• Standing ovation Autor: ~MIRACLE [83.30.6.*]
    jw
  • Re: Standing ovation Autor: ~xxxx [31.0.70.*]
    gdzie oni się tak śpieszą i to bez żadnego info ?
  • Re: Standing ovation Autor: ~bywalec [79.133.193.*]
    tyle lat stagnacji...należy się nam...wiernym pachnącej MIRACULUM :) głupio się powtarzać, ale zaimponowała mi znowu i totalnie zaskoczyła :)...1y krok zrobiony, żeby nas zauważyli, czekam duuuuużo wyżej
  • Re: Standing ovation Autor: ~Nikt [195.47.201.*]
    ktoś się pospieszyl.Może zaboleć  .Kosmetykow Miraculum w sklepach jak na lekarstwo.Nowe akcje spowodowaly rozwodnienie kapitału teorytycznie kurs powinien spadac.
  • Re: Standing ovation Autor: ~MIRACLE [83.30.6.*]
    pierdulenie o szopenie xd
    albo inside trading wiedza cos o czym rynek niedługo się dowie.Historia uczy ze parabole koncza się dla wielu bardzo zalosnie.Sam jestem ciekaw,zobaczymy.
  • Re: Standing ovation Autor: ~bywalec [79.133.193.*]
    zgodzę się, że ciężko na półkach wypatrzeć ich brandy...Joko nie szukałem, ale te męskie itp. za cholerę nie widuję, dziwne bo odwiedzam różnorakie sklepy i sklepiki, przez "weba" sprzedają głównie ? niemożliwe...powinni isc szlakiem "ING...", który takimi małymi standami podbił i podbija rynek, ale "ING" to póki co LATA swietlne i wielkość...wczoraj w "RZ" było sporo o urodzie i producentach w PL...jest ich ok. 400 i to, że większość to "mikro firemki" to mega konkurujemy ze Swiatem i najb. rośniemy, więc duży kawał tortu do zgarnięcia, kiedy jeśli nie teraz czas dla naszej pachnącej spółki, czas na górne i przebijemy pop. górkę 3,54
  • Re: Standing ovation Autor: ~zeus [89.64.58.*]
    Takich rajdów już tutaj było wiele..nawet i było 3.40 ,aby po miesiącu wrócić poniżej 1,50... :( Na razie wygląda to identycznie , jak wtedy..wzrosty po 10% dziennie i bum...upadek :(( Oby nie...
    Fundamenty na razie jakoś znacząco się nie poprawiły, kosmetyków na półkach jak na lekarstwo...Ilość akcji się podwoiła...Hmmm...
    Nie wiem o co tym sądzić...Może jakieś bycze info przed nami??? Czas pokaże....
    No niech rośnie, rośnie...

Sky is the limit.

Avanti Miraculum.
    jeśli kupujący jest w stanie utrzymać te obroty kurs powinien przelamac trend.Pytanie  czy starczy gotówki i kto kupuje.Odciecie kroplówki może mieć opłakane skutki dla tych którzy teraz dobierają.Na tak slabym rynku Mir przyciąga uwage
  • Re: Standing ovation Autor: ~Pandora [83.31.146.*]
    w ostatnim tygodniu obróciło 600k więc jest jeszcze podprogowo

myślę, że cena do 13 grudnia nie spadnie, a potem zobaczymy co się będzie działo
  • Re: Standing ovation Autor: ~MIRACLE [83.30.6.*]
    nie wiem o czy piszecie?
    przebiło linie trendu spadkowego na obrocie.
    jeżeli zakończył sie trend spadkowy to rozpoczął wzrostowy.
    czy coś mnie omija???
  • Re: Standing ovation Autor: ~Pandora [83.31.146.*]
    Dnia 2017-11-09 o godz. 12:58 ~MIRACLE napisał(a):
    > nie wiem o czy piszecie?
    > przebiło linie trendu spadkowego na obrocie.
    > jeżeli zakończył sie trend spadkowy to rozpoczął wzrostowy.
    > czy coś mnie omija???

omija Cię przyjemność ulotnego uczucia gdy brak wiary wynikający z doświadczeń przeobraża się w pełną zdumienia nadzieje że jednak się uda
  • Re: Standing ovation Autor: ~MIRACLE [188.146.146.*]
    Chyba juz sie udalo. Teraz tylko czekac i patrzec jak rosnie.
  • Re: Standing ovation Autor: ~Kapitan [37.47.57.*]
    Pięknie ujęte :)
    dobry coment  Czasem nadmierne doswiadczenie może być barierą na szczęście tylko czasem bo nie o optymizm w tej grze chodzi.
[x]
MIRACULUM -0,50% 0,80 2025-10-22 15:18:57
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.