Nie wiem czy dtp zarabia, ale cube dzieki coi i nask moglby splacac zadluzenie. Problem ze poreczyl sporo kredytow dtp plus nowa emisja z mozliwoscia rzadania wykupu...
Wierzycielom nie zależy na trwaniu spółki tylko na odzyskaniu długu. Jeśli oni nie pozyskali od pół roku żadnego większego kontraktu, ludzie poodchodzili więc dalsze trwanie spółki jest dla nich bezsensowne...
Serce mi się kraje bo co dzień czytam minimum jeden artykuł o e-zdrowiu.. Szkoda byłoby w przeddzień rewolucji paść...
Restrykcyjne przepisy mogą przyczynić się do częstszego przechowywania danych w tzw. chmurach. Mogą skorzystać na tym przedsiębiorcy, którzy zlecając administrowanie i ochronę danych firmom zewnętrznym przeniosą na dostawców odpowiedzialność za ich bezpieczeństwo.
Ehe. Tak samo jak do 2014 byl obowiazek wprowadzenia EDM.
Zastanow sie co piszesz. Bo to kompletne bzdury. Pracuje na rynku HC 15 lat i uwierz mi, ze cube nie ma co na nim szukać.
Robim co możem, mocy przybywaj. Jakby robiła, to by były oferty pracy, ludzi nie mają, kontrakty pod znakiem zapytania, pracownicy odchodzą. Ostatnie oferty na stronie cube z marca, na innych stronach cisza, na gowork prawie same negatywne opinie. Brak informacji o nowych akcjonariuszach i kontraktach. Jeśli tak ma wyglądać podnoszenie się z upadku, to gratuluję pozytywnego myślenia.