• Patrzcie na obroty Autor: ~UCIEKINEIR [94.40.11.*]
    Obroty w zeszłym tygodniu - na tym pseudo wybiciu - pokazują waszą chęć na 130 zł i wyżej.
    konkretna zwała wisi w powietrzu,
  • Re: Patrzcie na obroty Autor: czesio1 [109.150.183.*]
    masz rację jutro hossa się rozkręci i obroty będą większe
    P.S ciągle mogę wynająć twój garaż bo twoje eski zaczynają przynosić sraty.
  • Re: Patrzcie na obroty Autor: czesio1 [86.8.149.*]
    Dnia 2017-11-06 o godz. 17:07 czesio1 napisał(a):
    > masz rację jutro hossa się rozkręci i obroty będą większe
    > P.S ciągle mogę wynająć twój garaż bo twoje eski zaczynają przynosić sraty.

no i patrz jaki ze mnie dobry wróżbita, nie jak ta imitacja z Kościana co wróżby z baranich bobków.
  • Re: Patrzcie na obroty Autor: ~dozorca [138.68.162.*]
    powiem z mojego doswiadczenia po 5 latach na GPW, wiecej nie inwestuje w spolki groszowe o niskiej kapitalizacji bo to ruletka kombinacje i szulernia totalna, raz ci sie uda raz stracisz prawie wszystko , na kolosach typu KGHM czekasz spokojnie i odcinasz kupony ;) ci co kupowali kiedys powyzej 150+ juz niezle odrobili ;) podobna sytuacja np. z Getin Noble, i moja podstawowa zasada jak sie grubo zapakujesz to stop loss na minus 15- 20% nie ma że boli sprzedajesz i czekasz na odpowiedni moment zeby wejsc.
    ale czy nie lepiej zapakować się grubo gdy WIG20 był grubo poniżej 2 tysi a KGHM w przedziale 50 -60 zeta?????
    Powiedz sam dlaczego ludzie wtedy dalej wywalali akcje jak lemingi a gruby skupował a teraz im odsprzedaje akcje....

• Re: Patrzcie na obroty Autor: mmm1212 [5.172.255.*]
    Jacy ludzie? Ilu masz ludzi na GPW? Średnia wielkość portfela na GPW to +/- 30 000zł według badań SII. Myślisz, że na takim KGH lub dzisiaj PKO obrót 185mln to "ulica" robi? Na WiG20 od końca jedynej hossy spowodowanej przez OFE 10 lat temu grają w 80-85% automaty i fundusze. Gdzieś były wyliczenia, że indywidualni odpowiadają za 15% obrotu na WiG20.... Od kogo ten "gruby" w takim razie zbierałby te DROBNE? Komu ten mityczny "gruby" upychałby akcje skoro jest tak mało indywidualnych? Prawda jest taka, że to fundusze między sobą się ogrywają i żaden "gruby" nie czeka żeby Tobie akcje odebrać albo wcisnąć....
    tyż prawda, dlatego ci drobni jak my muszą się podpiąć pod grubego i go rysować ;)
  • Re: Patrzcie na obroty Autor: mmm1212 [5.172.255.*]
    Dokładnie, z tym się zgadzam w 100% :)
[x]
KGHM -5,63% 320,35 2026-05-19 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.