Jaką niby ma stratę z automatu? Cena pp juz dawno została odcieta. I kurs nawet na 1 czy dwa dni wrócił nawet fo ceny sprzed odciecia. A obecnie to kurs jest nizej niz było po odcieciu pp. Tak wiec kto nie wykupi akcji wynikających z pp to niczego juz nie straci. Stracić to mogą jedynie ci co kupią te akcje i nie wiadomo czy kiedykolwiek będą mogli je sprzedać?
Normalnie jak nie wykupisz to masz stratę. Oczywiscie zgadzam się z Tobą szkoda kasy na wykupowanie pp bo ci złodzieje nie wiadomo co jeszcze wymyślą, może zanim będą notowane nowe akcje to bedzie bankructwo i nawet straty nie zaksięgują.
Poczytam ..napisz mi czy realnie wierzysz w spolke? Czy poprostu traktujesz ja jakoby podczepic sie pod winde? Kurs dla mnie jest zbity celowo...mam inne spolki w portfelu ale interesuje mnie ta spolka..wiem ze ludzie tu wieszaja psy ...nie dziwie sie zrobili typowa wirowke i szybkie zejscie..wyprowadzili kurs do pewnych poziomow na malych obrotach...akcje brane okolo nominalu..czyli0.12..wiekszego ryzyka tu nie widze..z pp bedzie duza redukcja..tak mysle
Jestem ale nie w tej spolce...znam historie z kim byly umowy .jak kurs reagowal i tak dalej..mam mieszane uczucia ..czesto kieruje sie przeczuciem inwestujac..i oczywiscie innymi wzgledami..przewijal sie tmobile..i inni ..jestem sam ciekawy tutaj rozdania..kilkaset akcji bym chetnie dokupil..ale interesuje mnie redukcja z pp..z drugiej strony czasu malo..jutro koniec zapisow i raport niebawem..badz tu madry..hm
Dnia 2017-11-13 o godz. 21:37 ~Luz napisał(a): > Koralinka chce porozmawiać z kimś mądrym. Wiem, że Cię ceni. Nie marudź już tutaj, bo czeka.
Leszczu ty mi nie mów gdzie co ja mam pisać! napisała wystarczająco komentarza do tego nie trzeba pytam się gdzie przeciek ?! gdzie maga info?! Luz no nie bądź taki mów! daj zarobić innym.....buhahaha
Dnia 2017-11-13 o godz. 15:47 ~Wolf napisał(a): > Zobaczymy jutro jaka redukcja i jak zostaly objete pp..co myslicie o przesunieciu raportu? Prosze o merytoryke bez blazenady...
Jutro nic nie zobaczymy tylko 23 listopada lub 28 listopada gdyby nie objęto wszystkich akcji.