KOREKTA JEST JAK ODPŁYWY I PRZYPŁYWY NA MORZU. NA MBP WŁAŚNIE MAMY KONIEC KOREKTY I DALSZY CIĄG TRENDU WZROSTOWEGO. 12 GROSZY JUŻ SIĘ NIE POWTÓRZY. Korekty w trendzie wzrostowym sa normalnym zjawiskiem i nikogo nie powinny dziwić i zaskakiwać. Kto dziś złapał po 12 groszy jest wygrany. Taki manewr już jutro nie do osiągnięcia na MBP.
Lolek jest jeden . Lolek puki co akcje ma skromnie bo skromnie bo mnie SITE obecnie pochłania gdzie zapowiedzieli kolejną grę w 1 kwartale 2018r ale jestem tu i jak coś uda mi się upchnąć z koszyka to będę tu systematycznie zwiększał zasoby. A ty podróbo nie ściemniaj że jutro coś sprzedajesz bo nikt się tym nie chwali gdy ma faktycznie taki zamiar. Moc jesteś tu jeszcze z nami?
Lolek szukałeś okazji to teraz bierzemy BOA jak plotki o przejęciu skorupy okażą się prawdą to polecimy na kilka zł. Ostatnio zwiększyły sie obroty, FF tylko 400 k akcji.
Co ty mi głowę zawracasz jakimś krzakiem ze srednimi obrotami 1000 zł dziennie przez ostatnie 3 miesiące. Nie ma tam jak wejsc ani jak wyjsc chociazby za 5 k zeta. Daj sobie dziecko na luz z tym krzakiem.
Moje skromne zdanie to lekkie odreagowanie spadków dalszych. Parę osób stwierdziło że cena atrakcyjna ma zakup przy piątku a to może być bardzo mylne tym bardziej że to nc. Ja czekam w przyszłym tygodniu na 9gr jeśli jakimś cudem się nie doczekam to pozostałym życzę zdrowych dużych wzrostów
Tych akcyjek jest tak dużo, że nawet cena 2 gr spowoduje kapitalizację spółki na poziomie 2,5mln. Spółka nie przedstawia żadnej wartości poza statutem spółki giełdowej i pomysłem na branże bez planu jak go spieniężyć...czy to jest tyle warte...wątpię