• Pytanie odnosnie WZA Autor: ~marian [109.233.88.*]
    czy ktoś może wie co wpłynęło na podjecie decyzji o przegłosowaniu przerwy w obradach WZA? I drugie pytanie , jaki był udział mniejszościowych akcjonariuszy na tym walnym? Jeśli chodzi o personalia i udział w głosach

W ogole to ktoś z forumowiczów był na tym walnym?

• Re: Pytanie odnosnie WZA Autor: ~ja [86.111.206.*]
    widzisz Marian trzeba było jechać na to walne to bys się zapewne dowiedział tego, śmego i owego,
    forumowicze na pewno byli, a ciekawe jest to ze nikt specjalnie się nie wychyla żeby informować forum co tam się stało, i w mediach tez cichosza, a co do glosow to sobie policz, podpowiem ci jak zobacz ile było rybkowych vs ile glosowalo i wyjdzie roznica, oj Marian Marian ale nawet tyle się nie chce co?i jeszcze cos podpowiem Ci Marian, zglos się do lukwawa który na tym forum poszukiwal kontaktu z małymi akcjonariuszami, może nadal poszukuje?
  • Re: Pytanie odnosnie WZA Autor: ~fgh [88.156.125.*]
    miast odp to filozujesz
  • Re: Pytanie odnosnie WZA Autor: ~dezel [83.6.40.*]
    z czego ?
  • Re: Pytanie odnosnie WZA Autor: ~marian [109.233.88.*]
    kolega zasugerował, wiec policzyłem i ...trochę mi sie zeszło :). Wydaje sie, ze ok 250 tys akcji to osoby inne niż rodzina pana R. Z tym, ze z komunikatów nie wynika drogi kolego ilu było na tym walnym mniejszosciowych inwestorów. Głosy oczywiscie rozkładaja sie inaczej bo czesc z akcji jest uprzywilejowana.
    A ze nastała dziwna cisza w temacie wezwania i WZA to inna sprawa. Skadinąd ciekawa
    Natomiast podsyłanie jakis watków gospodarczych czynione przez innych forumowiczów jest mało interesujące. Kazdy obywatel nawet srednio interesujacy sie otoczeniem powinien wiedziec co sie dzieje w sferze polityczno/gospodarczej

pozdr.
  • Re: Pytanie odnosnie WZA Autor: ~owad [89.228.37.*]
    Marian, przyjąłem sugestie do wiadomości i odpuszczam...
    Pozdr. :)))
  • Re: Pytanie odnosnie WZA Autor: ~misiek [37.248.155.*]
    byłem na ostatnich nwza, ale teraz nie dam rady, pytanie czy jest ktoś z okolicy i nawet jak nie posiada swoich akcji to czy będzie moim pełnomocnikiem na NWZA? chętnie udzielę pełnomocnictwa wraz z podjętymi uchwałami. proszę o info na nwzaakcjonariusze@gmail.com 

ewentualnie ktoś inny, kto jedzie na NWZA, do jutra muszę wysłać do spółki dane o pełnomocnictwie.
[x]
DROZAPOL 10,24% 4,09 2025-02-20 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.