• kghm- AKUMULUJ Autor: krisss1234- [185.136.133.*]
    Wczoraj idealnie wskazałem przedział do którego odbije kurs 122-123 i również radziłem aby sprzedać po tej cenie.
    Opłaciło się - dziś jest 3 zł taniej.
    Ale spoko - KGHM za dużo już nie spadnie. Należy akumulować papier i poczekać na ostatnią największą falę hossy
    do 165 zł

Myślę, ze wiosną ten kurs osiągniemy.

W drugiej części 2018 r. nie tykałbym żadnej spółki z większościowym udziałem SP.
    Gospodarka zacznie odczuwać konsumpcjonizm rządu a pierwsze objawy będą miały
    wymiar spadających zysków spółek państwowych. W tej chwili wzrost gospodarczy
    jest efektem reform wprowadzonych przez poprzednie rządy, które rozpędziły gospodarkę.
    Obecny rząd wciska coraz bardziej hamulec.
    Także II połowa roku 2018 - krach krach krach krach krach krach krach krach krach krach krach krach krach krach!!!!!!!!   
  • Re: kghm- AKUMULUJ Autor: ~Red [178.212.42.*]
    Ubierz się ładnie i idź do lekarza.
  • Re: kghm- AKUMULUJ Autor: ~gr [46.134.147.*]
    Ta fala na KGHM powinna wynieść kurs min. na 200zł
  • Re: kghm- AKUMULUJ Autor: ~seniorR [83.5.226.*]
    Lepiej Waść zamilknij Twoje opinie i prognozy są funta kłaków warte . A twoja opsesja do obecnej władzy i mowa nienawiści dyskwalifikuje Cię jako racjonalnego inwestora
  • Re: kghm- AKUMULUJ Autor: ~KGHM [178.37.145.*]
    jakiez to reformy PO wprowadzilo ? zakup kopalni za granica przez KGHM stratna za lapowki? podatek od kopalin? podwyzka Vatu do 23%? kradziez OFE ? i wiele innych ! jestes zafiksowanym szKODnikiem i twoje wycie nic nie da jestes glabem i tyle!
[x]
KGHM 0,98% 339,45 2026-05-18 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.