• wezwanie Autor: ~zofia [31.11.129.*]
    co się stanie  jeśli moje akcje nie zostaną kupione do końca akcji skupu .Proszę graczy o rzeczową odpowiedź. Dziękuję
  • Re: wezwanie Autor: ~BICO [185.69.0.*]
    wyjąśniłem to w watku INFO
  • Re: wezwanie Autor: ~masaj [31.0.84.*]
    Zdaje mi się że jest jeszcze sporo ludzi z pakietami pracowniczymi czyli z roku ok 2004 i nie mających pojęcia o co chodzi. I do tych ludzi dzwonią maklerzy z pko pytając czy słyszeli co sie dzieje z synthosem. Żenada. Odpowiadam. Akcje na pewno nie staną się bez wartości. Jaka to moze byc wartość to juz inna sprawa i niewiadoma. Mozna zyskac wiecej albo mniej ale w przypadku pakietów pracowniczych to i tak bedzie zysk
  • Re: wezwanie Autor: ~Anastazja [89.79.151.*]
    Weź pod uwagę Fundy,patrzą im na ręce....dla mnie niewiadoma. Ktoś ma jakieś realne wizje...kluczowe w tej sytuacji...dywidenda i drugie wezwanie jest realne?
  • Re: wezwanie Autor: ~masaj [31.0.84.*]
    Realne są nawet najbardziej nierealne scenariusze
  • Re: wezwanie Autor: ~Qqq [78.88.197.*]
    Właśnie o tym pisałem, dlaczego mając akcjie pracownicze otrzymane jako rekompensata teraz ktoś mnie zmusza do ich oddania? Gdzie prawo?
  • Re: wezwanie Autor: ~rekin-48 [77.253.170.*]
    Do Zosi.Jeżeli do końca skupu będziesz miała akcje,a MS zgromadzi 90% akcji + 1-na to na koncie w DM będziesz miała gotówkę ilość akcji *4,78 zł.Jeżeli MS nie skupi wystarczającej ilości akcji do wyprowadzenia S z giełdy to pozostanie wszystko jak jest.
    Jak nie masz o czym, to nie pisz.Masaj wie ,że to do niego.
    Pozdrawiam.
[x]
SYNTHOS 0,00% 4,89 2018-01-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.