27 zł to byl sufit którego ta akcja juz nie pokona oddałem juz 75 % kupionych po 8 złotych resztę zostawiam do wybicia o pare procent i spadam dzieki za zar mnie styka poczekam na 17 moze odkupie teraz polimex do 6.2 i ucieczka narazie 24% do przodu od 4.30
Czesiu współczuję ze dałeś ciała i straciłeś. Poczekaj może los odwróci kartę z twoimi inwestycjami Jeśli masz ochotę to mogę ci polecić jedną z 300 spółek ale sam wiesz którą masz wybrać. Możesz zainwestować w TVP pewny zysk rządowy. Chyba że w jakieś niemieckie spółki które przynoszą tylko straty Onet, sunex, i inne. Wybór należy do ciebie. I proszę niełkaj jak przedszkolak w łazience.
Czesiu daj numer do siebie bede dzwonil na konsultacje. Kupil po 8, sprzedal po 27zl. Normalnie mistrz :). Daj jakies fajne typy na najblizsze tygodnie. Interesuje mnie zakup w samym dolku i sprzedaz na szczycie gorki. Innych typow nie przyjmuje.
action polimex w 2018 cena 50 zlotych polskich action 13 zlotych radze brac synkowie tu juz bylo grane 27 sufit cena przez was podawane 80 100 mawet 40 swiadcza ze jestescie smieszni