Czym prędzej sprzedacie co macie sprzedać,to spadki się skończą ale nie ma w co wejść wig20 od roku nie miał korekty,więc warto się zastanowić co wy k .. wa robicie każdy sprzedaje że stratą, dlaczego bo taki trend, ale. Co to ma wspólnego ze spółką, gdy w spółce jest wszystko OK
Podobno trzeba kupować gdy kurs jest nisko, a sprzedawać gdy jest wysoko. Przez ostatni rok (mniej więcej) osunął się z 214 na 130. Sami oceńcie czy teraz jest czas na kupno czy sprzedaż.
Zgadzam się z Tobą ,tylko mi powiedz kiedy kupić ?Ja uważam ,że jest jeszcze czas .Giełda to cierpliwość ,spokój oraz zaufanie do spółki i zarządu a tego teraz brak Myślę że spadki do 100 zł nawet przy dobrych wynikach za trzeci kwartał jest możliwy bo drobni inwestorzy są już ciężko wystraszeni i stracili cześć pieniędzy sprzedając akcje więc już tu nie wrócą Pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia i dużych wzrostów
a dlaczego ktoś z zarządu sprzedał raz pakiecik około 1500 akcji w lipcu? drugi pakiecik jakieś 500? nikt nie wmówi że na spłatę raty ... coś było na rzeczy