powstanie prawdopodabnie w okolicach Warszawy. Dwa miliony dla bylych pracownikow, klasa elektromobilnosci w Zgierzu oraz warszawskie korzenie ...tak sobie rozmyslam w ten sobotni wieczor.
zbyt droga siła robocza, tylko wschód. Hale fabryki już mają, nie muszą budować od nowa, tylko adaptacja. Kolego poszukaj w internecie lub w starych wątkach na forum
Dnia 2017-11-04 o godz. 17:00 ~Gdynianin napisał(a): > powstanie prawdopodabnie w okolicach Warszawy. Dwa miliony dla bylych pracownikow, klasa elektromobilnosci w Zgierzu oraz warszawskie korzenie ...tak sobie rozmyslam w ten sobotni wieczor.
Kupiłeś prawie na samej na górce to teraz rozmyślasz i co wieczór i co noc i każdego dnia. Znam to z dawnych lat (z autopsji) tak, że bez urazy gdy prawdę napisałem. Ja swojego czasu też wielu nocy nie przespałem. Aż zmądrzałem ; ). Dodam Ci jeszcze, że pinokio też wciąż myśli - jak nadal doić darmowych dawców kapitału. A w tym to jest prawdziwym mistrzem. Trzymaj się. Powodzenia.
Dnia 2017-11-04 o godz. 17:00 ~Gdynianin napisał(a): > powstanie prawdopodabnie w okolicach Warszawy. Dwa miliony dla bylych pracownikow, klasa elektromobilnosci w Zgierzu oraz warszawskie korzenie ...tak sobie rozmyslam w ten sobotni wieczor.
Nie po to poszerzają lubelską strefę ekonomiczną, żeby budować fabrykę pod Warszawą.