DOKUPYWAĆ TO POWINNI CI CO WYPISUJĄ 2-3 ZŁ. DLA NICH PROMOCJA TRWA , JA MAM SKROMNIEJSZE OCZEKIWANIA ALE ŻYCZĘ WSZYSTKIM POWODZENIA NIECH ZAROBIĄ NA TYM CO JA SPRZEDAM
JA SIĘ BARDZIEJ DZIWIE TYM CO NIE KUPUJĄ , SPRZEDAJĄCYCH JEST NIEWIELU , PROBLEM Z BRAKIEM KUPUJĄCYCH , ZASTANÓW SIĘ DLACZEGO , GDYBY BYLI KUPUJĄCY TO KURS BYŁBY DUŻO WYŻEJ
nie ma kupujących bo o tej spółce przez lata wszyscy zapomnieli i nie dziwne bo nic się nie działo wielkiego, apartamenty się budowały ale co z tego. a teraz jest kiepski nastrój na rynku dla małych spółeczek i wszystkie wrzucono do jednego kosza.! ale to nie będzie trwało wiecznie
Panowie Szlachta.......brać nie marudzić!!! :) Ja mam co nieco do pogonienia i chętnie bym juz oddał tak po 1,65 :) Na tej spółce LONG nabiera nowego wymiaru i znaczenia hahahahahahah Rob cos o tym wie i moze sie podzieli :) Pzdr
JAK SIĘ PRZYGLĄDAM TYM ZABAWĄ Z KURSEM , TO KTOŚ CHCE CHYBA SZTUCZNIE POKAZĆ PODAŻ I WYCIĄGNĄĆ WIĘCEJ AKCJI PO NIŻSZYM KURSIE , JEST TO MOŻLIWE BO POPYTU NIE MA WIĘC NIKT MU NIE PRZESZKDZA , PODAŻY TEŻ NA RAZIE NIE , ZOBACZYMY W KTÓRĄ STRONĘ TO PÓJDZIE CHOĆ PATRZĄC NA WYNKI TO KIERUNEK MOŻE BYĆ TYLKO JEDEN , PYTANIE TYLKO JAK DŁUGO TO POTRWA KIEDY KURS OSIĄGNIE GODZIWY POZIOM
Ruszymy pewnie mocniej po informacji o kolejnych zakupach prezesa//raporcie/info o nowej budowie - co pierwsze. Inwestycja spłacona, teraz kolejne 2-3 kwartały będą przychody ze sprzedaży, niższe koszty finansowe. Inwestycja miała mieć wartość 25-30 mln, kredyt spłacony więc czekamy na pokazanie różnicy w wynikach. Chociaż tu starczą 2 dni wzrostów na przebicie 1,5. I dwa kolejne na przebicie 2.
Gdybym tak jak on , miał akcje uprzywilejowane czyli zasadniczo byłaby to moja firma to też bym dokupywał , szczególnie przy dobrych wynikach i poniżej wartości księgowej , w ogóle nie wiem po co trzymają tą spółkę dalej na giełdzie , ani nie korzystają z możliwości emisji , nie grozi przejęcie więc po co , ale można z czasem skupić akcje i pozbyć się balastu