• Rośnie pod raport... Autor: ~neo [217.73.190.*]
    Rośnie kurs pod raport, wszyscy przygotowani na najlepsze info roku 2017, zakupy ustawione, szampany się chłodzą...rakieta jutro odpali, perełka zabłyśnie, fanfary rozlegną się na całe Gliwice.

• Re: Rośnie pod raport... Autor: ~PiP [78.154.68.*]
    Ale, to już było... kiedyś , co kwartał , co rok , co kilka lat... zawsze ściema przed raportem , a w raporcie będzie planowaliśmy ale się nie udało , byliśmy blisko podpisania ale nie wyszło , niezrealizowalismy w poprzednim kwartale ale w następnym będzie lepiej , itp....
  • Re: Rośnie pod raport... Autor: ~Coco [188.146.104.*]
    A ja popcornik i czekam. Ja swoją stratę przełknąłem, ale żal mi tych co jeszcze mają akcje. Dzisiaj ktoś zainwestował całe 2 koła, jutro może więcej, a nuż leszcze łapnie przynętę. Neo - jak rozumiem sarkazm? Czekam na 1 grosz, dla złośliwej satysfakcji, że warto miałem rację.
  • Re: Rośnie pod raport... Autor: ~zen [46.187.178.*]
    Uwazaj coco zebys sie nie udławił jak zobaczysz cene akcji za niedlugi czas, wowczas zrozumiesz dlaczego niektorych nazywaja leszczami.
    Teraz to juz powolutku konczy sie czas kupowania
  • Re: Rośnie pod raport... Autor: ~Coco [62.29.136.*]
    Dzięki synku za troskę, ale już się raz udławiłem jak byłem osobiście w siedzibie firmy i porozmawiałem z kilkoma osobami, ale niestety nie z I3D, bo akurat wyjątkowo nie było nikogo "do palenia akt" hehe. Dzisiaj raport. Ciekawe czy i co w nim będzie.
  • Re: Rośnie pod raport... Autor: ~neo [88.156.121.*]
    Sarkazm sarkazmem, a raportu jak nie było tak nie ma. Jakby był pozytywny to już by się pojawił. A może raportu nie będzie?
  • Re: Rośnie pod raport... Autor: ~Coco [62.29.136.*]
    Ja stawiam, że w ogóle nie będzie :) Ale czekam cierpliwie do północy. W razie czego co tam naszym czempionom, że ich upomną, jeżeli faktycznie okaże się, że to już nieodwołalnie koniec. Bo co im zrobią? Na podwójne fixy ich wrzuci GPW za karę? ;-) 
  • Re: Rośnie pod raport... Autor: ~Hjj [83.26.134.*]
    Hahaha
    Myślę że sprzedales akcje i teraz zaklinasz żebyś miał rację że sprzedałes.... bo przecież nie może być inaczej jak tylko tak że gdy Ty sprzedaz to ceny akcji uda w dół a jak kupisz to uda do góry. Po jakiej cenie kupiłeś i3d?
  • Re: Rośnie pod raport... Autor: ~ktos [178.183.228.*]
    tak tak tak....
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.146.104.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
I3D 0,00% 0,02 2018-06-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.