Dnia 2017-11-05 o godz. 14:50 ~ROBERT napisał(a): > OSTATNIO NIE MAJĄC ŻADNEJ WIEDZY FUNDAMENTALNEJ NAMAWIAŁEM NA KREZUSA , .ALME ,IABGR , HYPERION .CIG !!!!!!!!!!! I WSZYSTKIE TE WYMIENIONE SPÓŁKI POSZŁY O PONAD 100 % DO GÓRY TYLKO CIG NIECO MNIEJ !!!!!!!!!! TERAZ NAGANIAM NA SOFTBLUE CUBE.ITG VISTAL !!!!!!!! ZOBACZYMY JAK BĘDZIE !!!!!!!!!!!!! TYLKO CO DO VISTALU MAM PEWNE OBAWY !!!!!!!!!!
Naganiałeś na IAGBR - NOTOWANIA SĄ ZAWIESZONE OD CZERWCA!!!!!!!!!!!!!!! KTO CIEBIE POSŁUCHAŁ MA ZAMROŻONĄ GOTÓWKĘ I NIE MOŻE TEGO SPRZEDAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TERAZ NAGANIASZ NA KOLEJNYCH BANKRUTÓW. CUBE TO NAJWIĘKSZY GNIOT NA GPW. JUŻ NIEDŁUGO BĘDZIE PO 20 GROSZY!!!!!!!!!!!!
WCZEŚNIEJ ZANIM ZAWIESILI IABGR TO POSZEDŁ 200 % DO GÓRY Z 1 ZŁ NA 3 W CIĄGU DWÓCH TYGODNI A JEŚLI KTOŚ PÓŻNIEJ NIE SPRZEDAŁ TO JEGO PROBLEM !!!!!!!!!! JEŚLI CUBE.ITG JEST NAJWIĘKSZYM GNIOTEM NA GPW TO PO CO TU SIEDZISZ 24 GODZINY NA DOBĘ 7 DNI W TYGODNIU ?????????????????????????????????
Tu będzie powolne opadanie pod własnym ciężarem minimum do 20 groszy!!!
Sanacja nic tu nie pomoże. Jeśli firma nie zacznie zarabiać to kaplica za 6 miesięcy!!! Mogą być oczywiscie podbitki o pare groszy ale to bedzie wygladało tak jak ostatnio z 5 groszy w gore na otwarciu sesji. Wciskanie papieru naiwniaką ktorzy wietrza ze z 30-40% przytulą i znowu zwała. Tu juz nikt z wielką gotówką nie wejdzie. Tylko drobni kolarze i łapacze spadających noży. A roberta tu nie bedzie jak spadnoe ponizej 40 gr. Był tu wczesniej niejaki Olo który podobne bzdety wypisywał 24 h na dobe 7 dni w tygodni przez ponad miesiąc. I gdzie jest teraz Olo i jego wzrosty?
Co mnie Robert obchodzą inne spółki na ktorych grałeś??? Co one mają wspólnego z cube???
Mozliwe ze za 2 , 3 czy 5 lat to odbije. Jeśli oczywiście zaczną zarabiać i spłacać długi. Puki co fundamentalnie jest tu katastrofa. Spółka nie dość że ma jakiś 300 mln długów to jeszcze raport połroczny pokazał ze generuje mega straty! Jest sanacja która może uchronić to przed bankructwem lub nie uchroni. Ryzyko że sanacja nie pomoże jest ogromne. A ty panie inwestor na dzień dzisiejszy masz akcje warte 50 groszy a kupiłeś je po 1.85. Gdybyś słuchał takich Lolków jak ja kilka tygodni temu to tak miałbyś je dalej po 1.85. Teraz spojrz na wycenę tych akcji na swoim koncie to zrozumiesz może że to że ich nie sprzedałeś nie znaczy ze one są warte dalej 1.85. Sa warte jeszcze 50 groszy . za dwa moze trzy tygodnie beda warte 40 groszy a za 3 miesiace 30 groszy! Przypomne sie tu za kwartał .
Ja tu wchodziłem po 1.65 jak podali info o emisji po 4 zeta. Wyszedłem po 1.80 jak z 1.95 zaczeło spadać. Wtedy zrozumiałem że ta emisja( nie objęta w połowie) to zwykła lipa. Od tej pory raz na kilka dni tu wchodzę i ostrzegam zeby nie ubierać się w bankruta gdy jest tyle spółek na giełdzie które rozpoczynają dopiero biznes i potencjał na nich do wzrostów jest olbrzymi w stosunku do potencjału frim których zadłużenie praktycznie równa się aktywom. Kilka zasad. 1. Nie walcz z trendem. Tu trend spadkowy.
2. Kupuj coś co ma szansę przynieść zyski a nie ryzyko bankructwa. Jak tutaj. 3. Tnij stratę puki jest akceptowalna a nie czekaj do momentu kiedy i tak juz bedzie ci wszysto jedno.
4. Chcesz spółkę która spełnia dwa pierwsze punkty. To spójrz na SITE
ZOBACZYMY CO POWIESZ WE WTOREK NAGANIACZU NA SPADKI !!!!!!!!!!! WSZYSCY DOBRZE WIEMY ŻE SIEDZISZ TU TYLKO PO TO ŻEBY TANIO KUPIĆ AKCJE !!!!!!! !!!!!!!!! JUTRO WALNE !!!!! WE WTOREK ZOBACZYMY CO BĘDZIE
Dnia 2017-11-05 o godz. 20:01 ~ROBERT napisał(a): > ZOBACZYMY CO POWIESZ WE WTOREK NAGANIACZU NA SPADKI !!!!!!!!!!! WSZYSCY DOBRZE WIEMY ŻE SIEDZISZ TU TYLKO PO TO ŻEBY TANIO KUPIĆ AKCJE !!!!!!! !!!!!!!!! JUTRO WALNE !!!!! WE WTOREK ZOBACZYMY CO BĘDZIE