tyle lat stagnacji...należy się nam...wiernym pachnącej MIRACULUM :) głupio się powtarzać, ale zaimponowała mi znowu i totalnie zaskoczyła :)...1y krok zrobiony, żeby nas zauważyli, czekam duuuuużo wyżej
ktoś się pospieszyl.Może zaboleć .Kosmetykow Miraculum w sklepach jak na lekarstwo.Nowe akcje spowodowaly rozwodnienie kapitału teorytycznie kurs powinien spadac.
albo inside trading wiedza cos o czym rynek niedługo się dowie.Historia uczy ze parabole koncza się dla wielu bardzo zalosnie.Sam jestem ciekaw,zobaczymy.
zgodzę się, że ciężko na półkach wypatrzeć ich brandy...Joko nie szukałem, ale te męskie itp. za cholerę nie widuję, dziwne bo odwiedzam różnorakie sklepy i sklepiki, przez "weba" sprzedają głównie ? niemożliwe...powinni isc szlakiem "ING...", który takimi małymi standami podbił i podbija rynek, ale "ING" to póki co LATA swietlne i wielkość...wczoraj w "RZ" było sporo o urodzie i producentach w PL...jest ich ok. 400 i to, że większość to "mikro firemki" to mega konkurujemy ze Swiatem i najb. rośniemy, więc duży kawał tortu do zgarnięcia, kiedy jeśli nie teraz czas dla naszej pachnącej spółki, czas na górne i przebijemy pop. górkę 3,54
Takich rajdów już tutaj było wiele..nawet i było 3.40 ,aby po miesiącu wrócić poniżej 1,50... :( Na razie wygląda to identycznie , jak wtedy..wzrosty po 10% dziennie i bum...upadek :(( Oby nie... Fundamenty na razie jakoś znacząco się nie poprawiły, kosmetyków na półkach jak na lekarstwo...Ilość akcji się podwoiła...Hmmm... Nie wiem o co tym sądzić...Może jakieś bycze info przed nami??? Czas pokaże.... No niech rośnie, rośnie...
jeśli kupujący jest w stanie utrzymać te obroty kurs powinien przelamac trend.Pytanie czy starczy gotówki i kto kupuje.Odciecie kroplówki może mieć opłakane skutki dla tych którzy teraz dobierają.Na tak slabym rynku Mir przyciąga uwage
nie wiem o czy piszecie? przebiło linie trendu spadkowego na obrocie. jeżeli zakończył sie trend spadkowy to rozpoczął wzrostowy. czy coś mnie omija???
Dnia 2017-11-09 o godz. 12:58 ~MIRACLE napisał(a): > nie wiem o czy piszecie? > przebiło linie trendu spadkowego na obrocie. > jeżeli zakończył sie trend spadkowy to rozpoczął wzrostowy. > czy coś mnie omija???
omija Cię przyjemność ulotnego uczucia gdy brak wiary wynikający z doświadczeń przeobraża się w pełną zdumienia nadzieje że jednak się uda