• Info w sieci Autor: ~Baksi [145.239.80.*]
    Udostępnili nowy raport link nie wiem, czy ciekawe ale dobrze, że jest :)
  • Re: Info w sieci Autor: jarof1 [176.102.189.*]
    Dziwna forumowa tradycja informowania, że jest raport.
    Tak jakby w kolumnie po lewej stronie od kolumny forum (na karcie spółki) go nie było...
    Jeszcze żeby po przeczytaniu wypowiedzieć się na jego temat, ale nie - tylko wrzutka, że jest.
    Przecież ktoś, kto poważnie inwestuje w daną spółkę, doskonale wie kiedy pojawiają się raporty.
    A wracając do publikacji to, zgodnie z przewidywaniami, słabiutko. Stare czasy już nie wrócą.
    Obecne poziomy tworzą bazę pod przyszłe wyniki - to będą właśnie te poziomy.
    Co wcale nie znaczy, że trzeba panikować aż na 11% spadkach.
    Oddawać dopiero po raporcie na poziomach 2,55?
  • Re: Info w sieci Autor: ~niezalogowany [37.47.32.*]
    Zależy na jaki termin patrzeć. Oczywiście przez rok, czy nawet parę lat firma zmniejszy zyski. Warto jednak zauważyć, że konkurencja, szczególnie małe firmy, mają jeszcze gorzej. W miarę czasu pojawią się nowi klienci a i firma będzie miała lepszą pozycję do renegocjacji (bo i ceny na rynku wzrosną bezsprzecznie).
    Perspektywa pewnie 2, 5 czy nawet 10 lat, ale ostatecznie zyski mogą okazać się wręcz większe.
  • Re: Info w sieci Autor: ~luk [79.188.102.*]
    Tylko po co czekać 2-5-10 lat na odrobienie zyskow, szkoda czasu jak mozna zarabiac
  • Re: Info w sieci Autor: ~vulcan2 [149.244.211.*]
    A tu co sie dzieje ?
    50gr za jeden dzień ?
  • Re: Info w sieci Autor: ~niezalogowany [37.47.8.*]
    Do wypłaty z ike/ikze mam jeszcze minimum 40 lat czekania. Mi tam się nie spieszy. Im niżej uśrednię dywidendówki, tym lepiej. Póki co, w perspektywie 5 lat taktyka sprawdza się idealnie - niby na stracie, ale po latach okazuje się, że kapitał wzrasta drastycznie względem sumarycznej wpłaty. Pomaga też ulga z racji oszczędzania na emeryturę, bo przy kilkunastu czy czasem kilkudziesięciu procentach względem ceny zakupu szkoda byłoby tracić 19%.
[x]
GWARANT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.