• Sprzedawać!!!!! Autor: ~Inwestor [31.0.80.*]
    Czym prędzej sprzedacie co macie sprzedać,to spadki się skończą ale nie ma w co wejść wig20 od roku nie miał korekty,więc warto się zastanowić co wy k .. wa robicie każdy sprzedaje że stratą, dlaczego bo taki trend, ale. Co to ma wspólnego ze spółką, gdy w spółce jest wszystko OK
  • Re: Sprzedawać!!!!! Autor: ~Gonzo [195.26.76.*]
    Podobno trzeba kupować gdy kurs jest nisko, a sprzedawać gdy jest wysoko. Przez ostatni rok (mniej więcej) osunął się z 214 na 130. Sami oceńcie czy teraz jest czas na kupno czy sprzedaż.
  • Re: Sprzedawać!!!!! Autor: ~Marek [89.17.253.*]
    ja kupię, ale poczekam do wyników jak akcje będą po 90 zł
  • Re: Sprzedawać!!!!! Autor: ~Gonzo [195.26.76.*]
    OK, może być 100 czy 90, ale zgódźmy się - w tym momencie rozsądny inwestor powinien przymierzać się do kupna a nie sprzedaży.
  • Re: Sprzedawać!!!!! Autor: ~łyby [185.51.118.*]
    jeszcze nie, jeszcze nie
  • Re: Sprzedawać!!!!! Autor: ~Marek [89.17.253.*]
    Zgadzam się z Tobą ,tylko mi powiedz kiedy kupić ?Ja uważam ,że jest jeszcze czas .Giełda to cierpliwość ,spokój oraz zaufanie do spółki i zarządu a tego teraz brak Myślę że spadki do 100 zł nawet przy dobrych wynikach za trzeci kwartał jest możliwy bo drobni inwestorzy są już ciężko wystraszeni i stracili cześć pieniędzy sprzedając akcje więc już tu nie wrócą Pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia i dużych wzrostów

• Re: Sprzedawać!!!!! Autor: ~Fit [77.45.6.*]
    Radzę uciekać i wrócić ewentualnie poniżej 90 zł, choć wtedy to będzie strach mocny
  • Re: Sprzedawać!!!!! Autor: ~no_i_ [185.51.118.*]
    a dlaczego ktoś z zarządu sprzedał raz pakiecik około 1500 akcji w lipcu? drugi pakiecik jakieś 500?
    nikt nie wmówi że na spłatę raty ... coś było na rzeczy
  • Re: Sprzedawać!!!!! Autor: ~no_i_ [185.51.118.*]
    no i sypacz dalej sypie
[x]
AMICA -1,48% 49,95 2026-04-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.