• czas na 0,6x Autor: ~nowy [185.122.62.*]
    dobra mecenasy,maklery i wery.............choć mały pakiet zostawiłem,reszta oczywiście poszła z małym zyskiem na początku zwały,śmiem mówić,że 0,6x gr będziemy atakować i tak.Info o jakiś komplikacjach jest żartem,dziś pomimo różnych technologi możemy je dopasować "zdalnie".Wielkie koncerny produkują urządzenia w najdalszych zakątkach świata i montują.Mamy przeogromne komputery obliczeniowe,rysunki techniczne,gdzie zlecam emailem różnego rodzaju podzespoły,w oddzielnych fabrykach i składam.
    Na takich spółkach spekulacyjnych jak T2P,gram tylko zyskiem z fundamentalnych spółek.Tu mamy rosyjską ruletkę............NIKT nie ma pewności powodzenia "projektu".Więc pomimo utrzymania kursu na 0,7x i tak niczego w kolejnych sesjach nie wróży.Aczkolwiek wole drugi wariant,ale na daną chwilę pierwszy jest raczej nieunikniony ?.
  • Re: czas na 0,6x Autor: ~thepowee [80.74.227.*]
    I co będziesz się czuł lepiej z 0.6zl? Ja nie
  • Re: czas na 0,6x Autor: ~nowy [37.47.0.*]
    Ja też nie,ale nie dziwi zachowanie kursu i z tym na spółkach spekulacyjnych jak T2P trzeba się liczyć.Glowne portfele to spółki fundamentalne.Na softblue też żyją marzeniami już nie pamiętam,drugi rok?kurs po spadku z 6zl mieli się na groszach.To wszystko spekulacje,jakiej spółce się powiedzie?,na której zarobimy?
[x]
COREY -2,75% 0,21 2026-05-06 16:37:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.