• Szacun Autor: ~73_74 [37.7.31.*]
    73 inwestorów objęło obligacje Indosa. Dobry narybek do przejścia na główny rynek. Ciekawe kiedy zacznie się ruch na akcje? Kapitalizacja mocno zachęcająca.
  • Re: Szacun Autor: ~pedros [62.149.29.*]
    Mnie już zachęciło to, że to rentowna, długoletnia spółka, wypłacająca dywidendy, no i wykupuje obligacje na czas.
  • Re: Szacun Autor: ~7i7 [94.242.252.*]
    W końcu inwestorzy wypatrzą tą spółkę. Nie wierzę, żeby było inaczej. Dla mnie Indos to pewniak.
  • Re: Szacun Autor: ~Iris [178.43.25.*]
    Te technologiczne cud-maliny wcześniej czy później się wypalą, a realnie działające spółki finansowe odżyją. W Indosie obracają kasą od 26 lat i nie mają wtopy. Lepszej reputacji nie trzeba. Jak tylko wejdą na główny rynek obroty wzrosną. Niektóre fundy choćby chciały nie mogą kupować akcji spółek z NC.
  • Re: Szacun Autor: ~Lido [178.216.91.*]
    No i jeszcze prognozy też dobre, wszystko idzie ku dobremu.
  • Re: Szacun Autor: ~Akcjonariusz [77.113.127.*]
    Jak sądzicie, czy od tych poziomów dywidenda będzie wyższa niż kupon z obligacji? Wg mnie raczej tak.
  • raczej nie Autor: ~noir [83.4.110.*]
    dywidenda nie może przekroczyć 2,5 mln
  • Re: Szacun Autor: ~Inwestor [89.79.241.*]
    Witajcie
    Pełna zgoda w zakresie kompetencji i sukcesywnie realizowanej wizji rozwoju Spółki !
    Jedyne czego brakuje to płynność na papierze ale myślę, że to kwestia czasu jak jej potencjał zostanie dostrzeżony przez rynek.
    Akumuluję od dłuższego czasu
[x]
INDOS 0,00% 3,66 2026-05-20 16:24:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.