrk tam zrobili :)
  • Re: 2 PLN Autor: ~yolo [90.219.153.*]
    jak tak dalej pojdzie to bedziecie mieli okazje tanio odkupic
  • Re: 2 PLN Autor: ~Alek [46.169.144.*]
    Nie mowcie że kurs zwalą do 1.2 po takich wynikach. To naprawdę byłby szczyt. Kto w takim razie zebrał tyle tysięcy przez dwa dni. Bo z ostatniego zachowania kursu to raczej nie ulica bo oni poniżej 1.20 bali się wziasc
  • Re: 2 PLN Autor: ~tyfus [178.42.178.*]
    Wycisnęli kółkowiczów z akcji i zaraz odjazd
  • Re: 2 PLN Autor: lawyer_mz [91.212.223.*]
    Dnia 2017-11-16 o godz. 10:59 ~tyfus napisał(a):
    > Wycisnęli kółkowiczów z akcji i zaraz odjazd
    --------------------------------------------------------------------
    Kolego jaki odjazd, do 1,5 leży koło 50k akcji tu szybciej znów 1,2 zobaczymy :(

Lover ty to widzę g jesteś. Już grasz na drugą stronę. Co już się wysyłałeś.
    A właśnie powinni odebrać kolkowiczom i pociągnąć i odciąć ich
  • Re: 2 PLN Autor: lawyer_mz [91.212.223.*]
    Dnia 2017-11-16 o godz. 11:12 ~Alek napisał(a):
    > Lover ty to widzę g jesteś. Już grasz na drugą stronę. Co już się wysyłałeś.
    > > A właśnie powinni odebrać kolkowiczom i pociągnąć i odciąć ich
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Sam chyba grasz, nie obrażaj bezpodstawnie koleś, mam akcjenie sprzedałem ani sztuki i bedę trzymać dalej ale juz mnie irytują te gierki i od momentu infa od szkopika wylewam frustracje i tyle.

• Re: 2 PLN Autor: ~mart [5.172.232.*]
    Chyba jednak jest lipa z kursem. Po takich wynikach powinno być przynajmniej kilka dni wzrostu minimum +5 / +10% a tymczasem na S pojawiło się dziś pełno zleceń po 1500-2000-3000 akcji w cenach do 1.5. To będzie się jeszcze długo kisić..
  • Re: 2 PLN Autor: ~radzio [31.0.84.*]
    Jak ktos zacznie te akcje zbierac to szybko pewnie znikna. Widac ze sa tylko po to by blokowac kurs. Pzdt
    no właśnie w tym rzecz, możliwe że są po to by blokować kurs-a dlaczego kurs jest blokowany? jeżeli ktoś rzeczywiście blokuje kurs to to nie ruszy dopóki ten ktoś na to nie pozwoli
    miałem nadzieję że Alek się myli, że to po prostu brak zainteresowania spółką ale..
  • Re: 2 PLN Autor: ~Sajmon [78.88.231.*]
    Tak sobie czytam Wasze dywagacje i czytam, i zastanawiam się, czy da się w jakiś sposób potwierdzić te opinie (blokowanie, grupa Szkopka itd.). Wg mojego "głupiego" rozumowania: wczoraj i przedwczoraj obrót po ponad 100 tys. akcji (razem 211 tys.). Kupował ktoś z Was? Jeśli nie, to ktoś inny zaczął kupować Aleję lub ktoś inny dokupował. Dlaczego dziś już nie kupuje? Przecież można kupić poniżej wczorajszego maksimum 1,46-1,47. Może już brak kolejnych zainteresowanych? Kupujcie - to pójdzie do góry i odbierzecie akcje tym "blokującym", a jak nie będziecie kupować to powoli część drobnych zacznie sprzedawać i tak jak poprzednio kurs będzie się obsuwał.
    no właśnie nie da się więc to są takie nasze dywagacje :-)
    tymczasem ktoś znów bierze, zatem zobaczymy cd
  • Re: 2 PLN Autor: ~tyfus [178.42.178.*]
    Jak ktoś kupił 1000 akcji po 1,43 zeta to szybko straszak znika i tak jest wyżej , to trzeba brać i sie nie patrzeć ile stoi
  • Re: 2 PLN Autor: ~wolus [185.175.105.*]
    1,45 - 1,5 ładnie zagęszczony arkusz. Jak by tak kto zdjął to jednym strzałem tą ilość to było by po zabawie.
  • Re: 2 PLN Autor: ~glut [195.72.148.*]
    no niestety tak będzie i opad na 1,2x. wczoraj zbierali po 1,4 z ukrytego dziś po 1,35 jutro po 1,3. za duzo leszczów na kwicie.
  • Re: 2 PLN Autor: ~glut [195.72.148.*]
    nie ma nikt interesu ciągnąć w górę. ostatnio w sierpniu tez przy 1,4x nie miał to sprzedawać a później na 1,2 -1,10 było wywalanie na całego
    tak tylko że teraz jest konkretne potwierdzenie fundamentów
    kurde prawie 10-krotny wzrost przychodów za 3 kwartały i poszło ledwie 25% w górę? i to przy maximum bo teraz już nawet 20% nie ma
    Ja dalej uważam że grupa szkopka się tu bawi. Myślał wielki inwestor że jak zejdzie poniżej progu to panikę wywoła hahaha.
  • Re: 2 PLN Autor: ~dani [94.254.173.*]
    najbliżej prawdy jest radzio- bynajmniej to moje zdanie ;) bądź co bądź jeden z nielicznych, którzy tu siedzą długo i trafnie oceniają sytuacje ;) sylwester jeszcze dobre treści wstawia, jak chociażby z inwestorem ;) radzio jakbyś chciał wymienić kiedyś poglądy w prywatnej atmosferze daj znać ;)
    jak ktoś ma wątpliwości niech prześledzi tematy wstecz kto jakie wypowiedzi dawał :)
[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.