BUM BUM. ....baran trafiony. ...tylko wierzgnal kopytkami. ...5,50...strzał nr 1.....osoby o słabych nerwach prosimy o wyłącznie monitorów. ....polowanie rozpoczęte. ....CDN
gdzie ten nasz " pseudo - sternik ". ..????? ..
.Hey. ...postaw coś. ...czy masz pełno w majtach.? ..ze strachu schował się za pięciu leszczy......teraz siedzą w bacowce i liczą barany. ....ha ha ha. ...ale zabawa
dla mnie to nie ma znaczenia tak Ci powiem. ...co 10-ta w wolnym obrocie jest moja. ...ja nie gram na grosze tylko na złotówki. ....a to spora różnica. ...
jeszcze tylko coś Ci uzmyslowię. ...wartość nominalna PZU to 10gr. ..wartość nominalna CD PROJEKTU to 1zl.....a tu masz wartość nominalną 8zl. .....i popatrz na kursy. .....to jak? .....zrobię czy nie. ...?
jutro będą wyniki finansowe. ...to tam jest taka tabelka. ..chyba wiesz. ...przedostatnia rubryczka. ...tam zobacz. ..tylko proszę żebyś siedział. ..usiądź wygodnie ...to tak w trosce o Twoje zdrowie
wiesz tylko fakty nie przemawiają do leszcza. ...nic nie wiedzą co to wartość księgowa, ...wartość nominalna ...no ale cóż. ..będą brać po 15zl bo teraz jakoś tanio. ..ha ha. ..czekamy do jutra. ..ja obstawiam +2mln..
a Wy?
tam kurs 65zl. ..a tu 5 zł. ......moja wycena to 22zl.....juz kiedyś pisałem o tym i podtrzymuje. ..22zlote. ..bez łaski że to odważna teoria ale tak mi wychodzi
będzie jakieś extra info. ...tak sądzę. ..coś tu jest "na rzeczy "....ja i tak jadę na Walne. ...trochę zbyt duża cisza. ..a pieniądze lubią ciszę jak wspominałem ...głośno tak myślę
no ja mam 5 z przodu. ...jak się nic nie zadzieje montujemy koalicję. ...bo mamy więcej niż wice prezes. ..a w pewnych kwestiach prezes nie może głosować. ..czyli mamy " większość "
wersję. ..hardcore. ..tez musimy brać pod uwagę. ...chociaż nie strzela się do kury znoszacej złote jajka. ...my raczej chcemy normalności ale jak trzeba będzie to czemu nie
oczywiście że tak. ...też trzeba brać to pod uwagę. .za godziwą cenę owszem. ....sami kupowali po ok 15zl....to wiedzą jaka jest cena godziwa. ...mają zakiszony milion na zakup akcji. ..sobie leży i czeka. ..wystarczy go odblokować
najzabawniejsze jest to że żeśmy wszystko wykupili. ...ha ha ha. ...wzrost przychodów o 500%....wartość realizowanych kontraktów. ..nic nie działa. ...grunt że mamy zwieracze zaciśnięte. ...tam patrzę to faktycznie ulica gra na bankrutach