Nie wiem co powiedzieć myślałem że zarobie szybko, dostałem po łapach.Ale nie podstaw takich strat, zostawię dom a nie oddam wierzę w amike jestem nowoczesny ole takim designu jak amica nie pamiętam, krzyk rozpaczy tomek ale nie oddam za darmo..HARAKTERNY
Ja wszedłem po 147 i też myślałem o szybkim zarobku,ale cóż narazie szybko straciłem już 12000zł. Tobie szczerze współczuję jak i wszystkim innym którzy stracili. Wachałem się ze sprzedażą od piątku no i teraz mam, moja wina moja wielka wina że nie sprzedałem.
A pisałem sprzedaj , no ale to Twoje pieniądze a ja miałem szoka jak sprzedawałem po 134,40 średnia strata 5300zł ale już mam nowe wrażenia na PGE dziś kupione po 12.50 i Kernel 47.80 , zobaczymy Martinez który z nas wiecej % straci , ale mam atrakcję coś kupuję coś sprzedaje i o to chodzi w tej zabawie .
Myślę, że sypią OFE, wyniki nie usprawiedliwiają aż takiego spadku kursu. OFE pewnie, już wiedzą o "reformie" i pomału zaczynają wywalać akcje. NIe tylko tutaj ale na całym wig 40 i szerokim może być armagedon. Wig 20 będzie ratować zagranica a na spółkach średnich gdzie zagranica nie zagląda to rzeźnia. I tak sobie emeryci zarobią że hoho.
Na Eurocash mieliśmy dużo wrażeń i skończyło się szczęśliwie ale ja tam narazie nie zaryzykuję bo grubas może mocno przydusić jeleni jak przed dywidendą 30zł71gr . Amice jeszcze od kupię za 2 tygodnie , jutro może być 2zł do góry bo grubas pomyśli że jak było dziś tylu nowych chętnych dawców kapitału to ubierze ich póki są chętni.