Czy raport dobry czy zly to i tak nie ma znaczenia i przelozenia na kurs, ktory tradycyjnie bedzie sie krecil jak przyslowiowe cóś w przereblu. Dopoki KTOS sie nie zainteresuje tym papierem to bedzie jak jest. A jest tak od ponad 1,5 roku Czekac - tylko na co ? Cudów przeciez nie ma ....
Drugi raz nie dam sie nabrac na te gierki - NO WAY ! Niech sami ze sobą graja w to bambuko No i oczywiscie nic mnie nie przekona ze czarne jest czarne a biale jest białe
To napisz kiedy wg Ciebie kurs zacznie rosnąć? Co Ci mówią kreski ? Nie masz podawać dokładnej daty - żeby nie było, ale czy wyjście z tego ..... zdaży sie przed 2020 czy może jednak nieco później?
Bo wiesz, czas płynie a taplanie sie caly czas w tym samym błotku przestaje byc zabawne
Moim zdaniem, powinniśmy wyjść z obecnej formacji górą, zapoczątkowując trend wzrostowy (teoretycznie, książkowo) jednak obawiam się, że nastąpi tzw zmyłka, wyjdziemy dołem do poziomu ok. 1.40 a dopiero potem zaczniemy trend wzrostowy. Tak, czy siak obstawiam nowy trend UP. Rok 2018 już wiosną będziemy w trendzie UP. Ps. do tych, co czekają może na te okolice 1.40 zapomnijcie że wiele dokupicie, tam będą niskie obroty, Jeśli jednak wyjdziemy od razu górą, poziomu 1.40 już nigdy nie ujrzycie. Pozdrawiam cierpliwych !
Dzieki za wylozenie swojego punktu widzenia, ale mnie to nie przekonuje, moze innych ? Pewnie do Stycznia poczekam, moze lutego ale dłuzej z pewnoscia nie. Ich raporty nie maja wplywu na kurs. Nawet zyski ! Wiec jesli tymi akcjami nie zaineresuje sie przyslowiowa grubsza ryba to nadal tu bedzie kaszana. Tylko to moze ruszyc kurs. No moze jeszcze komunikat ze chca sie przeniesc na głowny. Inaczej to bedą 4 litery. Tak ja to widze.