Kurs został zabity przez prawdopodobnie Szkopka i jego ekipę. Ale nie jest to pewnik. Ja słowa dotrzymam. Jeśli takie zabawy będą nadal po super wynikach nie zostawię tak tego. Bo mnie to zwyczajnie wkurza
To może być prawda ale nie doszukiwałbym się w tym celowości działania. p.Szkopek grał pewnie pod emisję (najpierw z pp potem bez) i dopóki kurs rósł to akcje trzymał. Na początku września po zjeździe z 1.5x na 1.2x i obsuwie w emisji prywatnej uznał że nie zamierza się kisić nie wiadomo jak długo zwłaszcza że i tak ma 100% zysku i zaczął wywalać. Możliwe że to on jest odpowiedzialny za te 2-3 krótkie wzrosty w okolice 1.3x po których się wysypywał Możliwe że oprócz niego było kilka innych osób które robiły tak samo ale na mniejszych pakietach Najbliższy tydzień-dwa wiele wyjaśnią bo jeżeli po dobrych wynikach nadal będzie wywalanie to rzeczywiście ktoś tu gra nieładnie. Chyba że wyniki będą złe ;-)
Dnia 2017-11-13 o godz. 12:05 ~abc napisał(a): > Wreszcie jakiś głos rozsądku a nie alkowe mądrości. --------------------------------------------------------------------------------- Alkowe czy nie ale fakty są takie, ze kurs został zabity, niestety podaż, która kilka razy przy próbie wybicia zmiażdzyła kurs wystraszyła wszystkich i nowi boją się kupować a starzy juz zapakowani trzymają bo znają wartość firmy. Pat. Zobaczymy czy coś się zadzieje po jutrzejszych wynikach.
tylko fakt jest taki ze Alkowe madrości w duzej mierze sie potwierdziły
kiedy robili emisje najpierw po 40 potem po 60 i prezesowa sprzedawała zeby wywołac panikę trabiłem ze to lipa jest
i co lipa była, był to zabieg po to żeby wydoic drobnych z akcji
obecnie jesli po dobrych wynikach nadal beda takie zagrania oznacza to ni mniej ni wiecej ze ktos zwyczajnie tutaj specjalnie spekuluje
bo nawet jesli chciałby wyjsc to po dobrych wynikach tym bardziej powinien podbic kurs i wyjsc na obrotach na wyzszym poziomie a takie dławienie kursu oznacza co innego
juz mielismy taka sytuacje że kiedy emisja miała byc po 60 to wyrzucali po 55 groszy nawet
mnie smiesza wpisy o graniu tu według AT gdzie tu AT ? tu jedynie ten kto sie tak bawi może próbowac sprawiac pozory gry At nie na tej spółce a abc to nawet nie zauwaza tego ze tu ewidentnie sie ktos w tej chwili bawi jest slepy jak kret
ta zabawa to właśnie AT....nie klina na wykresie? to że pik górny zawsze ładnie układa się w linię spadkową??? gdyby nie było AT to byłby poszarpany a jest jak od linijki...
a wsparcie ? - czemu zawsze odbija się od linii łączącej dołki co??? MAGIA????
Sam się dyskredytujesz kolego. Ile to już zgłaszasz do KNF-u mityczne manipulacje kursem :D . Tu jest najzwyklejszy w świecie brak zainteresowania spółką, ale przyjdzie dzień, że z butów powyrywa. Cierpliwi zarobią i to grube pieniądze. Nic się nie zmieni od Twojej pisaniny o manipulantach tysiącem akcji :D
Troche mnie zdziwil dzisiejszy "obrot" sytuacji. Zachowanie dziwne hmm ale poczekamy do jutro. Albo lekkie "rozczarowanie" albo lekkie "zaskoczenie". Jutrzejszy dzien pokaze.
A ja mam nadzieję, że kilka grubszych rybek obserwuje i się czai do raportu. Jak będzie dobry i da się coś jeszcze skubnąć poniżej 1,20 to dobiorę ile mi starczy...