• Prezes Autor: ~PISZPANJAN [78.88.30.*]
    Nie rozumiem tu czegoś prezes ma zarzuty ok ale przetargi wygrane na ponad pół miliarda to co ma piernik do wiatraka!!!
  • Re: Prezes Autor: ~Leo [94.246.154.*]
    Od czerwca 800 mln w calym 2017 moze byc mld
  • Re: Prezes Autor: ~ciekawski [83.26.253.*]
    nie ma znaczenia ile dostanaz kontraktów, czy 100ml czy 100mld.
    tu problemem jest to że mało akcji jrest w obrocie a akcjonariusz wiekszościowy po pierwsze kurs ma w d a po drugie ma zarzuty. nikt nie będzie w to wchodziłbo szanse na sukces są nikłe.
  • Re: Prezes Autor: ~PISZPANJAN [78.88.30.*]
    11 mln w obrocie to nie jest mało?
  • Re: Prezes Autor: ~kol [37.47.9.*]
    No właśnie to nie jest wcale mało, po za tym były prezes ma zarzuty o jakąś drobną łapówkę dla dziewczyny , pewnie bez pod stawne bo do tej pory były by konkrety,
    Wielu byłych Prezesów a nawet obecnych ma zarzuty i nic się nie dzieje, są to chwilowe wahania, Tu faktycznie dużo zależy od byłego Prezesa bo żeby kurs był na stałe 3 zeta to potrzebował by w tej chwili chęci i tygodnia, ale on ma może gdzieś biznes, i reputację?
    Takiej firmy jak Wasko za świeczką szukać na giełdzie, większość zajmowała się produkcją akcji i dystrybucją.
    A Wasko rozwojem i umacnianiem pozycji na rynku, jestem tu wiele lat, szkoda słów. jestem mocno rozczarowany.
    Panie/Pani Wajda przy takin udziale, wzrost wartości akcji powinien być równie ważny jak liczba i jakość kontraktów.
    Pozdrawiam starych akcjonariuszy, ja osobiście poczekam jeszcze do końca listopada,
    Brak już argumentów na ten stan. To jest ekonomicznie niezrozumiałe,
    Pozdrawiam

• Re: Prezes Autor: ~PISZPANJAN [78.88.30.*]
    Ja poczekam do świąt i też radze.
  • Re: Prezes Autor: ~re [167.114.102.*]
    STALEXPORT rusza! Pewnie pod publikację wyników które mają być ponoć ekstra.

• Re: Prezes Autor: ~Leo [93.159.184.*]
    Rok temu w tym czasie papier smigał o 1zl taniej
  • Re: Prezes Autor: ~egonolsen [212.160.172.*]
    a 3 lata temu o 1 wyżej ;)
[x]
WASKO 1,82% 1,68 2025-11-07 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.