Wczoraj idealnie wskazałem przedział do którego odbije kurs 122-123 i również radziłem aby sprzedać po tej cenie. Opłaciło się - dziś jest 3 zł taniej. Ale spoko - KGHM za dużo już nie spadnie. Należy akumulować papier i poczekać na ostatnią największą falę hossy do 165 zł
Myślę, ze wiosną ten kurs osiągniemy.
W drugiej części 2018 r. nie tykałbym żadnej spółki z większościowym udziałem SP. Gospodarka zacznie odczuwać konsumpcjonizm rządu a pierwsze objawy będą miały wymiar spadających zysków spółek państwowych. W tej chwili wzrost gospodarczy jest efektem reform wprowadzonych przez poprzednie rządy, które rozpędziły gospodarkę. Obecny rząd wciska coraz bardziej hamulec. Także II połowa roku 2018 - krach krach krach krach krach krach krach krach krach krach krach krach krach krach!!!!!!!!
Lepiej Waść zamilknij Twoje opinie i prognozy są funta kłaków warte . A twoja opsesja do obecnej władzy i mowa nienawiści dyskwalifikuje Cię jako racjonalnego inwestora
jakiez to reformy PO wprowadzilo ? zakup kopalni za granica przez KGHM stratna za lapowki? podatek od kopalin? podwyzka Vatu do 23%? kradziez OFE ? i wiele innych ! jestes zafiksowanym szKODnikiem i twoje wycie nic nie da jestes glabem i tyle!