• To moze startujemy? Autor: ~radzio [31.0.38.*]
    Najwyzsza pora na jakies konkretne ruchy. Pzdr
  • Re: To moze startujemy? Autor: ~mart [31.0.120.*]
    Tymczasem na dzień przed publikacją raportu, po 2 godzinach handlu obrót wynosi całe 10 akcji. Mocne
  • Re: To moze startujemy? Autor: ~Alek [89.79.41.*]
    Kurs został zabity przez prawdopodobnie Szkopka i jego ekipę. Ale nie jest to pewnik. Ja słowa dotrzymam. Jeśli takie zabawy będą nadal po super wynikach nie zostawię tak tego. Bo mnie to zwyczajnie wkurza
  • Re: To moze startujemy? Autor: ~NX [94.254.149.*]
    Nie ma żadnej ekipy xD to rynek, RS stwierdził że 100% mu starczy i tyle, ale jak chcesz tracić czas to szukaj spisku i "ekip"

Pozdrawiam
    To może być prawda ale nie doszukiwałbym się w tym celowości działania. p.Szkopek grał pewnie pod emisję (najpierw z pp potem bez) i dopóki kurs rósł to akcje trzymał. Na początku września po zjeździe z 1.5x na 1.2x i obsuwie w emisji prywatnej uznał że nie zamierza się kisić nie wiadomo jak długo zwłaszcza że i tak ma 100% zysku i zaczął wywalać. Możliwe że to on jest odpowiedzialny za te 2-3 krótkie wzrosty w okolice 1.3x po których się wysypywał
    Możliwe że oprócz niego było kilka innych osób które robiły tak samo ale na mniejszych pakietach
    Najbliższy tydzień-dwa wiele wyjaśnią bo jeżeli po dobrych wynikach nadal będzie wywalanie to rzeczywiście ktoś tu gra nieładnie. Chyba że wyniki będą złe ;-)
  • Re: To moze startujemy? Autor: ~abc [165.225.38.*]
    Wreszcie jakiś głos rozsądku a nie alkowe mądrości.
  • Re: To moze startujemy? Autor: lawyer_mz [91.212.223.*]
    Dnia 2017-11-13 o godz. 12:05 ~abc napisał(a):
    > Wreszcie jakiś głos rozsądku a nie alkowe mądrości.
    ---------------------------------------------------------------------------------
    Alkowe czy nie ale fakty są takie, ze kurs został zabity, niestety podaż, która kilka razy przy próbie wybicia zmiażdzyła kurs wystraszyła wszystkich i nowi boją się kupować a starzy juz zapakowani trzymają bo znają wartość firmy. Pat.
    Zobaczymy czy coś się zadzieje po jutrzejszych wynikach.

• Re: To moze startujemy? Autor: ~aaa [195.35.80.*]
    jak wyjdzie górą z klina za się zaczną zabijać...

AT Panowie... po co szarpać jak i tak zasypia Ci co grają AT....

tylko fakt jest taki ze Alkowe madrości w duzej mierze sie potwierdziły

kiedy robili emisje najpierw po 40 potem po 60 i prezesowa sprzedawała zeby wywołac panikę trabiłem ze to lipa jest

i co lipa była, był to zabieg po to żeby wydoic drobnych z akcji

obecnie jesli po dobrych wynikach nadal beda takie zagrania oznacza to ni mniej ni wiecej ze ktos zwyczajnie tutaj specjalnie spekuluje

bo nawet jesli chciałby wyjsc to po dobrych wynikach tym bardziej powinien podbic kurs i wyjsc na obrotach na wyzszym poziomie
    a takie dławienie kursu oznacza co innego

juz mielismy taka sytuacje że kiedy emisja miała byc po 60 to wyrzucali po 55 groszy nawet
    więc właśnie, najbliższe dni wiele wyjaśnią, wg mnie istotny jest też wpis do krs którego wciąż nie ma
    mnie smiesza wpisy o graniu tu według AT
    gdzie tu AT ? tu jedynie ten kto sie tak bawi może próbowac sprawiac pozory gry At
    nie na tej spółce
    a abc to nawet nie zauwaza tego ze tu ewidentnie sie ktos w tej chwili bawi
    jest slepy jak kret
    ta zabawa to właśnie AT....nie klina na wykresie? to że pik górny zawsze ładnie układa się w linię spadkową??? gdyby nie było AT to byłby poszarpany a jest jak od linijki...

a wsparcie ? - czemu zawsze odbija się od linii łączącej dołki co??? MAGIA????

Wiesz w ogóle co to japońska świeca ???

zresztą co tu tłumaczyć...
    Tak tylko tutaj przy tych obrotach to at ktoś rysuje. Nie sądzę że tworzy się samoistnie wskutek zleceń drobnych akcjonariuszy
    NIE

a dlaczego? bo gdyby tak było to wykres wyłby poszarpany, piki górne i dolne przypadkowo rozrzucone na wykresie...

może i drobny skubnie z prawej ale zawsze podstawia się kolejne zecernie na S i po jednym lub kilku skubnięciach przestają mieć ochotę na jazdy ....

rynek to AT... nawet w chaosie panują zasady, reguły.... dzięki nim ktoś ciągle zarabia, jedna grupa przechytrza drugą....

Hehe, wolumeny po tysiąc akcji, a ten wietrzy spisek spekulantów :D
    abc to to tak slepy jestes ze nie widzisz nic poza własnym nosem
    Oddaj te akcje bo Ci żyłka pęknie :)
  • Re: To moze startujemy? Autor: ~piter [188.146.128.*]
    gówno z tego będzie. wynik za 3Q moze być nawet 2-5 czy 10 mln zysku i tak nie przebije 1,25. masakra. kto narobił takiego gówna?
    Ktoś kto ma w tym interes zwyczajnie. A abc widzę cały czas chce mnie zdyskredytowac jakoś. Ktoś mu pluje w twarz a on mówi że deszcz pada.
    chciałbys :) marzyciel
    Sam się dyskredytujesz kolego. Ile to już zgłaszasz do KNF-u mityczne manipulacje kursem :D . Tu jest najzwyklejszy w świecie brak zainteresowania spółką, ale przyjdzie dzień, że z butów powyrywa. Cierpliwi zarobią i to grube pieniądze. Nic się nie zmieni od Twojej pisaniny o manipulantach tysiącem akcji :D
    Abc bądź poważny. Do KNF zgłaszałem. Kto wie może monitoruje. Teraz osobiście pójdę pogadam. Nie wierzę w przypadki
  • Re: To moze startujemy? Autor: ~radzio [78.131.197.*]
    Troche mnie zdziwil dzisiejszy "obrot" sytuacji. Zachowanie dziwne hmm ale poczekamy do jutro. Albo lekkie "rozczarowanie" albo lekkie "zaskoczenie". Jutrzejszy dzien pokaze.
  • Re: To moze startujemy? Autor: ~Kici [188.146.104.*]
    A ja mam nadzieję, że kilka grubszych rybek obserwuje i się czai do raportu. Jak będzie dobry i da się coś jeszcze skubnąć poniżej 1,20 to dobiorę ile mi starczy...
[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.