teraz juz nie mam wątpliwości. To jest perła nad perłami i prawdziwy inkubator a nie dotowane gnioty rzadowe czy Kulczykowe. Tu jest know -how. Jeszcze raz Wam powtarzam!!! Pomysłodawcy bedą ich błagać żeby wchodzili do akcjonariatu na świetnych warunkcach i za to zaweniali globalizację pomysłu. VTI zaś bedzie umiało wyczuć kto ma szansę. Och jak to pieknie brzmi..... Oby była ta wizja prawdą.
Dajmy trochę pożyć tej spółce na głównym parkiecie. Debiuty mają to do siebie że towarzyszą im spore odchyły. Zobaczymy jednak jak to będzie wyglądało na koniec tygodnie.
z obrotem to prawda. Ale z drugiej strony nikt nie chce sprzedać po 4,6. A dlaczego? Bo grzane są silniki na przyladku Canaveral. Dopiero montowana jest rakieta a uwijają się wokół niej na razie tylko robotnicy z Mexyku. Dowództwo jeszcze siedzi w NASA. jak będzie blizej startu to przyjadą wszyscy ...... taka sobie opowieśc przyszła mi do głowy. Mam dobry humor dziś. te umówione transakcje pokazują cel - a on nie jest niski.
no faktycznie jak u emeryta . Ale i emeryt czasami coś moze, np taki Trump. Mimo tego mizernego debiutu i 1 dnia i tak jest nieżle. Na pewno bedzie lepiej. Czekamy na Brand-24.