"Zarząd WIKANA S.A. („Emitent”) informuje, że postanowił zmienić, określony w raporcie bieżącym nr 5/2017 z dnia 24 stycznia 2017 r., termin publikacji rozszerzonego skonsolidowanego raportu półrocznego za III kwartały 2017 roku z pierwotnie wskazanego dnia 29 listopada 2017 r. na dzień 16 listopada 2017 r."
choc spolka wychozi na prostą i sytuacja jest coraz lepsza w 3Q nie oczekiwalbym niczego rewelacyjnego. to okres gdzie się duzo buduje, a malo przekazuje mieszkan klientom - wszystko lepsze niz 10 milionow przychodow i ze 2 mln straty bedzie dla mnie pozytywnym zaskoczeniem, na super wyniki musimy poczekac do lutego ( za cały rok 2017)
Hmmm, coś podebrali, ale co to jest. Jakby dzisiaj obroty były z 10x większe to śmiałbym twierdzić, że może coś się może ruszy. A tak.... bieda raczej :/
A kto go nie ma bankier55? Ja też mam i w sumie miałem już praktycznie okazję wyjść z Wikany na 0, ale powiedziałem sobie, że skoro tyle czasu na niej siedzę, to grzechem będzie jak na niej nie zarobię. Mocno wierzę, że w końcu nadejdzie ten piękny dzień :)
kurczę ,, coraz bardziej jestem przekonany o nowej emisji ,,,,,,,,,,, po groszach ,,ktoś ? wie ==coś bo inaczej nie potrafię zrozumieć sprzedaży po najniższej cenie w historii spółki==przy coraz lepszych info o działalności Wikany ,,,,o kurczę rozpisałem się
Bankier spokojnie.. jeszcze pare lat i się przyzwyczaisz. Przepraszam, za ten czarny humor... a tak poważnie. Może warto by się było jakoś bardziej skrzyknąć? Może warto byłoby wrócić do jakiegoś dodatkowego forum skierwanego tylko do akcjonariuszy tylko Wikany gdzie mielibysmy ulatwiony kontakt mailowy i moze nawet kiedys wybrac się na Walne. Jakoś mnie tak ten nieszczesny żaba natknął swoim kumkaniem o dawnych czasach i aktualny kurs...
10886 tys przychodów - 1308 tys wynik byłem blisko, nie jest tak zle to czemu ten badziew tak poleciał? a co do Twojego pytania bankier to człowiek z SII, z którym pisałem nie wierzy w emisję
generalnie to ze ktos to doluje to widac od dawna ale wygladało to tak jakby chciał to zrobić jak najmniejszym kosztem, dopiero sesje wczoraj i dziś wygladaly jakby ktos sypnął mocniej, może ktoś spanikował? w sumie te obroty tez nie powalają 5-10tys na sesje
Zadajesz trudne pytania, naprawdę nie wiem i sam tego nie rozumiem. Co do porozumienia to nie wiem czy to jest jest teraz konieczne (nie wiem też jak to wyglada i ile jest formalności, bankier..Ty masz doswiaczenia na Polcoloricie?))ale też jestem za tym aby się jako w koncu zebrać, policzyć możliwe glosy i nawet wybrać się na walne. Sytuacja jest naprawdę irytująca
Moim skromnym zdaniem mniejszościowi akcjonariusze powinni zwiększyć zaangażowanie w spółce aby zabezpieczyć się przed niespodziankami ze strony Buchajskiego
raczej mało komu w głowie dalsze zakupy jak tak tom wyglada jak wyglada, duzy masz pakiet jesli mozna wiedziec? z tego co rozumiem to pamietasz jeszcze czasy Mastersa? walczyles wtedy z nami z polaczeniem? napisz na masterisaki@vp.pl
Ożesz.... no powiem Ci szczerze ze takiej odpowiedzi się nie spodziewałem. Przecież z takim reprezentantem spokojnie nazbieramy 5, a może nawet 10%, jeśli to oczywiście prawda, ale nie mam powodu aby Ci nie wierzyć. Skontaktuj się może ze mną na mastersiaki@vp.pl
Dzisiaj znowu dokupiłem 5500 po 1.10 ale to nic niedało,ktos zawziecie wystawia nastepne pakiety zeby uwalic kurs.Czuje smrod Buchaja.Mysle Gallileo ze te 5 - 6 procent spokojnie nazbieramy.Ja powinienem doczłapac do 2 proc.
poleciał bo rynek zdyskontował wynik , juz wczoraj kurs zaczął lecieć...niestety ta spolka to nadal caly czas badziew a duzy pakiet większościowy pana b. na pewno nie pomaga. sam nie wiem co z tym papierem zrobic troche jestem jak wielu pewnie sporo w plecy...tu kurs malo prawdopodobne by polecial na północ jak coś ma czym sypnąć by go zdołować..no ale nadzieja zawsze pomaga. pamietam jeszcze za mastersa to byla spoleczka spekulacyjna teraz praktycznie wymarl tu ruch...pzdr.i zycze cudu