• Oj bolą moje linki, bolą. Autor: ~Białoczerwony [94.254.166.*]
    Ostatnie wezwanie się nie powiodło, zastawy porobione i palą po kieszeniach bo płacić za nie trzeba, a ludzie nie chcą oddawać a NAV coraz wyżej, w 2018 exity i już będzie za późno na duże wezwania.
    Zawiadowcy są niezadowoleni z pracy ludzi od czarnej roboty i stąd pierwszy atak ad personam ze strony Jana.
    Dla przypomnienia kto dla kogo pracuje:
    link

Janie nie będę pisał kim jesteś bo znowu zgłosisz mój post do moderacji i go usuną. Każdy potrafi wyrobić sobie zdanie nt. ciebie i tego kto ci płaci.

• Re: Oj bolą moje linki, bolą. Autor: ~mar [89.64.44.*]
    Oooo. Moje linki bola juz pare lat, atakowal mnie niejaki bialoczerwony takze, a teraz jego boli, ze ci co atakuja mnie, atakuja tez jego. Szkoda ze stal po stronie ich a nie mnie, ale czego wymagac od bialozielonego.
  • Re: Oj bolą moje linki, bolą. Autor: ~jan [87.105.112.*]
    "Po pierwsze przyzwoitosc glupcze" parafrazujac klasyka.
    Ad personam powiadasz ,a tak zasluzyles maniplancie na reprymende.
    Twoj post zostal usuniety nie przeze mnie ,i nie za mojej inicjatywy , i co ciekawe tam byl tez moj post b.krwisty pod twoim adresem -zostal usuniety .......zgaduje.,ze .... dzieki tobie .Zaznaczam nie bylo tam wulgaryzmow tylko opinia o twoich tu wystepach
    naciagaczu.
    Jeszcze maly apel ,zostaw ludzi w spokoju ,bo poza toba nikt tu nie posiada duzego pakietu i nie ma w planach czekac latami na zwrot inwestycji.
    Zapytam po raz kolejny ,o co ci chodzi z tymi twoimi marudnymi postami? Zaufales firmie ,wierzysz w nia ,zapakowale duza kase na dlugi termin to siedz cicho i nie komentuj kazdorazowego wyjscia T.Cz. do tolaety.

• Re: Oj bolą moje linki, bolą. Autor: ~Białoczerwony [94.254.227.*]
    @mar
    Uspokój się! Twoje linki to kopię z bankiera, moje to te które potem wrzuca MCI na swoje Projekt z tym że z naciskiem na potem.

@jan
    A jednak bolą! Mam siedzieć cicho bo co? Bo trzeba wystraszyć i zniechęcić resztki? Skąd wiesz kto jaki ma pakiet?
    Tik-tak czas ucieka zastawy palą w kieszeń.
    Jutro kolejne linki :)

Zapytaj się swego szefa o której wstawał gdy szykował się do "Biegu granią Tatr"...

Tik-tak, tik tak a NAV rośnie...
    Bialozielony, mam o tobie niskie zdanie bo stanales w jednym szregu z takimi janami, ale w polemice z jankiem barankiem ci kibicuje, a i linki owszem dajesz czasem dobre. A mimo to jestes zielony bo tylko zielony mogl atakowac kogos kogo wpisy sa prozwrostowe jesli ma akcje, albo schizofrenik.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.227.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Potwierdzasz tylko ze potrzebujesz pomocy specjalisty. Robienie marketingu po to zeby wicej ludzi przyszlo tutaj na czym wszyscy w tym ty by skorzystali nazywasz bezczelnym naganianiem. Tylko lekarz ci pomoze.
  • Re: Oj bolą moje linki, bolą. Autor: ~Białoczerwony [94.254.237.*]
    Wybacz wolę uczciwość i obiektywizm. Nawet nie zdajesz sobie sprawy że robisz bajzel i śmietnik na forum i tym samym odstraszacz ludzi przynajmniej od czytania i pisania na tym forum. Być może też od MCI w ogóle. Gdy Tomkowi będzie na rękę ruszy, bądź spokojny.
    Dla mnie obiektywizm i uczciwość to jest najważniejsze a decyzję każdy podejmuje sam i sam niech potem do siebie ma pretensje...
    Mam wrazenie ze z dzieckiem rozmawiam.

• Re: Oj bolą moje linki, bolą. Autor: ~Białoczerwony [94.254.245.*]
    Możesz mieć, bo obiektywizm to bardzo niepopularna umiejętność naturalna u dzieci. Nie zakrzywiam obrazu MCI, piszę jak jest! Core biznes jest bardzo dobry (nawet pomimo wtopy na Auctionatacie i chyba na Windeln już też bo wygląda na podróż do piachu) za to traktowanie akcjonariatu i spółki przez Tomka co przekłada się na postrzeganie MCI i jej kurs to już inna para kaloszy...
  • Re: Oj bolą moje linki, bolą. Autor: ~marta [94.254.147.*]
    Przyglupowi lobotomia tym bardziej nie pomoze. Mozna sobie wyobrazic jaj wyglada mar a poslanie bo przeciez nie mieszkanie.
[x]
MCI 1,45% 27,90 2026-07-01 12:52:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.