chyba dwie rożne księgi czytaliśmy sen o pieniądzach to nie wróży nic dobrego !!!!!!!a tak na serio to fajnie ze sa tacy inwestory którzy wróża szansa jest zawsze 50- na 50 hehe
Autorem Księgi jest Eili Goldberg-jego Księga jest owocem sześciu lat pracy, podczas krórych Autor zgłębił prawie 80 różnojęzycznych interpretacji snów jak również publikacji,które zaczęły się ukazywać się pod wpływem Freuda i Junga.
nowet moze byc autorem freedy krueger sny mozna intrpretowac w zdarzeniach w przeszłości a nie w przyszlosci bo to bzdury dla naiwnych slabi ludzi tylko prubuja sobie polepszyć samopoczucie i propagują zabobony o proroczych snach
Jak myślisz-lepiej być w życiu ponurakiem , pesymistą ,gburem i nie mieć marzeń-czy raczej odwrotnie,być pozytywnie nastawiony do naszej otaczającej rzeczywistości i mieć marzenia,sny,plany itd......????
Ja osobiście nie znoszę pesymistów . ponuraków , gburów,ignorantów,bufonów i mądrali.ŻYCIE TRZEBA BRAĆ TAKIM JAKIE JEST. Jeżeli masz siłę i wolę oraz umiejętności-zmieniaj życie na jeszcze piękniejsze.To jest moje motto
trafiles do zlej bajki marzyciele tutaj... fatalne i zgubne w skutkach tu trzeba byc twartym realista z wiedza doświadczeniem szczęściem i z pieniędzmi bez tego tylko dawca kapitalu i marzyciel z golym tylkiem ha marzenia to mozna miec byc altruista i optymista bo pieniadze to nie wszystko najwarzniejsze jest zdrowie bliskich i dzieci pieniadze to rzecz nabyta mozna zyc bez luksysow ja akurat jestem minimalista z przekonania bo niestety to wlasnie pieniadz czesto ludzi sprowadzaja na zla droge i sa przyczna calego zla na tym świecie a właściwie to pazernosc chciwosc ichec posiadania wladzy = pieniadz
Zobacz na arkusz zleceń jak się sztuczny popyt wycofał ktoś nagonil do 20groni zbierając po11 12 14i wciśł po18 19 taka prawda a marzyciele ściskając kamień w ręku odjechał ale na południe