• Skąd te negatywne komentarze? Autor: ~Baltazar [37.128.84.*]
    Dziwią mnie paniczne komentarze w stylu "dziadostwo", "szmata" itp. Przecież papier wzrósł o 100% w ciągu roku, teraz jest korekta. Popatrzcie na spółki typu Mabion albo Selvita, po wejściu na giełdę ich akcje oscylowały wokół 15PLN Mabion lub 4-5 Selvita przez prawie 3 lata. Niech każdy sobie sprawdzi ile teraz kosztują. Na Celonie będzie podobnie, przez najbliższy rok lub dwa nic wielkiego się nie wydarzy i cena będzie oscylować wokół 30-35PLN od czasu do czasu spadnie poniżej 30 może zaatakuje 40 ale zakładanie, że w kolejne kilka miesięcy wzrośnie 3-4 razy jest skrajną naiwnością, chociaż jest pewnie możliwe i byłoby bonusem dla prawdziwych, długoterminowych inwestorów.. Nie jest to spółka dla spekulantów albo krótkodystansowców ponieważ kurs może poruszać się w trendzie bocznym przez najbliższe 2 lata i będziecie się frustrować i psioczyć. Tutaj trzeba kupić, dokupić jak spadnie i czekać kilka lat aby nie przegapić eksplozji.
  • Re: Skąd te negatywne komentarze? Autor: ~Jan [94.254.160.*]
    Niecierpliwym puszczają nerwy
  • Re: Skąd te negatywne komentarze? Autor: ~KIKI [79.140.194.*]
    Dzieki ze wszystkim to wytlumaczyles
    Ale jeszcze tak napisz po co w takim razie trzymac to tak dlugo jak tu nie bedzie sie nic dzialo ?
    Sorki stara zasada Nie rosnie to bedzie spadac. I prawda jest taka ze tu mozna paroma tysiacami akcji bardzo mocno bujnac kursem.
    dlatego nikt sie nie wychyla Niestety wszyscy sie trzymamy za gardlo Nie ma ruchu nie ma zarobku
  • Re: Skąd te negatywne komentarze? Autor: ~Baltazar [37.128.84.*]
    Niestety nie wiadomo kiedy akcje ruszą do góry, przez najbliższy rok pewnie nie ale może jednak, chodzi o to aby nie przegapić momentu wejścia, ewidentnie jest to spółka dla tych co mają wolne środki a nie mają pomysłu jak zainwestować i mogą poczekać 2-3 lata, w tym okresie zarobią zdecydowanie więcej niż na lokacie bankowej. Ale..... ostatecznie nic nie jest pewne więc trzeba dywersyfikować portfel aby nie wtopić na tzw. pewniakach. :)

• Re: Skąd te negatywne komentarze? Autor: tobik69 [178.36.192.*]
    Jest dokładnie tak jak napisał Baltazar.
    Nic dodać nic ująć.

Podpisuję się w 100% pod postem.

pzdr
  • Re: Skąd te negatywne komentarze? Autor: ~Melon [5.174.31.*]
    Zrób dzisaj kolejne zdjęcie straty
    A tak na serio myślę że nie masz akcji cln
  • Re: Skąd te negatywne komentarze? Autor: ~pimko [5.34.183.*]
    pewnie że nie ma akcji - ten cały tobik to jest profil- troll naganiający, nikt nie jest na tyle pozbawiony rozumu żeby tracić i się jeszcze z tego cieszyć :)
  • Re: Skąd te negatywne komentarze? Autor: tobik69 [78.9.188.*]
    Panowie!

Wybaczcie ale:

1. Nie mam najmniejszego interesu pisać tutaj nie prawdy, Gdybym chciał kłamać to nie pisałbym że mam 47 lat tylko bym napisał że mam np. 30.
    Nie pisałbym, że mam 2000 akcji tylko bym pisał, że mam miliony itd......

2. Wczoraj napisałem posta w nocy na forum:

Złożyłem zlecenie na jutro na 33 za 1K.
    I poleci o 9.00 tej;

Zobaczcie sobie 1 transakcję dziś na CLN to moje 33 akcje;
    Skąd miałbym wiedzieć jaka ilość akcji dzień później zostanie kupiona następnego dnia o 9 rano?

3 KAŻDEMU KTO MNIE O TO POPROSI I PODA MAJLA WYŚLĘ MU CAŁY ARKUSZ ZAKUPOWY W PDFIE ALBO PRINT SCRRENA Z ING Z ILOŚCIĄ AKCJI, CENĄ ZAKUPU.
    NIE MA PROBLEMU. PRZECIEŻ MI ICH NIE UKRADNIECIE :)))))))))))))))))))))

Dajcie na luz z tym kłamaniem.
    Żeby kłamać trzeba mieć cel.

A z majlem to na poważnie - jak nie wierzycie :)
    Załóżcie sobie jakiegoś majla tylko pod tą akcję i tutaj napiszcie adres to ja tam wyślę te dane.
    No problem :))))))))))))))))))))))))))))))

[x]
CLNPHARMA 0,24% 21,30 2026-05-05 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.