• Skad taka cena? Autor: ~Jan [188.146.100.*]
    Ktos mi wytlumaczy? Dochody po kilkaset tysiecy za ostatnie kwartaly, nie wygladaja tak zle, a kurs leci jak szalony. Na poczatku rok patrze niezly kolec byl, z czego to wynika? Emisji nazapowiadali czy co?
  • Re: Skad taka cena? Autor: ~Ja [188.146.100.*]
    Skad w ogole te dochody? Bo widzialem w komentarzach, ze jakas jedna gre cukierkowo wydali jedynie, a reszta to obiecanki.
  • Re: Skad taka cena? Autor: ~Luz [5.172.255.*]
    Ty, Janie - zdecyduj się na 1 nick, bo nie każdemu się chce sprawdzać IP.
    Kurs zbijało wejście nowych akcyj i wyprzedaż starych przez WKM. To się właśnie skończyło - spójrz na wykres za 1 M: jak byś to nazwał?
  • Re: Skad taka cena? Autor: ~Jan [188.146.100.*]
    Nick ma jeden, obcielo mi litere, ale nie nick tu istotny.

Za 1m widzialem, ale spadki sa duzo dluzej, nie tylko w ostatnim miesiacu. Kiedy zaczeli sypac?
    Nowe akcje wiosną a stare chyba latem - nie chce mi się wnikać. Biuro śledcze koraliny robi to z naddatkiem.
  • Re: Skad taka cena? Autor: ~NikoKipas [109.207.108.*]
    Skończyło? buahahaha!

Zarabiają na tajnych programach z NASA i nie mogą tego upubliczniać. Kumaci się już dawno domyślili. To jest motyw nie do podważenia :D Infa mogą być częściowo utajnione (oszukane), Większość inf będzie wychodzić przeciekami, bo prosto ze spółki nie mogą wypływać, bo będą tajne.
    Propaganda na tym forum osiągnie apogeum :D
    Zamierzasz ją jeszcze nasilić, akwizytorze Stoppointa? Pilnuj swojego forum, bo twoje posty znikają (o nadziei nie wspomnę).
  • Re: Skad taka cena? Autor: ~NikoKipas [109.207.108.*]
    Moja nadzieja nigdy nie zniknie. Niewygodne posty znikają ponieważ pewnych ludzi wQwiają...
    Nie przypisuj mi słabości Bankiera...
    Już nic nie działa by przekonać ludzi że to jest wał, może to pomoże :D
    To :D?
    Może inaczej. To: ":D"?
  • Re: Skad taka cena? Autor: ~Joanna [37.47.199.*]
    teraz chłopcy z MG musicie mnie zachęcić abym wymieniła swoje pp na nowe akcyjki hej luz ik
    Otóż to.
    Hey, Jo.
  • Re: Skad taka cena? Autor: ~Jan [188.146.100.*]
    Serio pytam o te dochody, bo wynikowo nie wyglafa to zle. Spolka ma regularne dochody. Nasciemniali tak z tymi grami czy jak? Moze mi ktos strescic co tu sie dzieje? :)
    Czy ściemniają, to tylko oni wiedzą, ale Antyczny w swoim wątku "czekam, Wild Colors szansą" wypowiadał się, jak ktoś, kto tam pracował - i on uważa, że szansa jest.
    Myślę, że po raporcie za III kwartał kurs zacznie rosnąć.
    Zatem: byle do Dnia Niepodległości!
  • Re: Skad taka cena? Autor: lakiluuk [109.207.108.*]
    Dnia 2017-11-05 o godz. 22:36 ~Jan napisał(a):
    > Serio pytam o te dochody, bo wynikowo nie wyglafa to zle. Spolka ma regularne dochody. Nasciemniali tak z tymi grami czy jak? Moze mi ktos strescic co tu sie dzieje? :)

MASZ!
    https://www.bankier.pl/forum/temat_wazne,5077629,1.html
    Czytaj!
    Czyli autopromocja i "przypomnienie" jeszcze sprzed zmian w zarządzie. Tymczasem wartość teoret. Twojego Stoppointa to 8 gr - zatem potencjał spadkowy, a Macro Games: 44 - zatem potencjał wzrostowy. To może tłumaczyć, dlaczego więcej czasu poświęcasz naszej spółce, niż swojej i nie odpowiadasz na drażliwe pytanie: co Cię interesuje w naszej nieinteresującej spółce? (Twój kolega ggg twierdzi, że "taniej kupić, drożej sprzedać", ale może Cie nie lubi? Przecież nie może Ci chodzić o pieniądze - to musi być pasja (hobby)!
  • Re: Skad taka cena? Autor: ~marlon [167.114.53.*]
    Dnia 2017-11-06 o godz. 08:45 ~Luz napisał(a):
    > Czyli autopromocja i "przypomnienie" jeszcze sprzed zmian w zarządzie. Tymczasem wartość teoret. Twojego Stoppointa to 8 gr - zatem potencjał spadkowy, a Macro Games: 44 - zatem potencjał wzrostowy. To może tłumaczyć, dlaczego więcej czasu poświęcasz naszej spółce, niż swojej i nie odpowiadasz na drażliwe pytanie: co Cię interesuje w naszej nieinteresującej spółce? (Twój kolega ggg twierdzi, że "taniej kupić, drożej sprzedać", ale może Cie nie lubi? Przecież nie może Ci chodzić o pieniądze - to musi być pasja (hobby)!

skąd ty człowieku wziąłeś 44gr z biznesradaru? :D
    Za leniwy jestem: z naszego forum, gdzie nikt tego poważnie nie podważył. Twoje biuro analiz ma alternatywne wyniki? To wal, człowieku!
    Dnia 2017-11-06 o godz. 09:10 ~Luz napisał(a):
    > Za leniwy jestem: z naszego forum, gdzie nikt tego poważnie nie podważył. Twoje biuro analiz ma alternatywne wyniki? To wal, człowieku!

nie przyszło ci do główki człowieku że nikt poważny nie bedzie podważał bzdury ?

Przyszło mi, człowieku, że to świadczy o braku argumentów. A co Ciebie interesuje w mgs?
    Dnia 2017-11-06 o godz. 09:21 ~Luz napisał(a):
    > Przyszło mi, człowieku, że to świadczy o braku argumentów. A co Ciebie interesuje w mgs?

W takim razie pewnie chata zastawiona i miliony kredytu na akcje już wzięte skoro widzisz prawie 300% zysku ;D
    może dobierz jeszcze z banie w Providencie?
    Twoja reklama Providenta jest zamiast odpowiedzi na zbyt trudne pytanie?
    Dnia 2017-11-06 o godz. 09:40 ~Luz napisał(a):
    > Twoja reklama Providenta jest zamiast odpowiedzi na zbyt trudne pytanie?

tak Luz zadajesz tutaj bardzo dużo bzdurnych pytań
    ale wiekszoścjednak to odpowiedzi ktore mi przynajmniej kojarzą się z kaftanem
    jak Provident już ci nie daje to może jakaś Chwilówka lub Skok tyi tak masz jak w banku przeciez 300% ;D
    dużo umoczyłeś do tej pory?
    Twoje pytanie dot. danych chronionych, ale to moje jest bzdurne? Zadałem tylko jedno. Brak odpowiedzi też jest odpowiedzią (Udzielił jej ggg).
    lakiluuk tylko udaje NikoKipasa, żeby mieć przewagę liczebną - dlatego pisałem Ci o sprawdzaniu IP.
  • Re: Skad taka cena? Autor: ~ktoś [86.19.187.*]
    Dnia 2017-11-06 o godz. 09:04 ~Luz napisał(a):
    > lakiluuk tylko udaje NikoKipasa, żeby mieć przewagę liczebną - dlatego pisałem Ci o sprawdzaniu IP.

Pasikonik("konik polny", bo pod tym nickiem też pisał)
    definitywnie prawie wszystko utopił w Jaguarze,
    a resztki w Stopppoincie, więc tu z frustracji odgrywa się
    Chciałby tu wejść, ale jest w sytuacji bez wyjścia.
    Wiem - przecież nie odpowiedział, co go tu ciągnie. Jednak próbując zdołować kurs do poziomu "na swoją kieszeń" można potopić
    pasażerów. Dzięki. Jesteś Ktoś.
  • Re: Skad taka cena? Autor: ~Przypomnienie [37.47.39.*]
    Luz co Ty za teorie dziwnej treści odstawiasz?
    Chcesz argumentów to szukaj tutaj na forum, przecież tyle już było że nie zliczę. Ty nawet znasz kilka argumentów a pleciesz że to urośnie. Urośnie pod co? Wycena 44 gr Buahahaha tak tak a WKM sprzedawał miliony po 20 gr i niżej!
    Domyślam się, dlaczego WKM sprzedawał. To ma sens.
    Nie posłuchałem ady, żeby być cicho do 11XI, to mam za swoje. A chciałem tylko się pochylić nad Janem, któremu nikt nie odpowiedział - no, i poruszyłem lawinę…nie-akcjonariuszy. To jedyne forum zdominowane przez nie-posiadaczy niezainteresowanych spółką.
    Dnia 2017-11-06 o godz. 10:57 ~Luz napisał(a):
    > Nie posłuchałem ady, żeby być cicho do 11XI, to mam za swoje. A chciałem tylko się pochylić nad Janem, któremu nikt nie odpowiedział - no, i poruszyłem lawinę…nie-akcjonariuszy. To jedyne forum zdominowane przez nie-posiadaczy niezainteresowanych spółką.

no ciekawe dlaczego?
    Jeżeli jesteś inteligentny to znasz odpowiedź.
  • Stąd taka cena! Autor: ~Luz [5.172.255.*]
    Odpowiedź? Może to: "jeśli nie wiadomo, o co chodzi, to znsczy, że chodzi o …hobby". Czy jakoś tak.
  • Re: Skad taka cena? Autor: ~kamixil [79.186.51.*]
    dobra rada dla Ciebie, nie inwestuj pieniędzy zanim nie nauczysz się czytać raportów
    Cena jest adekwatna do dotychczasowych osiągnięć i przyszłych możliwości spółki.
    Przypomnę: czterdzieści i cztery.
    Dnia 2017-11-06 o godz. 10:42 ~Luz napisał(a):
    > Przypomnę: czterdzieści i cztery.

śmieszny jesteś. Biznesradar nie uwzględnia wielu czynników, tak np. rozwodnienia kapitału.
    Sprawdź na biznesradar ile wycenia JWA, Infosys a potem kursy tych spółek. Przypomnę tam nie ma rozwodnienia.
    Wierzy Przypomnienie
    w to rozwodnienie?
    Dnia 2017-11-06 o godz. 11:00 ~Luz napisał(a):
    > Wierzy Przypomnienie
    > > w to rozwodnienie?

nie wierzę ale to i tak nie jest dobra nowina dla spółki.
    Gdybyś czytał posty ostrzegające po raporcie za 2 kw to byś wiedział, że spółka utraciła płynność finansową i gdyby nie obligacje to byłoby bardzo źle, co zresztą potwierdzają pierwsze pozwy o których spółka komunikuje nie w raportach a w memornadum informacyjnym, sic!
    W 2018 jest sporo wydatków (BBM) i spłata pierwszych obligów a majątek jest już cały zastawiony po obligacje serii B i C.
    Jak myślisz co się stanie jak nie dostaną tej kasy?
    Nic, bo dostaną.l
[x]
MGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.