Witam, zainteresowalem sie spolka i chce zainwestowac na dluzej. Wiem jednak ze jakis czas temu bylo tu ogloszone wezwanie. Czy ktos moze mi podac jaki jest status, czy spolke maja zdjąc z gieldy? Jaka byla cena w wezwaniu i czy niedoszlo do skutku? Z góry dziękuje za odpowiedz.
Dzięki za odpowiedź, trochę poczytałem tez w necie. Czyli wydaje się obecnie bezpieczną inwestycją. Zyski ma stabilne, nie notuje strat oraz jest najlepiej wyceniany ze wszystkich spółek typu ABC data, Action, ABPL. Roczny zysk netto do ceny to 23% a zysk operacyjny do az 41%, tylko z tego co gdzieś czytałem to prezez nie chce już płacić dywidendy - wielka szkoda....
Prezes jest bardzo oryginalny i zaniża kurs własnej spółki bo planuje kolejne wezwanie i dba o niską średnią- To jest możliwe tylko w tym kraju I przy tych inwestorach:)
Chłopie daj sobie spokój z tą spółką! Zamroziłem w tych akcjach pieniądze już ponad rok i cały czas spada po woli lub stoi cena! Nawet nie myśl o ich zakupie, bo będziesz żałował tak jak ja. To co piszą o tych akcjach to jedno, a co się z nimi dzieje to drugie!