Rośnie kurs pod raport, wszyscy przygotowani na najlepsze info roku 2017, zakupy ustawione, szampany się chłodzą...rakieta jutro odpali, perełka zabłyśnie, fanfary rozlegną się na całe Gliwice.
Ale, to już było... kiedyś , co kwartał , co rok , co kilka lat... zawsze ściema przed raportem , a w raporcie będzie planowaliśmy ale się nie udało , byliśmy blisko podpisania ale nie wyszło , niezrealizowalismy w poprzednim kwartale ale w następnym będzie lepiej , itp....
A ja popcornik i czekam. Ja swoją stratę przełknąłem, ale żal mi tych co jeszcze mają akcje. Dzisiaj ktoś zainwestował całe 2 koła, jutro może więcej, a nuż leszcze łapnie przynętę. Neo - jak rozumiem sarkazm? Czekam na 1 grosz, dla złośliwej satysfakcji, że warto miałem rację.
Uwazaj coco zebys sie nie udławił jak zobaczysz cene akcji za niedlugi czas, wowczas zrozumiesz dlaczego niektorych nazywaja leszczami. Teraz to juz powolutku konczy sie czas kupowania
Dzięki synku za troskę, ale już się raz udławiłem jak byłem osobiście w siedzibie firmy i porozmawiałem z kilkoma osobami, ale niestety nie z I3D, bo akurat wyjątkowo nie było nikogo "do palenia akt" hehe. Dzisiaj raport. Ciekawe czy i co w nim będzie.
Ja stawiam, że w ogóle nie będzie :) Ale czekam cierpliwie do północy. W razie czego co tam naszym czempionom, że ich upomną, jeżeli faktycznie okaże się, że to już nieodwołalnie koniec. Bo co im zrobią? Na podwójne fixy ich wrzuci GPW za karę? ;-)
Hahaha
Myślę że sprzedales akcje i teraz zaklinasz żebyś miał rację że sprzedałes.... bo przecież nie może być inaczej jak tylko tak że gdy Ty sprzedaz to ceny akcji uda w dół a jak kupisz to uda do góry. Po jakiej cenie kupiłeś i3d?